motorola atrix

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix
motorola atrixi önerir misiniz nasıl bir telefon radyosu rom desteği var mı

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
radyosu yok rom desteği var şiddetle öneririm.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sar degeri fazla

Sarangni

Sarangni

Üye

Herkes aynı şeyi söylüyor ama yanlış biliyorlar. Sar değeri yüksek dediğiniz cihaz Atrix 4G'dir. Türkiye'de satılan Atrix modelleri 4G değildir.

Atrix 4G: 1.47

Atrix MB860: 0,84 [Türkiye Satılan]

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Herkes aynı şeyi söylüyor ama yanlış biliyorlar. Sar değeri yüksek dediğiniz cihaz Atrix 4G'dir. Türkiye'de satılan Atrix modelleri 4G değildir.

Atrix 4G: 1.47

Atrix MB860: 0,84 [Türkiye Satılan]

ozaman sorun yok

Superfan

Superfan

Üye
Cidden mi ? Bende 1,43 lerde biliyordum.Bak bu olmadı.Bende Xperia Neo alınca kazık yediğimi düşünüyordum.SAR değeriyle kendimi tatmin ediyordum ama şimdi daha kötü oldu :ağlarım:

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
aynen kutudn çıkan broşürdede yazıyor 0.84

- - - Eklendi - - -

kendinden çok emin olrak yorum yapmışsın ama bnce sen insanlara fikir ve öneri sunma bu saatten sonra

Jomolocco

Jomolocco

Üye
aynen kutudn çıkan broşürdede yazıyor 0.84

- - - Eklendi - - -

kendinden çok emin olrak yorum yapmışsın ama bnce sen insanlara fikir ve öneri sunma bu saatten sonra

sana mi sorucam kimsin ki sen ?

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
oyunları falan hızlı çalıştırıyor mu ve jellibean geldi mi peki ilerki güncellemelerde radyo uygulaması gelir mi

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
oyunları falan hızlı çalıştırıyor mu ve jellibean geldi mi peki ilerki güncellemelerde radyo uygulaması gelir mi

telefon güncelleme almayacak 2.3.4 ornal sürüm oyunlarda 1gb ram olmasından dolayı gayet başarılı

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
rom desteği ile ıcs ya da jellibean alamaz mı

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
saolun kardeşler bide ben şeyi sorcaktım ne zaman satışı durur acaba bunun

ney27

Üye
motorola atrixi önerir misiniz nasıl bir telefon radyosu rom desteği var mı
kardesim atrix 600 ile 700 tl fiyat aralıgın da satılan telefonların çok üstünde bir telofon dur..Benim gibi atrix sahibi bu forumda veya her hangi bir forumu kullanan arkadaşların teknik özelliklerini s2 veya iphone 4 ile karşılaştırıp aldıkları bir telefondur.
Google efendinin sahip oldugu motorolanın anlaşilması güç bir satış stratejinden dolayı bu fiyat aralığından satılmaktadır Motorolanın bir çok telofonunda oldugu gibi telefon piyasaya hangi android versiyonu ile çıktıysa o şekilde kalıyor (bazı modeller hariç onlarında amerika versiyonları güncelleniyor)
telofonun radyosu ,ics,jb güncellemesi yoktur (güncelleme beklentim vardı ama neyazık ki onu da iptal etdiler)
güncelleme olmadıgından dolayı stock romun üzerine kurulan cm7 ve türevleri hariç hiç bir rom stabil degildir ...

cm9,cm10 costüm rom destegi vardır bu romlarla jb ,ics uygulamalarını kullanabiliyorsun ancak telin en iyi özelliği olan video kaydedicisi çalışmamaktadır veya takılmalar olmaktadır (marketden indirebilecegin düşük kaliteli video kaydediciler ile takılmadan kullanabilirsin )parmak okuyucusu ,weptob özelliği ki bu uygulamalar motorolayı diger firmalardan ayıran özellik bu romlarda kurulamamıştır.(ben şu an cm10 kullanıyorum gönüllü geliştiricilerin kurdugu bir platform olan xda nın bu eksikliklerinden en azından video özelligini geri kazandıracagını umuyorum)

yukarıda ki eksiklerine ragmen küçüklügü (s2 den küçük ele tam oturuyor )kullanışlığı, saglamlıgı (ben 4 veya 5 kere yere düşürdüm kırılmadan duruyor) orjinal romdaki fotograf ve video kalitesi bence harika aşagıdaki linklerde resimler ve video var
bunlar orjinal romda atrix kullanılarak çekilen video ve fotograflardır...

[video=youtube_share;I7kCui-bSSE]http://youtu.be/I7kCui-bSSE[/video]

oyun kapasidesi ne gelince (tegra 2 ve arm7 tabanlı bütün oyunları açar ) bunlarla beraber 1gb ram var ki bu birçok oyunu açmasına yeter
pil olayı gün de 1-2 saat oyun oynar veya video seyredersen pili iki üç saat de biter diger durumlarda günü rahaat birşekil de bitirirsin

yukarıdaki yazılan eksikliklerine ragmen siparij verip aldıgım birtelefondur yinede senin bilecegin bir durum

• Beğen
Tepkiler: BatuhanOzalp77
m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
mantıklı :aman2:
peki çok alınan bi telefon mu peki rom desteği ile radyo gelme imkanı var mı

- - - Eklendi - - -

bide tegra2 gpu kötü mü
Bugüne kadar denedigim romlarda radyo gelmedi ama sanirim radyo romlar var denemek lazim. Tam net bilgi veremiyorum.

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
peki rom güncellemelerleyken mi daha iyi güncellememişken mi çünkü bi yorumda cmf10 yükledikten sonra video kayıt ve oyunda kasma olduğu söylenmiş doğrumu romlu mu romsuz mu daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...