MSI Afterburner saniyede bir 0 derece gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Adeczi

Üye
    Konu Sahibi
MSI Afterburner saniyede bir 0 derece gösteriyor
Dün MSI Afterburner kurdum ama videoda da görüldüğü üzere saniyede bir dereceyi 0 gösteriyor sol taraftaki mhz kullanımı da bir tepeye çıkıyor bir dibe iniyor programı rivaturner ile beraber kurdum ekran kartımda falan sıkıntı yok gayet sıkıntısız çalışıyor fakat oyun içi fps sıcaklık ve yüzde kaç kullandığını görmek için kurdum fakat böyle bir sıkıntı yaşıyorum ne yapabilirim nasıl çözebilirim bunu acaba?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


PALA.

PALA.

Üye
Ayarlar kısmında, voltaj kontrolü ve voltaj takibi açık mı ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Adeczi

Adeczi

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar kısmında, voltaj kontrolü ve voltaj takibi açık mı ?
Kapalıydı, şimdi açtım ama değişen bir şey yok.
Şöyle bir şey farkettim. Bilgisayarım laptop, yani hem dahili hem de harici ekran kartına sahip. Eğer harici ekran kartı yani GTX1050 kullanılıyorsa o zaman sıkıntı yok normal göstermesi gereken dereceyimemhz gösteriyor. Fakat GTX1050 devre dışıyken mesela masaüstündeyken veya tarayıcıdayken vs. onboard ekran kartı kullanılırken ozaman GTX1050'nin sıcaklık ve mhz değerlerinde böyle saniyelik 0'lamalar gözüküyor
Bu bir sorun mu değil mi bilmiyorum, bilgisayarda ekran kartında veya anakartta falan sorun olduğunu sanmıyorum bilgisayardan beklediğim performansı alıyorum. Sadece yük altındayken işlemci yüzde kaç kullanılıyor, ekran kartı yüzde kaç kullanılıyor vs. görebilmek için kurdum programı.
 


Üst Alt