[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
add to auto diorm yamanin uzernd ama. Rompatcher aclirken sys/bin/patcher not found dyor.

Yamayı ilgili yere attınızmı

attaki dosyayı indirin ve "c-patches" klasörü içine atın sonra rompacter dan yamayı aktif yapın

INDIR

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denicem cok tesekkrle

Hiç deneme senin telefonun s^3 değil ki 5 saat değil 100 saat uğraşsan bu mod çalışmaz sende mod çalışsa bile ki imkansız hadi çalıştı diyelim 5800 da oturumlar mı var? :) yok

duman_549

duman_549

Üye
kards o eski telmdi suan c6-01 belle refresh war.Warsa bi rompacher linki gndrsenz.

tayfun14

tayfun14

Üye
süper oldu c7 bellle refresh sorunsuz yeterlkı yazılanları dogru uygulayın :D

Dereck

Dereck

Üye
En güzeli transparan

Pringles

Pringles

Üye
transparan mesaj baloblarını atarmısın ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
transparanda yapıcaktım ama pek olmadı diye çektim istek gelirse yaparım yazı tipi rengi de değiştirilebilir

Pringles

Pringles

Üye
çeşitli mesaj baloncukşarı gelirse süper olur bu arada teşekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapımı hakkında konu açarım meraklı olanlar yapar

Pringles

Pringles

Üye
süper olur bende farklı eskilerden mesaj baloncukları var özelden mesaj atarım pc ye geçince

Dereck

Dereck

Üye
transparanda yapıcaktım ama pek olmadı diye çektim istek gelirse yaparım yazı tipi rengi de değiştirilebilir

onuda yaparsanız süper olur ben css den fazla anlamadığım için bulaşmadım

ByMeho

ByMeho

Üye
hocam ben klasörleri indirdim ama C: sürücüsüne bir türlü atamadım. x-plore programı yardımıyla kopyalıyorum ama iptal olup C:/resorcue kopyalanamadı diyor bu bir örnek tabiki onu nasıl halledebiliriz acaba. tel nokia n-8 sürüm kurtulus40 _v1.1 yazılım 111.040.1511... yardımınızı bekliyorum lütfen

Dereck

Dereck

Üye
hocam ben klasörleri indirdim ama C: sürücüsüne bir türlü atamadım. x-plore programı yardımıyla kopyalıyorum ama iptal olup C:/resorcue kopyalanamadı diyor bu bir örnek tabiki onu nasıl halledebiliriz acaba. tel nokia n-8 sürüm kurtulus40 _v1.1 yazılım 111.040.1511... yardımınızı bekliyorum lütfen

rompatcherdan Open4All yamasını aktif etmelisin..

ByMeho

ByMeho

Üye
rompatcherdan Open4All yamasını aktif etmelisin..
peki bu indirdiğim klasörleri c sürücüsüne mi yoksa Z 'ye mi atayım kurtulus abi genelde o tip klasörleri Z sürücüsünde kaydetmişte

Dereck

Dereck

Üye
peki bu indirdiğim klasörleri c sürücüsüne mi yoksa Z 'ye mi atayım kurtulus abi genelde o tip klasörleri Z sürücüsünde kaydetmişte

ben kurtuluşun cfwyi kullanmadığım için bilemeyeceğim ama bence c'ye atmalısın burda herkes öyle yaptı.. istersen konu sahibinin yorumunu bekle sen bilirsin..

asigsasi

asigsasi

Üye
zaten c2z4bin_THUMB.rmp yamasının amacı z deki dosyaları c de gibi göstermek bu yamayı kullan ve dosyaları c ye at

Üst Alt