messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam. Kendi kamera uygulamasına girdiğim de "kamera bağlayın!" hatası veriyor. yukarıda ki verdiğin linkte ki driverler içerisin de camera yazısının altında download yazısı yok. diğer tüm driverlerin var onda yazmıyor.Kamera W8'in kendisinde var. FN+F6 basıp W8 kamera uygulamasını çalıştırmayı dene. Buda driverlerini:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız64
Dediğim gibi bana kamera bağlayın hatası verdiW8 için bir çok pc'nin driveri yok W8 kendi içinde barındırıyor zaten ondan linki yok. Bende de MSİ laptop var Fn+F6 ile açıp kapayabiliyorum.
F6 nın üzerinde kamera tuşu var ama çalışmıyor basıyorum herhangi birşey gelmiyorKullanma klavuzunda FN tuşlarından hangisinin kamerayı açtığına bak. Klavyede de kamera işareti olması lazım.Baktım FN+F6 olması lazım. Kamera bağlayın yazısı varken FN+F6 ya bas. Ve FN çalışıyormu diye yön tuşlarından dene bir.
Kardeşim tamamdır Alllah razı olsun olduKullanma klavuzunda FN tuşlarından hangisinin kamerayı açtığına bak. Klavyede de kamera işareti olması lazım.Baktım FN+F6 olması lazım. Kamera bağlayın yazısı varken FN+F6 ya bas. Ve FN çalışıyormu diye yön tuşlarından dene bir.
F6 nın üzerinde kamera tuşu var ama çalışmıyor basıyorum herhangi birşey gelmiyor
Kardeşim tamamdır Alllah razı olsun oldu
evet belirtmişti ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. ben asustayken gecenin o sessizliğinde bile fan sesini duymuyordum hiç. ayrıca Allah razı olsun. 10 dk işlem yaptı sonra olduhocam fan sesini çoğu kişi belirtmişti ama chromede hata vermesi garip.
bide disk bölme işlemi oldu mu
devam ediyor muediyorsa kaldırıp yeniden kurunca düzelmesi gerekevet belirtmişti ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. ben asustayken gecenin o sessizliğinde bile fan sesini duymuyordum hiç. ayrıca Allah razı olsun. 10 dk işlem yaptı sonra olduama o hata meselesi disk işleminden sonra oldu..
Hocam dediğinizi yaptıktan sonra daha fazla ses çıkarmaya başladıöncelikle hayırlı olsun. Sorunu güç yönetiminden bir nebze olsun düzeltebilirsin. Öncelikle gelişmiş güç seçeneklerine gir güç tasarrufu için yapabilirsin bunu. Pil simgesine tıkla oradan gelişmiş güç seçeneklerini bul sonra işlemci güç yönetiminden en yüksek işlemci durumunu, %70 yap daha düşükte yapabilirsin. ama 70 iyidir. Fan biraz daha sessiz çalışır
kardeşim az önce de yine face de takılırken WİNDOWS BİR SORUNLA KARŞILAŞTI diyip restart attı ve boot ekranında açıldı.... acaba kurduğum win 8 de mi sorun var ?devam ediyor muediyorsa kaldırıp yeniden kurunca düzelmesi gerek
Bende neden işe yaramadı acaba.... hocam ayrıca win 8 iki dir hata verip dediğim gibi boot ekranında açılıyor. acaba yüklediğim sistemde mi sorun var win 7 mi yüklesem ? yoksa bu hata vermeleri pc den mi kaynaklanıyor ?ilginç işlemci kullanımı düştüğü için fan yavaşlar ve daha az ses çıkar. Benimde i7 ve normal kullanımda tam performansa ihtiyaç yok düşüyorum hem daha sessiz oluyor zaten sessiz ama onu düşürünce hiç sesi olmuyor. Şarj daha uzun gidiyor diye öyle yapıyorum
format attıktan sonra usb takılı kalıyorsa falan usbden başlatmaya çalıştığı için sıkıntı olabilir boot önceliğinde hdd seç yazılımsal bir sıkıntıdır sıkıntı varsa da pcyle alakalı olmaz. Bende aldığımda pc çok donup kasıyordu win 8'li idi. Single sürümü ve msi'ın bi sürü programı vardı içinde format atıp pro yüklemiştim kendine geldi.Bende neden işe yaramadı acaba.... hocam ayrıca win 8 iki dir hata verip dediğim gibi boot ekranında açılıyor. acaba yüklediğim sistemde mi sorun var win 7 mi yüklesem ? yoksa bu hata vermeleri pc den mi kaynaklanıyor ?
hm.. bende şuan pro versiyonunu kullanıyorum... bir kez daha hata verip kapanırsa mecbur win 7 yükleyeceğim. veya bulabilirsem win 8,1 bulup yükleyeceğim.format attıktan sonra usb takılı kalıyorsa falan usbden başlatmaya çalıştığı için sıkıntı olabilir boot önceliğinde hdd seç yazılımsal bir sıkıntıdır sıkıntı varsa da pcyle alakalı olmaz. Bende aldığımda pc çok donup kasıyordu win 8'li idi. Single sürümü ve msi'ın bi sürü programı vardı içinde format atıp pro yüklemiştim kendine geldi.
hocam araştırdım cins cins linkler çıktı.... bildiğiniz güvenilir bir link varsa özelden atar mısınız ?8.1 kur hatta uptade 1'li isolar düştü onlardan indir kur 64 bit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?