yaren_dede
Üye
add to auto diorm yamanin uzernd ama. Rompatcher aclirken sys/bin/patcher not found dyor.
Yamayı ilgili yere attınızmı
attaki dosyayı indirin ve "c-patches" klasörü içine atın sonra rompacter dan yamayı aktif yapın
INDIR
add to auto diorm yamanin uzernd ama. Rompatcher aclirken sys/bin/patcher not found dyor.
denicem cok tesekkrlerompatcher sürümünüzü bilmiyorum ama baştan kurmayı deneyin rompatcher la ilgili bir soruna benziyor ben 3.1 kullanıyorum
denicem cok tesekkrle
yokkards o eski telmdi suan c6-01 belle refresh war.Warsa bi rompacher linki gndrsenz.
transparan mesaj baloblarını atarmısın ?
yapımı hakkında konu açarım meraklı olanlar yapar
transparanda yapıcaktım ama pek olmadı diye çektim istek gelirse yaparım yazı tipi rengi de değiştirilebilir
hocam ben klasörleri indirdim ama C: sürücüsüne bir türlü atamadım. x-plore programı yardımıyla kopyalıyorum ama iptal olup C:/resorcue kopyalanamadı diyor bu bir örnek tabiki onu nasıl halledebiliriz acaba. tel nokia n-8 sürüm kurtulus40 _v1.1 yazılım 111.040.1511... yardımınızı bekliyorum lütfen
peki bu indirdiğim klasörleri c sürücüsüne mi yoksa Z 'ye mi atayım kurtulus abi genelde o tip klasörleri Z sürücüsünde kaydetmişterompatcherdan Open4All yamasını aktif etmelisin..
peki bu indirdiğim klasörleri c sürücüsüne mi yoksa Z 'ye mi atayım kurtulus abi genelde o tip klasörleri Z sürücüsünde kaydetmişte