bu konuda bir operasyon daha yapabilirim istediğiniz renk ve şekiller varsa önerinizi bekliyorum tüm isteklerinizi yapacağım emin olabilirsiniz
hocam herşey iyi güzelde bu renkler uyguluyoruz ama karşıdan gelen mesajın ismi içeriği ile bitişik yazılıyor. örneğin; mehmetBU AKŞAM MAÇA GİDELİM.. burdaki mehmet ismi bitişik oluyor buna bir yöntem bulamaz mıyızbu konuda bir operasyon daha yapabilirim istediğiniz renk ve şekiller varsa önerinizi bekliyorum tüm isteklerinizi yapacağım emin olabilirsiniz
hocam herşey iyi güzelde bu renkler uyguluyoruz ama karşıdan gelen mesajın ismi içeriği ile bitişik yazılıyor. örneğin; mehmetBU AKŞAM MAÇA GİDELİM.. burdaki mehmet ismi bitişik oluyor buna bir yöntem bulamaz mıyız
Düzeltirseniz bizi de bilgilendirin lütfenduzeltiriz sorun değil
Tabiki bu gece için not aldım bu sorun hangi baloncuk sitilide oluyor orjinal sitillerde değil heralde sanırım iphone meggo ve nossbar da oluyor dimiDüzeltirseniz bizi de bilgilendirin lütfen
transparanda yapıcaktım ama pek olmadı diye çektim istek gelirse yaparım yazı tipi rengi de değiştirilebilir
Tabiki bu gece için not aldım bu sorun hangi baloncuk sitilide oluyor orjinal sitillerde değil heralde sanırım iphone meggo ve nossbar da oluyor dimi
hangi baloncük ta bu hata ekran görüntüsü atar misin
isim sorunu düzeltme için yapılması gerekenler konuya eklendi
isim sorunu düzeltme için yapılması gerekenler konuya eklendi