[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

ByMeho

ByMeho

Üye
Oldu çok teşekkürler arkadaşlar. bi iki tane denedim hep siyah beyaz ve siyah mavi oldu farklı renkleriniz varsa paylaşın bizle lütfen. tekrardan sağolun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu konuda bir operasyon daha yapabilirim istediğiniz renk ve şekiller varsa önerinizi bekliyorum tüm isteklerinizi yapacağım emin olabilirsiniz

Dereck

Dereck

Üye
bu konuda bir operasyon daha yapabilirim istediğiniz renk ve şekiller varsa önerinizi bekliyorum tüm isteklerinizi yapacağım emin olabilirsiniz

Transparan için yazı renklerini değiştirebilirseniz çok güzel olur

ByMeho

ByMeho

Üye
hocam herşey iyi güzelde bu renkler uyguluyoruz ama karşıdan gelen mesajın ismi içeriği ile bitişik yazılıyor. örneğin; mehmetBU AKŞAM MAÇA GİDELİM.. burdaki mehmet ismi bitişik oluyor buna bir yöntem bulamaz mıyız

Dereck

Dereck

Üye
hocam herşey iyi güzelde bu renkler uyguluyoruz ama karşıdan gelen mesajın ismi içeriği ile bitişik yazılıyor. örneğin; mehmetBU AKŞAM MAÇA GİDELİM.. burdaki mehmet ismi bitişik oluyor buna bir yöntem bulamaz mıyız

aynen bende onu diyecektim :/

ByMeho

ByMeho

Üye
Buna bir çözüm bulmak lazım bence arkadaşlar öyle olmaz ki

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
duzeltiriz sorun değil

Pringles

Pringles

Üye
Bende sorun yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Düzeltirseniz bizi de bilgilendirin lütfen
Tabiki bu gece için not aldım bu sorun hangi baloncuk sitilide oluyor orjinal sitillerde değil heralde sanırım iphone meggo ve nossbar da oluyor dimi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konusunu açacağım

ByMeho

ByMeho

Üye
Tabiki bu gece için not aldım bu sorun hangi baloncuk sitilide oluyor orjinal sitillerde değil heralde sanırım iphone meggo ve nossbar da oluyor dimi

evet onlarda sorun oluyor iphone meego tarzı

erhanred

Üye
yeni bi sorunla karşılaştım i phone arkaplanlı da bazen arka plan kar beyaz oluyor kapatıp açınca düzeliyor bide arkaplanın mesajlar çok gelince parça parça oluyor arkaplan , menüye girip aşağı inince arkaplanı sabit ya onun gibi olmuyor

Pringles

Pringles

Üye
çünkü tek resim gösteriliyor mesala siyah olduğu için aradaki çizgiyi göremiyorsun bende iponda beyaz oluyor bi sorun var galiba resimler tam uyumlu değil. ben kendim denedim resim koymayı bazıları beyaz oluyor çözünürlük tutsa bile

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isim sorunu düzeltme için yapılması gerekenler konuya eklendi

erhanred

Üye
conversations.js z dekini c yerine atın bu sefer not yazar gibi sadece harfler görünüyor yani olumsuz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi baloncük ta bu hata ekran görüntüsü atar misin

erhanred

Üye
hangi baloncük ta bu hata ekran görüntüsü atar misin

İphone arkaplanlı da resmi nasıl buraya yüklücem resim hazır

- - - Eklendi - - -

kardeş bu iphone arkaplanlı da olan [ http://depositfiles.com/files/nruhoalv4] buda z den conversations.js attıktan sonraki hata [ http://depositfiles.com/files/uzywjwdsj ] başka türlü resim ekleyemedim indir bak bi sana zahmet

ByMeho

ByMeho

Üye

dediğini uyguladım hocam z sürücüsünden c ye kopyaladım ama mesajlarda isim yazılmadı sadece yazı tipi küçüldü o kadar

- - - Eklendi - - -

dediğini uyguladım hocam z sürücüsünden c ye kopyaladım ama mesajlarda isim yazılmadı sadece yazı tipi küçüldü o kadar

Üst Alt