[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklenir

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

mferdi

mferdi

Üye
Buda benden sis dosyasını kur sayfalarda şekilli icon ekle

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu ve linkler güncellendi arkaplan stilde eklendi

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
arka plan değişimi güzel oldu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben anlattım birileri yapar diye ama kimseden ses çıkmadı herkez hazır seviyor madem hazır o zaman yaptıklarımı kullansın gerçi genede anlattım arkaplan değişimi ni

asigsasi

asigsasi

Üye
ben bi resim dikey.jpg olarak kaydedip attım restart yaptım değişmedi

mferdi

mferdi

Üye
ben bi resim dikey.jpg olarak kaydedip attım restart yaptım değişmedi

arkadaşım oluyor kendini yorma test edildi herkeste oluyorda sende neden olmuyo dikey yada yatay jpg dosyayı sil sonra koymak istedïğin resmi koy restart ve oldu o kadar basit

- - - Eklendi - - -

http://qfs.mobi/f341763

- - - Eklendi - - -

http://qfs.mobi/upload.aspx

- - - Eklendi - - -

http://qfs.mobi/f341768

asigsasi

asigsasi

Üye
bu kadar sıkıntıya girme heyecanlan ma bende niye olmasın restart atmayı unutmuşum ve oldu fakat sevmedim

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tesekkurler baloncuk modu ile arka plan modu ayni anda uygulanmiyomu ?

erhanred

Üye
oluyor süper teli kapatmaya bile gerek yok app stop programını indir mesajları kapat gir oluyor meegoo hatta iphone biile oluyor

Yuser21

Yuser21

Üye
Arkadaşım öncelikle eline sağlık. Ama ben de her şey güzel oldu da arkadaştan mesaj geldi mi isminin yanında iki nokta üst üste yok (Yani Yuser:Benim... olarak değilde YuserBenim... olarak gözüküyor) onu nasıl düzeltebilirim. Fotoğraf koyamıyorum henüz açılmamış link koyma iznim ama sen sorunumu anlamışsındır umarım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pek anlamadim resim için izine gerek yok resim sitelerinin birine yükle linki paylaş resim de çıkar mesajında

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hepsi olur mesajda yazdığım gibi ister tel kapat açın veya uygulama yöneticisi varsa onunla mesajlar uygulamasını kapatın değişiklikler uygulanır mod demek oturumlar uygulamasını c ye almaktır ve orjinaldir baloncuklar ise farklı farklı sitiller dir modun bir kısmı sadece önce mod sonra baloncuk ok modu bir kere uygulayın yeter sonra istediğiniz kadar baloncuk değiştirin ama mod bir kere yapılması şart

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arka plan için arka planlı baloncuklardan birini uygulayın sonra aynı işinde resim atın yeniden başlatın bitti

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hani nerde :) ben göremiyorum

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
noldu resim :hih: :aman2: :pro:

oluyorda bazen 1 bazen 2 dosyanın üzerine yazmıyor

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
fp2 de değişiyor arkaplan ve bide ilgilenenler için burada her renk iphone balonları var ama gidiş yönlü sadece geliş yönlü bulamadım:

Pringles

Pringles

Üye
kardeş şimdi deniyecem cfw li sistem üzerinde balonlar değişik ama genede değiştirirmi ?

- - - Eklendi - - -

tamam neyse orjinal takılıcam teşekkürler şimdiden ve fp2 mesaj balonlarının arka teması değişiyormu ?

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler fp2 sonuç başarılı :oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt