ney27
Üye
costum rom cm10 veya cm9 da ları yüklemekteki amaç güncel programları kullanmak telefonu hızlandırmak batarya kullanımını azaltmak ve ay rıca telefonu birazdaha görselleştirmekdir..peki rom güncellemelerleyken mi daha iyi güncellememişken mi çünkü bi yorumda cmf10 yükledikten sonra video kayıt ve oyunda kasma olduğu söylenmiş doğrumu romlu mu romsuz mu daha iyi
atrix işlemci gücü itibariyle bir çok programı çalıştırma imkanı var iken motorolanın bu telefonu sadece fabrika çıkısındaki romla bırakmasından dolayı bazı programları çalıştırma imkanı olmuyor çünkü zaman ilerledikce yeni yazılan birçok program içs veya jb ile çalısıyor (tel . güncelleme almadıkca orjinal rom yazılımda geride kalıyor windows 2000 ile windows 8 gibi aralarında fark oluşuyor )
atrixin donanım kapasitesi ve işlemcisi jb dahil birçok güncellemeyi kaldıracak kapasitededir
cm7 ve cm7 türevleri costüm romlar ise orjinal romun üstüne kuruldugu için sadece costum rom geliştiricilerinin kendine göre orjinal romda sıkıntı yaratan eklentilerin kaldırılmış ve birazda görsel eklenmiş halidir ancak yazılımsal olarak bir katkısı yoktur