[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hertürlü cfw de ve sistemde çalışır

tolgatavli

Üye
teşekkürler çok güzel oldu

Yuser21

Yuser21

Üye
Arkadaşım peki png dosyasında saydamlığı bozmadan nasıl rengini değiştirebiliyoruz. Rengi değiştirdiğimde saydamlık bozulduğu için mesaj kutucuğunda beyazlıklar çıkıyor. Sen nasıl yapıyorsun onuda anlatırsan çok makbule geçer. Şimdiden çok teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
photoshopla yapıyorum

Yuser21

Yuser21

Üye
Peki nasıl yapıyorsun ben yapamadım bir türlü bende CS5 var. Ama fazla bilmiyorum photoshopu.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu öğrenmek lazım :) nasıl anlatayım şimdi sana

emre.koc

emre.koc

Üye
renkler güzel :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

mferdi

mferdi

Üye
Cep için handpaind ònerim photoşhop gôrevi gôrüyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:good:

duman_549

duman_549

Üye
5 saat ugrastm yapamadm c6-01 de. Islemleri aynen uyguladm nedn olmyo biri yardm etsin?

erhanred

Üye
rom pacher dosyasını çalıştır burda pach indir

Dereck

Dereck

Üye
N8 sorunsuz yüklendi çok teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 saat ugrastm yapamadm c6-01 de. Islemleri aynen uyguladm nedn olmyo biri yardm etsin?

önce modu uygula sonra balancuklardan birini ve rompacherden c2z4 yamasını aktif et ve otomatik başlatmaya ekle sonra olarak telefonu kapat aç bitti

Dereck

Dereck

Üye
image dosyalarını düzenleyerek yazı arkaplanını tamamen transparan yapmak mümkün müdür ??

duman_549

duman_549

Üye
önce modu uygula sonra balancuklardan birini ve rompacherden c2z4 yamasını aktif et ve otomatik başlatmaya ekle sonra olarak telefonu kapat aç bitti
hepsini aynen uygladm. Acaba sorn resource dosyasi olablirmi. 2tane oluyo o dosyadn. Ama dosya ynetisi birini x-plore de dger resource dosyasni gruo. X-plorenin gördgu dosyadada degsiklik yapamyorum

Dereck

Dereck

Üye
hepsini aynen uygladm. Acaba sorn resource dosyasi olablirmi. 2tane oluyo o dosyadn. Ama dosya ynetisi birini x-plore de dger resource dosyasni gruo. X-plorenin gördgu dosyadada degsiklik yapamyorum

Bendede bu sorun olmuştu rompatcherden yamayı aktif ettiğiniz emin olun bence..

duman_549

duman_549

Üye
Dereck

Dereck

Üye
add to auto diorm yamanin uzernd ama. Rompatcher aclirken sys/bin/patcher not found dyor.

rompatcher sürümünüzü bilmiyorum ama baştan kurmayı deneyin rompatcher la ilgili bir soruna benziyor ben 3.1 kullanıyorum

Üst Alt