[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
karşı tarafın fotoğrafını nasıl uygulayacağız kendimkini me.jpg avatars klasörüne attım oldu ama karşı taraf için you.jpg yaptım olmadı yardım ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karşı tarafı rehberdeki resmi alıyor bildiğim kadarıyla rehberdeki kişiye resim ekle

toprak00

toprak00

Üye
kardeşim öncelikle eline sağlık ama bi sorum bu dediğN belle refresh olurmu

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
yok az önce denedim olmuyor bunun da muhakkak böyle avatars gibi klasöre bişey atmak gerekiyor diyeceğim ama herkesin fotosu farklı öyle de olmuyor,eee o zaman ne olacak şimdi ? ? ?

jetblacklife27

Üye
kardeş herşey tamamda ben arkaplan resmini yapamadım :S

newhand

newhand

Üye
öncelikle harika görsel benim tel C7-00 belle Refresh hangisini uygulamalıym f1 mi f2 mi yoksa Refresh mi :)

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: newhand
newhand

newhand

Üye
tsk ederim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Eduardo58

Eduardo58

Üye
:tşk: çok güzel durdu telefonda @asigsasi abimin mesaj baloncukları konusundan WP8 Conversation Style Skin' i kullanıyorum acayip hoşş.. :rock:

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer ve asigsasi
Symbianizer

Symbianizer

Üye
:tşk: çok güzel durdu telefonda @asigsasi abimin mesaj baloncukları konusundan WP8 Conversation Style Skin' i kullanıyorum acayip hoşş.. :rock:
İsa abi konu açar da kötü olur mu :) :)
asigsasi fans was here? :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Yees,, We are here!!

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
:disko:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
işin ustası @noss_bar arkadaşlar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Oo şimdi Levent abinin Proluğu dillere destan MaxiPDA Türkçe uygulamalar,Sistem Modlama,Android Türkçe Uygulamalar.. Vs.vs her yerde imzası var. noss_bar fans was here? :D :disko:

• Beğen
Eduardo58

Eduardo58

Üye
okankayci

okankayci

Üye
Flashsız mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

MaxiPDA Yapılması gerekenler

1- Sisteminize göre oturumlar modunu indirip uygulayın. (x plore ile zip içindeki dosyaları c ye çıkartın)
---> Oturumlar Modu FP1
---> Oturumlar Modu FP2
---> Oturumlar Modu Refresh

2- Baloncuklardan zevkinize göre birini indirip uygulayın (x plore ile zip içindeki dosyaları c ye çıkartın)

3. c2z4bin yamasını pacthes klasörünüze atıp rompacher den yamayı aktif edip otomatik başlata ekleyin

5- Telefonu kapatıp açın veya uygulama yöneticiniz varsa mesajlar uygulamasını sonlandırıp tekrar açın
Orjinal sitilde baloncuk isimleri nhd_bubble_ltr.png ile nhd_bubble_rtl.png dir ve c resource messaging css içindedir.

Modlu sitilde baloncuk isimleri balon_in.png ile balon_out.png dir ve c resource messaging css içindedir.Bu resimleri photoshop ile renklendirebilir veya tasarımları değiştirebilirsiniz

Arkaplan değişimi için yapılması gerekenler

Oturumlar modunuzu uyguladıktan sonra arkaplanlı baloncuklardan birini uygulayın ve c resource messaging css klasörüne dikey için dikey.jpg isminde bir resim atıp değiştirin yatay için yatay.jpg isminde bir resim atıp değiştirin.

Refresh için isim ile mesajın bitişik sorununu düzeltmek için yapmanız gereken
Xplore ile z resource messaging css içindeki convetsations.js dosyasını kopyalayıp
c resource messaging css içine yapıştırmak ve değiştirilsin mi sorusuna evet demek. Bunu baloncuklara gömemiyorum çünkü bu sefer fp1 ve fp2 de karışıklığa sebep oluyor isim gösterme özelliği sadece refreshte geçerli olduğu için bu düzeltme işlemini her baloncuktan sonra yapmalısınız.

Not: Oturumlar modu ve baloncukları maximod uyumludur. Modlar klasörüne atıp maximodttan tek tıkla uygulayabilrisiniz.
ios6 tarzı olarak duzenle dım istersen ekleyebılırsn konuya :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler konu açarak ve bir kaç ekran görüntüsü eklersen daha çok kişiye ulaşırsın :)

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
Teşekkürler konu açarak ve bir kaç ekran görüntüsü eklersen daha çok kişiye ulaşırsın :)
senın dosyaların üzerinde oynayarak yaptıgım ıçin senin konunda olmasını doğru buldum izin varsa açarım konu :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt