movistar 610 sürümünü downgrade sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
movistar 610 sürümünü downgrade sorunu
Beyler ben şimdi meraktan :ah movistar 610 sürümünü flashladım hay flashlamaz olaydım :ah Neyse işte downgrade yapılması gerekiyor 609 sürümüne dönmek için haliyle :) Sonra işte phoenix 2012 vardı sildim bi' güzel :islik 2010 sürümünü buldum yükledim onunla birlikte n8 için olan scandinavia dg 11.5 ile ilk önce flashladım telefonumu :) 2010 sürümünü sildim elimin altında olan 2012 sürümünü tekrardan yükledim ve 111.030.609 059c383 black ile telefonumu birdaha flashladım evet sonuç telefon açılmadı bataryayı çıkardım taktım yine açılmadı hard format atarak açmayı denedim yine olmadı :s şimdi 610 sürümünün esiri olmakta istemiyorum 610 sürümünü yükledim açıldı :s n'apmam gerekiyor sizce alternatifler neler?
ŞUAN TELEFON KAPALI VE NOKİA YAZISI GELİYOR VE Bİ' TÜRLÜ AÇILMIYOR !!!

hizan

hizan

Üye
phoenix 2012 sürümü ile dg dosyalarını yükle versiyon düşür daha sonra 0609 yükle olacaktır.

ANIL

ANIL

Admin
Scandinav sürümünden sonra anna atmayı dene...

ANIL

ANIL

Admin
Daha düşük bir sürüm dene, her sürümü dene...

ANIL

ANIL

Admin
Roma bir şey olmaz da... Bilemiyorum 610 geçip dönmek isteyen olmuştu kimse geçemedi sanırsam. Hiç görmedin mi o konuları keşke yüklemeseydin. Yinede bi araştıralım olabilir...

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Roma bir şey olmaz da... Bilemiyorum 610 geçip dönmek isteyen olmuştu kimse geçemedi sanırsam. Hiç görmedin mi o konuları keşke yüklemeseydin. Yinede bi araştıralım olabilir...
yok hani değişiklikleri merak ettim sonra dönerim dedim ama benim cihazda downgrade in sıkıntılı olduğu tamamen aklımdan çıkmış hatırladın umarım :islik şu başlık altında yapılan tüm önerileri denedim ama sonuç nokia yazısı geliyor ve telefon açılmıyor :dry:

- - - Eklendi - - -

yalnız sadece şu her sürümü tek tek deneme ona geçmedim :hmmm olacağını da zannetmiyorum :dry:

ANIL

ANIL

Admin
Anna v25.008i denesene...

hizan

hizan

Üye
yunus bana özelden msn ver bakayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt