yok dostum sen haklısın test aşamalarımızı biliyorsun denemelerde hep pratik kısa yolları deniyoruz sen denediğinde tamamdı ben son rotuşları yaparken hata yapmışım 2 gün önce paylaşılan da sorun yok akşam ben dosyaları yenileyince toplamada yapmışım ben ara ara değiştiriyorum linkleri o yüzden zaten indirme sayılarına bakarsanız dosyanın değiştiği belli olur böyle güzel bi modun indirme sayısı 3 te 5 te kalacak değil mesela bu konuda değiştirmediğim tek şey yama kaç indirmesi var sen anlaben başka mod dosyaları denemiştim onun için bende sorun olmadı
ok sorun sizde değil bende oda en kısa zamanda onarıldı
nasıl düzeltebiliriz ? yunus kardeş bende belco refresh yüklü bi türlü olmadı nası yaptın ayrıntılı bi anlatsan hatta orjinali yükledim modlu balonları attım olmadı
sadece ilk 5 adımı uygula tamamdır.
aslında 1. sayfada Levent abi çok güzel anlatmışsadece ilk 5 adımı uygula tamamdır.
-melesec2z4bindosyasını indirince içindeki tek dosyayı hafıza kartında patches klasörüne atmak . sonra aktif et otobaşlatta ekle.. gerekirse bi yeniden başlatsonra kurmak istediğin moduda indir ve zip içindekileri direk c/resource/messaging/ccs ye çıkar . ben böyle hallettm . kapat aç tamamdır