ismail Üye Mad EagLe' Alıntı: yöneticiden böyle şeyler istenir mi ayıp ayıp Genişletmek için tıkla ... istenmez mi hiç
Mad EagLe' Alıntı: yöneticiden böyle şeyler istenir mi ayıp ayıp Genişletmek için tıkla ... istenmez mi hiç
messevim Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: yöneticiden böyle şeyler istenir mi ayıp ayıp Genişletmek için tıkla ...
caps6 Üye msi laptopu mağazada inceledim fan sesi video izlerken artıyor.Normal kullanımda da fan sesi düşük de olsa duyuluyor
msi laptopu mağazada inceledim fan sesi video izlerken artıyor.Normal kullanımda da fan sesi düşük de olsa duyuluyor
messevim Üye Konu Sahibi caps6' Alıntı: msi laptopu mağazada inceledim fan sesi video izlerken artıyor.Normal kullanımda da fan sesi düşük de olsa duyuluyor Genişletmek için tıkla ... Malesef dediğiniz gibi.
caps6' Alıntı: msi laptopu mağazada inceledim fan sesi video izlerken artıyor.Normal kullanımda da fan sesi düşük de olsa duyuluyor Genişletmek için tıkla ... Malesef dediğiniz gibi.
caps6 Üye laptopda bir sıkıntı yok sadece fanı diğer laptoplara göre oyunlarda ve videolarda sesli çalışıyor Son düzenleme: 14 Tem 2014
messevim Üye Konu Sahibi ByKatre' Alıntı: Hocam BU Bilgisayardaki Sıkıntı Tam Olarak Neydi İadesini Gerektirecek Genişletmek için tıkla ... Benim elimde olsa iade etmezdim, mavi ekran hatası verdiği için servis iade etti.
ByKatre' Alıntı: Hocam BU Bilgisayardaki Sıkıntı Tam Olarak Neydi İadesini Gerektirecek Genişletmek için tıkla ... Benim elimde olsa iade etmezdim, mavi ekran hatası verdiği için servis iade etti.
ByKatre Üye messevim' Alıntı: Benim elimde olsa iade etmezdim, mavi ekran hatası verdiği için servis iade etti. Genişletmek için tıkla ... anladım hocam iyi olmuş ama sizin için Ç
messevim' Alıntı: Benim elimde olsa iade etmezdim, mavi ekran hatası verdiği için servis iade etti. Genişletmek için tıkla ... anladım hocam iyi olmuş ama sizin için Ç
merve.dnd Üye GDDR5' Alıntı: W8 için bir çok pc'nin driveri yok W8 kendi içinde barındırıyor zaten ondan linki yok. Bende de MSİ laptop var Fn+F6 ile açıp kapayabiliyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. (
GDDR5' Alıntı: W8 için bir çok pc'nin driveri yok W8 kendi içinde barındırıyor zaten ondan linki yok. Bende de MSİ laptop var Fn+F6 ile açıp kapayabiliyorum. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. (
Uhops Üye merve.dnd' Alıntı: Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. ( Genişletmek için tıkla ... Kameranın sağında turuncu ışık yanıyor mu?
merve.dnd' Alıntı: Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. ( Genişletmek için tıkla ... Kameranın sağında turuncu ışık yanıyor mu?
Mad EagLe Üye merve.dnd' Alıntı: Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. ( Genişletmek için tıkla ... Bende de bu sorun vardı ilk aldığımda single langague vardı sonra format attığımda pro yaptım düzelmişti windowsun kamera uygulamasında bile açılmıyordu kamera bağlayın diyordu.
merve.dnd' Alıntı: Merhaba, Benim bilgisayarımda Fn+F10 ile bu işlem yapılıyor. Kamerayı açık göstermesine rağmen başlamak için kamera bağlayın hatası almaktayım. ( Genişletmek için tıkla ... Bende de bu sorun vardı ilk aldığımda single langague vardı sonra format attığımda pro yaptım düzelmişti windowsun kamera uygulamasında bile açılmıyordu kamera bağlayın diyordu.
merve.dnd Üye 2 aydır çalışmayan kamera otomatik güncelleştirme sonucu çalıştı Cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
2 aydır çalışmayan kamera otomatik güncelleştirme sonucu çalıştı Cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim