MSİ GT780DX Alıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
MSİ GT780DX Alıyorum.
.

Selam arkadaşlar. Linkdeki laptobu alacağım. :oke:

Oynayacağım oyunlar: Batlefield 3 - Test drive unlimited 2

Çalışacağım programlar : 3ds max - Autocad - Photosop

Bunlarlada sınırlı değil aslında ama şuan için büyük programlarım bunlar. Diğer forumlarda aynı konuları açtım. Herkesden iyi hatta en iyi yorumları aldım. Ve tabikide 5 milyar parayı hakedecek kadar performanslımıdır. ? diye sorduğumda yine hakediyor dediler.

Monster almak istiyordum ama ne kadar iyi laptop yapsada o kadar iyi bir konfigurasyon ile o kadar ucuza nasıl satabiliyor ki dedim ve msi'ye kadarr verdim + ışıklı klavye + ssd de cabası...:hmmm

Arkadaşlar bana laptop önermenizi istemiyorum. Laptop hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler... :pro:

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Oncelikle hayirlisi olsun. Oldukca olumlu yorumlar alan bir laptop. Yerinde inceleme ve kullanma firsatim olmustu. Laptop onermememizi istememissin fakat dusuncelerimizi paylasirken buna oneriler de dahil olmali, degil mi?

Fermi tabanli ekran kartli ve 3. nesil intel islemcili modeller cikmaya baslamisken bu kadar para vermen anlamsiz olur. Asagidaki linkteki gibi guncel modeller var, ayni klasmanda. Bende bu laptopu almayi dusunuyorum ve bu segmentte Asus tercihim. Malzeme, iscilik; servis ve kalite olarak.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Daha Türkiye'ye gelmemiş. Verdiğin linkdeki sitede 1500 dolar. Türkiyeye gelecek oldu 2500 dolar. Sonra asus vs.vs adı var derken oldu 2750 dolar. Bunuda TL ye çevirirsek yaklaşık 5.000TL yi aşacaktır :oke: Ama Msi ye baktığımda ++ olarak ışıklı klvye geliyor. SSD demeyeceğim çünkü sonradan da taktırabilirim. Bu asusn işlemci ve ekran kartı yeni nesil ama tercihim msi'den yana. Yorumun için teşekkürler..

---------- Eklendi @ 09:20:41 ---------- Yazıldı @ 09:14:18 ----------

++ Tasarım olarak msi hoş. Asusun özellikleri bakımını geçiyorum da tasarım bakımından bana göre hiçde çekici gelmedi.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ben tesekkur ederim. :oke:

Bu arada, bilgin dahilindedir ki; diger forumlarda ozellikle D.H de bazi arkadaslar Amerikadan getirebiliyorlar belli bir komisyon karsiliginda.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Hmm benim o kadar zamanım yok. Yeterli kadar bütcem var ayrıca bilgilendirme için tekrar teşekkürler :oke:

futbol123

futbol123

Üye
O kadar para verilmez bir notebook a yari fiyata 1.999tl ye ayni ozellikte monster varken sirf markasi oldugu icin almak mantikli olmaz.Arada 20-30tl fark yok 2000tl fark var az para degil notebooklarin hepsi cinde uretim yapiyor zaten.Bunu soyle dusun bmw ile mazda ikiside ayni zaten.Artan paraylada baska ihtiyaclarini alirsin yada durumu iyi olmayan insanlarin karnini doyurursun ihtiyaclarini alirsin dunyada yardim bekleyecek bir suru seyler var..

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
1 - Ben sırf marka olsun diye msi seçmedim. Teoman arkadaş asus tercih etmiş.Alsam onu alırdım zaten.

2 - Monster laptop düşünmüştüm. Ama o kadar iyi özelliklere rağmen ve yeni nesil işlemci ve ekran katları kullanmasına rağmen neden ucuza satıyor.? Bu özelliklere rağmen 4000TL yi aşması lazımdı zaten. Nasıl oluyor anlamış değilim.

3 - Işıklı klavye sözde 2012 başlarında geliyor dediler. Gelmedi. Yeni Msi benzer kasa geldi. Hiçde iyi değil.

4 - SSD yok daha SSD'siz yapamıyorum ben..

Tercihim MSİ'den yana Teşekkürler...

futbol123

futbol123

Üye
1 - Ben sırf marka olsun diye msi seçmedim. Teoman arkadaş asus tercih etmiş.Alsam onu alırdım zaten.

2 - Monster laptop düşünmüştüm. Ama o kadar iyi özelliklere rağmen ve yeni nesil işlemci ve ekran katları kullanmasına rağmen neden ucuza satıyor.? Bu özelliklere rağmen 4000TL yi aşması lazımdı zaten. Nasıl oluyor anlamış değilim.

3 - Işıklı klavye sözde 2012 başlarında geliyor dediler. Gelmedi. Yeni Msi benzer kasa geldi. Hiçde iyi değil.

4 - SSD yok daha SSD'siz yapamıyorum ben..

Tercihim MSİ'den yana Teşekkürler...
1-Monster almadığına göre markasına bakıyorsundur dedim ;)
2-1.si linux ile geliyor yani işletim sistemi gelmiyor oda zaten 300-500tl.+ türkiyede üretim olduğu için yurtdışından gelen laptoplardan kargo vergi kdv ötv vs... olmadığı için fiyat ucuzluyor.Normalde zaten böyle bir notebook un değeri 2000tl civarı hatta dahada ucuz yabancı ülkelerde fiyatlar oldukça ucuz adamlarda zaten kdv miş ötv falan filan saçmalıklar yok neyse konumuza gelelim
3-ışıklı klavye gereksiz bir şey bence
4-128gb ssd lıkla napıcaksın? 500gb lık 7200prm işini fazlasıyla görecektir.
senin yerinde olsam monster notebook u alırdım f/p canavarı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt