[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
ne demek abi rica ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
ben o şekilde yine kullanıyor dum

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
olmadi bende bisey cikmamisti

asigsasi

asigsasi

Üye
ben başka mod dosyaları denemiştim onun için bende sorun olmadı

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben başka mod dosyaları denemiştim onun için bende sorun olmadı
yok dostum sen haklısın test aşamalarımızı biliyorsun denemelerde hep pratik kısa yolları deniyoruz sen denediğinde tamamdı ben son rotuşları yaparken hata yapmışım 2 gün önce paylaşılan da sorun yok akşam ben dosyaları yenileyince toplamada yapmışım ben ara ara değiştiriyorum linkleri o yüzden zaten indirme sayılarına bakarsanız dosyanın değiştiği belli olur böyle güzel bi modun indirme sayısı 3 te 5 te kalacak değil mesela bu konuda değiştirmediğim tek şey yama kaç indirmesi var sen anla :) ok sorun sizde değil bende oda en kısa zamanda onarıldı

sazcılık

Üye
Bugün yükleyebildim işten geldim bunu yüklemeye çalıştım çok da güzel oldu ellerine saglık böylesi uygulamaların devamının gelmesini bekliyorum çok teşekkürler hala symbianı düşünen birileri var......... Noss_bar............ :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) rica ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
ben lila bordo olan çok hoşuma gitti

erhanred

Üye
kardeş refresh için olanı yaptım modlu yaptım değişmedi c6-01 olmuyor delirecem maxi mod 4 olmadı neden orjinal yaptım olmadı.yeniden sisteme eklene messaing sys bin deki ve resource apps deki dosyaları sildim mesajlardaki adam işareti kayboldu

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
adamın dibisin senin ALLAHINA kurban Helal sana Başarılarin devamını dilerim kardeşim eline emdiğine bilgine sağlık TEŞEKKÜR ederim :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
abicm refresh modlu yu yükledm yazılar ve baloncuklar renksiz olddu sadece gülücükler görünyo aşağıdaki gibi :) nasıl düzeltebiliriz ?
[/URL][/IMG]

orijinal stili yükledim normale döndü ve modlu stilin resimlerini kullandım başarılı. modlu stilin conversation dosyalarında sorun var galiba .. yanlış anlama eğer öyleyse düzeltmen için söylüyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok duzenlerim modlu sitili :) yok ne yanlış anlaması olur mu hiç :)

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123

erhanred

Üye
modlu da mod 4 programı c direk içine yüklüyor baloncukları ayrıntılı anlatsan biraz modluyu yüklesek.mod 4 de efekler mif ler çalışıyor ama baloncuklar olmuyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok onlarıda maximod uyumlu yaparım

erhanred

Üye
yunus kardeş bende belco refresh yüklü bi türlü olmadı nası yaptın ayrıntılı bi anlatsan hatta orjinali yükledim modlu balonları attım olmadı

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
yunus kardeş bende belco refresh yüklü bi türlü olmadı nası yaptın ayrıntılı bi anlatsan hatta orjinali yükledim modlu balonları attım olmadı

aslında 1. sayfada Levent abi çok güzel anlatmış
:oke: sadece ilk 5 adımı uygula tamamdır.
-melese
c2z4bin​
dosyasını indirince içindeki tek dosyayı hafıza kartında patches klasörüne atmak . sonra aktif et otobaşlatta ekle.. gerekirse bi yeniden başlat
sonra kurmak istediğin moduda indir ve zip içindekileri direk c/resource/messaging/ccs ye çıkar . ben böyle hallettm . kapat aç tamamdır

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

erhanred

Üye
yaptım ama olmuyor zaten aktif pach olmuyor şaştım

yaren_dede

yaren_dede

Üye

aslında 1. sayfada Levent abi çok güzel anlatmış
:oke: sadece ilk 5 adımı uygula tamamdır.
-melese
c2z4bin​
dosyasını indirince içindeki tek dosyayı hafıza kartında patches klasörüne atmak . sonra aktif et otobaşlatta ekle.. gerekirse bi yeniden başlat
sonra kurmak istediğin moduda indir ve zip içindekileri direk c/resource/messaging/ccs ye çıkar . ben böyle hallettm . kapat aç tamamdır

kapatıp açmaya gerek yok, c2z4bin yamayı kapat aç oluyor

erhanred

Üye
kardeş çözdüm bende c2 pach dosyasının eski versiyonlara göre uyumlusuymuş süper oldu süpersin nossbar yalnız iphone meegoo olan olmadı

- - - Eklendi - - -

kardeş çözdüm megoo ile ipohe için modlama bölümünde css dosyası hazır simgeleri ekli olan var onlar oluyor

Kayahan14

Kayahan14

Üye
biz bu baloncuklara atiyorum arabalı bi arkaplan ekleyemezmiyiz

Üst Alt