motorola atrixi önerir misiniz nasıl bir telefon radyosu rom desteği var mı
kardesim atrix 600 ile 700 tl fiyat aralıgın da satılan telefonların çok üstünde bir telofon dur..Benim gibi atrix sahibi bu forumda veya her hangi bir forumu kullanan arkadaşların teknik özelliklerini s2 veya iphone 4 ile karşılaştırıp aldıkları bir telefondur.
Google efendinin sahip oldugu motorolanın anlaşilması güç bir satış stratejinden dolayı bu fiyat aralığından satılmaktadır Motorolanın bir çok telofonunda oldugu gibi telefon piyasaya hangi android versiyonu ile çıktıysa o şekilde kalıyor (bazı modeller hariç onlarında amerika versiyonları güncelleniyor)
telofonun radyosu ,ics,jb güncellemesi yoktur (güncelleme beklentim vardı ama neyazık ki onu da iptal etdiler)
güncelleme olmadıgından dolayı stock romun üzerine kurulan cm7 ve türevleri hariç hiç bir rom stabil degildir ...
cm9,cm10 costüm rom destegi vardır bu romlarla jb ,ics uygulamalarını kullanabiliyorsun ancak telin en iyi özelliği olan video kaydedicisi çalışmamaktadır veya takılmalar olmaktadır (marketden indirebilecegin düşük kaliteli video kaydediciler ile takılmadan kullanabilirsin )parmak okuyucusu ,weptob özelliği ki bu uygulamalar motorolayı diger firmalardan ayıran özellik bu romlarda kurulamamıştır.(ben şu an cm10 kullanıyorum gönüllü geliştiricilerin kurdugu bir platform olan xda nın bu eksikliklerinden en azından video özelligini geri kazandıracagını umuyorum)
yukarıda ki eksiklerine ragmen küçüklügü (s2 den küçük ele tam oturuyor )kullanışlığı, saglamlıgı (ben 4 veya 5 kere yere düşürdüm kırılmadan duruyor) orjinal romdaki fotograf ve video kalitesi bence harika aşagıdaki linklerde resimler ve video var
bunlar orjinal romda atrix kullanılarak çekilen video ve fotograflardır...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[video=youtube_share;I7kCui-bSSE]http://youtu.be/I7kCui-bSSE[/video]
oyun kapasidesi ne gelince (tegra 2 ve arm7 tabanlı bütün oyunları açar ) bunlarla beraber 1gb ram var ki bu birçok oyunu açmasına yeter
pil olayı gün de 1-2 saat oyun oynar veya video seyredersen pili iki üç saat de biter diger durumlarda günü rahaat birşekil de bitirirsin
yukarıdaki yazılan eksikliklerine ragmen siparij verip aldıgım birtelefondur yinede senin bilecegin bir durum