[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
meego stilindeki o insan kafası olmadan nasıl yaparız

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kodlamasi ile :)

achambo

achambo

Üye
çok saol ben de yaptım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Fuad199219

Üye
belle de yokmu? Refresh kulanmiyorum.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/attachments/149664d1358205319/ bu orjinal resmin linkin verirmisin?

- - - Eklendi - - -

http://b1301.hizliresim.com/15/3/hm66l.jpg birde bu resmin orjinalini verirmisiz.

achambo

achambo

Üye
Varya ilk yanlış yaptım sonra düzelttim tekrar çok saol

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Enola19

Üye
@noss_bar ben üst konudaki hazır modlardan core'a ekleyerek yaptım bunu kullandım.
nossbarmaxipda000006.jpg
ama herif kafası görünüyor yerine kendi resmim görünsün istiyorum conversations dosyasında e:\resource\avatars içine atın diyo resim attım jpg uzantılı ama o herif kafası değişmiyor. Birde aynı yukardaki gibi oturumlarda kimden olduğu yazmıyor (Mesela benim gönderdiklerimde "ben:" falan yazmıyo) Bunu nasıl düzeltebilirim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ben üzerinde oynama yapınca arkaplan beyaz çıkıyor...

Enola19

Üye
Tamam Hallettim. :oke:
Şimdi e\resource içine "avatars" diye bi klasör oluşturun içine atacağınız "me.jpg" dosyası sizin resminiz oluyor. O kafa yerine sizin resminiz çıkıyor :yuru.

Ama hala isim olayı hallolmadı isimler görünmüyor :ağlarım:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tamam Hallettim. :oke:
Şimdi e\resource içine "avatars" diye bi klasör oluşturun içine atacağınız "me.jpg" dosyası sizin resminiz oluyor. O kafa yerine sizin resminiz çıkıyor :yuru.

Ama hala isim olayı hallolmadı isimler görünmüyor :ağlarım:

gif denicem

- - - Eklendi - - -

Oha gifi jpg yaptım unknown.jpg diye adlandırdım ve avatarımda ki resim mesajlarda gif oldu :)

Enola19

Üye
İi olmuş :)
noss_bar bir cevap yokmu şu isim işine :(

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazdık ya konuya orjinal baloncularda isim için conversaotion.js dosyası gerekiyor oda z resource mesaggıng cs içinden alıp c deki aynı yola atacaksın ama iphone megoo ve nossbar için isim çıkmaz o farklı bir kodlama yapılmış onun tabanında isim yok

yeis_

Üye
Eline sağlık. Bir ricam olacak: iphone renklerini normal stilde yapar misiniz? Telefonum n8. Baloncuk şekli orijinal olsun ama renkleri iphone gibi... Teşekkür ederim.

Enola19

Üye
yazdık ya konuya orjinal baloncularda isim için conversaotion.js dosyası gerekiyor oda z resource mesaggıng cs içinden alıp c deki aynı yola atacaksın ama iphone megoo ve nossbar için isim çıkmaz o farklı bir kodlama yapılmış onun tabanında isim yok

yinede ben bi deniim teşekkürle

lemale

lemale

Üye
e6 ya denedım ama olmadı.olma imkanı yokmu bigün :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur neden olmasın bir gece bir operasyon yaparız

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bunlari maximoda nasıl atıyoruz

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modların içine kopyala maximodtan seç bitti

yaren_dede

yaren_dede

Üye
levent daha önce baloncuk renklerini değiştirdim ama Şimdi değiştiremiyorum bir el atsana :)

Üst Alt