Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araba önerir misiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Mehmet Zurna dürüm
Üye
Konu Sahibi
Araba önerir misiniz
"Arkadaşlar, 2.5 milyon lira bütçeye araba önerir misiniz? Arabanın kasa tipi Chery Tigo, Volkswagen Tiguan, Togg gibi olmalı. Bunların kasa tipi nedir bilmiyorum, o yüzden tek tek saydım. 2.5 milyon liraya var mı böyle önereceğiniz araba?"
Dobraokuyucu
Üye
Arabanın tipi SUV oluyor. Gel gör ki benim o fiyat aralığında araç bilgim zayıf.
Sen onlara ne bakıyorsun, onlara telefon öner desen S24FE ya da Honor 200 dışında model önermezler. Gidip sürmeyi bırak çoğunun gomdukleri araçları dışarıda canlı canlı gördüğüne bile inanmıyorum
eflatun987
Üye
togg ilk çıktığı için bağzı eksiklikler veya zamanla çıkabilecek arızalar için önerilmemiş olabilir.
Mesela robot süpürge ilk çıktığında vakum gücüyle bu iyisi diye aldığın robot 1-2 yıl sonra bataryası düşük olduğundan 1 odayı zor süpürür, sizde bozuldu sanırsınız.
demek istediğim alınacak olan nesnenin hangi özelliğine bakılarak alınır veya alınmaz olduğunu bilmek lazım.
Son düzenleme:
DarkredBlue61
Üye
Chery i öneren olduysa toggu önermemesi normal o zaman