bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
deneme sürümünde bir kısıtlama var mi? 1 saat dizi izledim bi sorun yoktu..haftalık sure kısıtlaması filan mi var acaba. Bir de mkv videoda ufak senkron sorunu yasadım
ben öyle oldugunu düşünmüyorum çünkü benim pc de yogun her türlü vidyo vardır ve her tür biçimden bir tane en yükseklerini atıp denedim hiç bir sorun yaşamadım (bütün hepsini sorunsuz açıp ileri ger seslerde sorun yoktu hiç ) ancak bende merak ediyorum deneme sürümünde ne kıstılı diye yapımcıya danışmak lazımYanlış bilmiyorsam deneme sürümünde bazı özellikler ve açılan format türleri kısıtlı...
ben öyle oldugunu düşünmüyorum çünkü benim pc de yogun her türlü vidyo vardır ve her tür biçimden bir tane en yükseklerini atıp denedim hiç bir sorun yaşamadım (bütün hepsini sorunsuz açıp ileri ger seslerde sorun yoktu hiç ) ancak bende merak ediyorum deneme sürümünde ne kıstılı diye yapımcıya danışmak lazım
ney? süre mi?Ben çevirisini yaparken rastladığım satırlardan dolayı söylüyorum.
"Bu format/özellik ücretsiz deneme sürümünde desteklenmiyor, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz."
"Denemenin süresi doldu, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz" gibisinden satırlar vardı.
bakalım belki o güne kadar ücretsiz falan yaparlar 1 günlüğüne indirim hemen olmadı ucuzlarsa bakarız aslında fiyatı fena değilde düşsün biraz daha beklemekte fayda var şu ana kadar dediğiniz bir sorunla karşılaşmadım belki çok uzun süre kullanmadığım için olabilir sonuçta bir kısıtlama olması gerekiyor ona karşı degilim zatende sadece merak ediyordumBen çevirisini yaparken rastladığım satırlardan dolayı söylüyorum.
"Bu format/özellik ücretsiz deneme sürümünde desteklenmiyor, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz."
"Denemenin süresi doldu, Pro sürüme yükseltmek ister misiniz" gibisinden satırlar vardı.
orası öylede belki pahalana bilir bakalım şuanlık bir kısıtlama olmadı eğer öyle bir sorun yaşarsam belki alırız bir kredi kartı bulupZaten 9 TL yerine 7 TL'den veriyorlar şu an.
Ucuzlamak yerine tam tersine zamlanma ihtimali var.
Hocam keşke önce değişiklik notlarını türkçe'ye çevirseydin sana zahmet
Verdiğim her kuruşu hak ediyor bu uygulama gerçekten. Birşey soracağım da telefonum da bir hayli müzik var fakat bu uygulamaya girince tüm müzikler kısmına bakıyorum müzik dosyası yok diyor sebebi ne olabilir acaba ?Sürüm 1.2.0.5 Değişiklikleri
1. [Eklendi] UPNP/DLNA bağlantısı ile yakın cihazlarda yer alan video ve müziklere göz atma & oynatma
2. [Eklendi] Arka planda veya ekran kilitliyken müzik çalabilme.
3. [Eklendi] Mkv oynatmada dual ses desteği
4. [Eklendi] Son izlenene göre dosya listeleme
5. [Eklendi] Dosya listesini ve yeni eklenenleri yenileme.
6. [Eklendi] WiFi bağlantı adresi artık kopyalanabiliyor
7. [Eklendi] Altyazılar için font boyutu seçimi
8. [Eklendi] SD karttaki bir klasöre WiFİ üzerinden aktarım
9. [Eklendi] Tüm Videolar ve Tüm Müzikler sayfasını gösterme & gizleme
Hocam dual sesten kasıt stereo desteği mi?Sürüm 1.2.0.5 Değişiklikleri
1. [Eklendi] UPNP/DLNA bağlantısı ile yakın cihazlarda yer alan video ve müziklere göz atma & oynatma
2. [Eklendi] Arka planda veya ekran kilitliyken müzik çalabilme.
3. [Eklendi] Mkv oynatmada dual ses desteği
4. [Eklendi] Son izlenene göre dosya listeleme
5. [Eklendi] Dosya listesini ve yeni eklenenleri yenileme.
6. [Eklendi] WiFi bağlantı adresi artık kopyalanabiliyor
7. [Eklendi] Altyazılar için font boyutu seçimi
8. [Eklendi] SD karttaki bir klasöre WiFİ üzerinden aktarım
9. [Eklendi] Tüm Videolar ve Tüm Müzikler sayfasını gösterme & gizleme
Hocam dual sesten kasıt stereo desteği mi?
üstat yanlışım varsa düzeltsin ama, dual sesten kastı bazı filmlere türkçe ve ingilizce (veya daha fazla) sesi birlikte koyarlar. izleyici isteğine göre ses seçimini yapar ve o dilde izler filmi. burdaki yenilikten kasıt da bu oluyor. yani telefona attığımız çift sesli filmlerde moliplayer aracılığıyla dilediğimiz sesi seçip izleyebileceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?