Öneri MSI CW61 Laptop aldım

caps6

Üye
msi laptopu mağazada inceledim fan sesi video izlerken artıyor.Normal kullanımda da fan sesi düşük de olsa duyuluyor

ByKatre

Üye
Hocam BU Bilgisayardaki Sıkıntı Tam Olarak Neydi İadesini Gerektirecek

caps6

Üye
laptopda bir sıkıntı yok sadece fanı diğer laptoplara göre oyunlarda ve videolarda sesli çalışıyor

Son düzenleme:
Tepkiler: mehsevim
W8 için bir çok pc'nin driveri yok W8 kendi içinde barındırıyor zaten ondan linki yok. Bende de MSİ laptop var Fn+F6 ile açıp kapayabiliyorum.

Merhaba,

Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. (

Uhops

Üye
Merhaba,

Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. (
Kameranın sağında turuncu ışık yanıyor mu?

Tepkiler: merve.dnd
Merhaba,

Bende de bu sorun vardı ilk aldığımda single langague vardı sonra format attığımda pro yaptım düzelmişti windowsun kamera uygulamasında bile açılmıyordu kamera bağlayın diyordu.

Tepkiler: merve.dnd
2 aydır çalışmayan kamera otomatik güncelleştirme sonucu çalıştı Cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim

Tepkiler: GDDR5 ve mehsevim