Mp3 calar duyma problemi uyarisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Mp3 calar duyma problemi uyarisi
Merhaba arkadaslar. Bildiginiz uzere refreshe guncelledikten sonra boyle bir uyari cikip duruyor her telefonu actigimizda. Bunu kaldiran yama uygulama gibi birsey var mi ? Gerekirse flashlicam telefonu

Pringles

Pringles

Üye
genelde kulaklığı taktına verir o sorunu tamam dedine ses eski haline dönüyor bende sorun olmuyor ?

burakkk97

Üye
var da nerede kim bilir :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
genelde kulaklığı taktına verir o sorunu tamam dedine ses eski haline dönüyor bende sorun olmuyor ?

Ben kulakligimdaki tuslarla kontrol ediyorum muzik calari o yuzden bende sorun oluyor.

Pringles

Pringles

Üye
bende orjinal kulaklık var ama bildiğim kadarıyla öyle bişi yok

asigsasi

asigsasi

Üye
o uyarı duyma problemi olmasın diye konmuş fp2 de de var

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Müzik çalarken sesi çok açınca o uyarıyı veriyor

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
önemli değil o uyari tamam de geç :D

MaxipmaN

Üye
çıkınca ses azalıyor sonra artıp eski haline dönüyor ve biz de ekşın yaşamış oluyoruz :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
kulaklık takınca bendede veriyor önemli büyük bişi değil :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bendede Bazen Veriyor Bazen Vermiyor Aslında Video Açtığımda Oluyor Müzikte Bir Problem Yok Olmuyor Ballıyım Valla Şuanda Müzik Dinliyorum Deniyorum... Olmadı Müzikte Roman Havası İç İç Kudur :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu ilk actiginda veriyor. Sinirimi bozdu o yuzden :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

telefonun hackli ise bu patchi uygula.patchlerin durduğu klasöre at ve rompatcher da autostart a Al.yüksek ses uyarısı almayacaksin :) hatta sound improvement patchini de tavsiye ederim mp3 ve radyo sesini arttırıyor.

yukarıda verdiğim 3 patchi de uygula :) telefondan başka yerde müzik dinlemezsin

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Benim hoşuma bile gidiyor bu uyarı :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi

telefonun hackli ise bu patchi uygula.patchlerin durduğu klasöre at ve rompatcher da autostart a Al.yüksek ses uyarısı almayacaksin :) hatta sound improvement patchini de tavsiye ederim mp3 ve radyo sesini arttırıyor.

yukarıda verdiğim 3 patchi de uygula :) telefondan başka yerde müzik dinlemezsin

tesekkur ederim :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayrını gör dostum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt