[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d::yuru

bozukyunus58

Üye
yaw ben şimdi istediğim fotoğrafı atıp yapabilirmiyim ?

- - - Eklendi - - -

tamam oldu eyvallah eline sağlık :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

yk181

Üye
teşekkür reis

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

aLoNE aSSasSiN

aLoNE aSSasSiN

Üye
teşekkürler ayrıca arkaplansız bir baloncuğu arkaplanlı yapmak için conversation_landscape de ve conversation_portrait de body{background:#00000... olan yeri landscape de body{background:url(yatay.jpg) portrait de {background:url(dikey.jpg) yapmak yeterli böylece eğer backgroundu görmüyorsa artık görür.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

manolyam63

manolyam63

Üye
tsk guzel paylasım...

ewacash

Üye
Flashsız mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

MaxiPDA
Yapılması gerekenler

1- Sisteminize göre oturumlar modunu indirip uygulayın. (x plore ile zip içindeki dosyaları c ye çıkartın)
---> Oturumlar Modu FP1
---> Oturumlar Modu FP2
---> Oturumlar Modu Refresh

2- Baloncuklardan zevkinize göre birini indirip uygulayın (x plore ile zip içindeki dosyaları c ye çıkartın)

3. c2z4bin yamasını pacthes klasörünüze atıp rompacher den yamayı aktif edip otomatik başlata ekleyin

5- Telefonu kapatıp açın veya uygulama yöneticiniz varsa mesajlar uygulamasını sonlandırıp tekrar açın

Orjinal sitilde
baloncuk isimleri nhd_bubble_ltr.png ile nhd_bubble_rtl.png dir ve c resource messaging css içindedir.

Modlu sitilde
baloncuk isimleri balon_in.png ile balon_out.png dir ve c resource messaging css içindedir.Bu resimleri photoshop ile renklendirebilir veya tasarımları değiştirebilirsiniz

Arkaplan değişimi için yapılması gerekenler

Oturumlar modunuzu uyguladıktan sonra arkaplanlı baloncuklardan birini uygulayın ve c resource messaging css klasörüne dikey için dikey.jpg isminde bir resim atıp değiştirin yatay için yatay.jpg isminde bir resim atıp değiştirin.

Refresh için isim ile mesajın bitişik sorununu düzeltmek için yapmanız gereken
Xplore ile z resource messaging css içindeki convetsations.js dosyasını kopyalayıp
c resource messaging css içine yapıştırmak ve değiştirilsin mi sorusuna evet demek. Bunu baloncuklara gömemiyorum çünkü bu sefer fp1 ve fp2 de karışıklığa sebep oluyor isim gösterme özelliği sadece refreshte geçerli olduğu için bu düzeltme işlemini her baloncuktan sonra yapmalısınız.

Not: Oturumlar modu ve baloncukları maximod uyumludur. Modlar klasörüne atıp maximodttan tek tıkla uygulayabilrisiniz.

2- Baloncuklardan zevkinize göre birini indirip uygulayın (x plore ile zip içindeki dosyaları c ye çıkartın)

3. c2z4bin yamasını pacthes klasörünüze atıp rompacher den yamayı aktif edip otomatik başlata ekleyin

cye çkarttım ama 3. maddeyi bi türlü yapamadm rompacherda yamayı göremiyorum
,

- - - Eklendi - - -

bi türlü yapamadım şu yamayı aktif etmeyi.. siz sorunu olan üyelerinizi mesaj kasıyo diye mesajlarını silen bi yöneticimisinz yapmayın ayıptır.mesaj kasmak böyle olmaz, flood yapsam dksgajsdlgka gibi gereksiz şeyler yazsam tamam eyvallahta ne bileym yani. biri yardım etsin şu yamayı rompatcherda nasl açıcaz nasl aktif edicez

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cye çkarttım ama 3. maddeyi bi türlü yapamadm rompacherda yamayı göremiyorum
,

- - - Eklendi - - -

bi türlü yapamadım şu yamayı aktif etmeyi.. siz sorunu olan üyelerinizi mesaj kasıyo diye mesajlarını silen bi yöneticimisinz yapmayın ayıptır.mesaj kasmak böyle olmaz, flood yapsam dksgajsdlgka gibi gereksiz şeyler yazsam tamam eyvallahta ne bileym yani. biri yardım etsin şu yamayı rompatcherda nasl açıcaz nasl aktif edicez

Mesaj içeriğini görmediğin için gereksiz olup olmadığını bilemezsin. yönetici arkadaş kastığını anlamış ve silmiş. Neyse olay bu değil.

Yamayı rompacherin görmesi için rompacher nerdeyse o bölümdeki rompacherin klasörüne atmalısın. örnek c de ise c: pachers içine xplore ile atıp sonra rompacher uygulamasını açıp yamanın üzerinde tıkladığında maviden yeşile döner yama aktif olmuş olur ve seçenekelerden otomatik başlatmaya ekle ki telefon her kapatılıp açıldığında yama otomatik devreye girsin otomatiğe aldığını anlaman için yeşilliğin etrafını sarı daire kaplar. Sonuç hem yeşil ve etrafında sarılık varsa aktif ve otobaşlata eklenmiştir demektir ve tüm yamalar bu şekilde işlem görür.

ewacash

Üye
Mesaj içeriğini görmediğin için gereksiz olup olmadığını bilemezsin. yönetici arkadaş kastığını anlamış ve silmiş. Neyse olay bu değil.

Yamayı rompacherin görmesi için rompacher nerdeyse o bölümdeki rompacherin klasörüne atmalısın. örnek c de ise c: pachers içine xplore ile atıp sonra rompacher uygulamasını açıp yamanın üzerinde tıkladığında maviden yeşile döner yama aktif olmuş olur ve seçenekelerden otomatik başlatmaya ekle ki telefon her kapatılıp açıldığında yama otomatik devreye girsin otomatiğe aldığını anlaman için yeşilliğin etrafını sarı daire kaplar. Sonuç hem yeşil ve etrafında sarılık varsa aktif ve otobaşlata eklenmiştir demektir ve tüm yamalar bu şekilde işlem görür.

dediklerinizi harfiyen yaptım dosyaları cye ilgili yerede attım fakat bi değişiklik olmadı üstünden biraz zaman geçince zde gizli olarak aynı isimde bi dosya ile karşılaştım xplore ile ön izleme yaptığımda suan bende olan baloncuk rengini ve şeklini gördüm sonra indirdiğim dosyayı z ye atmayı denedim sonuç negatif

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oturumlar modu refresh.zip içindeki dosyaları c ye at sonra baloncuklardan birini c ye at ve yamanın aktif olduğunu kontrol et ve telefonu yeniden başlat

ewacash

Üye
oturumlar modu refresh.zip içindeki dosyaları c ye at sonra baloncuklardan birini c ye at ve yamanın aktif olduğunu kontrol et ve telefonu yeniden başlat

oldu çalışıyor iphone arka planlı yükledim fakat 3 tane sorum olucak birincisi bu arkaplanı ben kendi kafama göre değiştirdm ama yukarı aşşağı hareket edince mesajda resimde gidiyo geliyo bunu sabit yapamazmıyz bu bir,ikinci ve üçncü sorularım şu msaj gelen kişinin resmi kartvizitten mi gelicek yani kartvizite resim koyunca onu göreblcez mi ve benm gönderdiğim mesajların yanında ckan yere ben nasl kendi fotomu koyabilirm

hugoKJ

Üye
benimde şöyle bi sorunum var birader. eyvallah güzel bi çalışma fakat. arkaya koydugum resim. bazen yok oluyor beyaz bi arkaplan geliyor. ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1. Bu baloncuklar iki kodlama ya sahip

orjinal kodlamanın midifiyesinde arkaplan sabit kalması gerekiyor sıkıntı yaşamadım orjinal baloncuk sitillerinde uygun çözünürlükte jpeg veya jpg resmi eklemelisin zaten bu baloncuklarda arkaplanlara sadece renk atanıyor oda kodla bu orjinal üzerine modlama olduğu için resim olayı stabil çalışmayabilir. meego ve iphone dışındakiler orjinal modlamalardır

Diğer kodlamada ise orjinalden farklı bir kodlama düzeni mevcut bunlar iphone meego olan baloncuklardır bunlarda da arkaplan stabil çalışmayabilir. Resim çözünürlükleri uygun olmalı.

yatay ve dikey için ayrı ayrı iki resim olmalı

2. Resimler için gelen rehberdeki kartivizten alır giden yani sizin ise rehberdeki kartvizitimden alır.

baloncuk yapımını anlatan konum var orda daha geniş çaplı anlatım mevcut onu okursanır daha iyi anlayacaksınız.

suleymaneser

suleymaneser

Üye
  • Beğen
Tepkiler: noss_bar
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
çok teşekkür ederiz.hiç sorunsuz oluyor hepsi denedim bizzat. Kafamdaki Bir değişiklikte saYENDE gerçekleşti:-)

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
kusura bakmayın anlayamadım nasıl yapıldığını,ben şu mavi beyaz baloncuklu olandan yapmak istiyorum köşeden fotoğraf çıkacak olandan,nasıl yapmalıyım çok kısa bir şekilde anlatabilir misiniz,belle refresh kullanıyorum son yazılım,teşekkürler şimdiden :)aha oldu oldu ama baloncukların köşesinde fotoğraf çıkmıyor bi de isim de yok ????

necom61

Üye

arka planlılar uymuyor galiba c6 01 e

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl bir uyumsuzluk

Üst Alt