Samsung, 2017'de 60 Milyon Galaxy S8 Satmayı Planlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, 2017'de 60 Milyon Galaxy S8 Satmayı Planlıyor
Samsung'un heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S8'in satış hedeflerine dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Samsung, 60 milyon adet Galaxy S8 satışı hedefliyor.




Samsung'un Güney Kore'deki kaynaklarından gelen yeni bir habere göre, şirket, 2017'de yaklaşmakta olan Galaxy S amiral gemisi akıllı telefonundan (Galaxy S8 olarak anılacaktır) yaklaşık 60 milyon adet satmayı hedefliyor.

http://www.maxicep.com/thenextgalaxy-samsung-galaxy-s8-s8-edge-ve-s8-plusin-iddia-edilen-8-ozelligi
TheNextGalaxy: Samsung Galaxy S8, S8 Edge ve S8 Plus'ın İddia Edilen 8 Özelliği
Endüstri kaynaklarının aktardığına göre, "Teknoloji devi, üretim ortaklarından 60 milyonluk sevkıyat hedefine dayalı parçaları tedarik etmelerini istedi" denildi.

60 milyon adet Galaxy S8 satışı, son derece iddialı bir hedef. Karşılaştırma yapmamız gerekirse Galaxy S5 (45 milyon), Galaxy S6 (45 milyon) ve Galaxy S7 (beklenen 48 milyon) adetlik satışlara imza attı, Samsung'un yeni hedefi ise son Galaxy S amiral gemileri için yıllık satış sayısından çok daha yüksek. 2013 yılında 70 milyon adet satış yapan Galaxy S4'ten sonraki Galaxy S Serisi amiral gemi akıllı telefonlar ortalama 45-48 milyon satış rakamına ulaştı. Galaxy S3 ise 65 milyon satış adedine ulaşmıştı.



Gelen bilgilere göre, Samsung hatalı Galaxy Note 7 nedeni ile oluşan kayıpları telafi etmeye yardımcı olması için böyle yüksek bir hedef belirledi.

Kaynaklar ayrıca, Mart ayında seri üretimine başlanacak olan Galaxy S8'in aylık ortalama 5 milyon adet dağıtımının planlandığını iddia ediyor. Bikgide, iris tarayıcı modülü üreticisi Partron, kamera lens şirketi Sekonix, Samsung Electro-Mechanics ve Amotech'i bileşen teslimat ortakları olarak nitelendiriyor.

Raporda ayrıca Mart ayında seri üretimine başlanacak olan Galaxy S8'in Nisan ayında (ki bu son zamanlarda duyduklarımızla aynı doğrultuda) satışa sunulacağı belirtiliyor.
Samsung, 2017'de 60 Milyon Galaxy S8 Satmayı Planlıyor
 


The Pancar

The Pancar

Üye
Beğenirsem almayı düşünüyorum fiyatı abartı olmazsa
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: The Pancar
The Pancar

The Pancar

Üye
O fiyattan girerse alınabilir
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Dolar kurunda ki ciddi artış yüzünden en az 2999 lira civarında bekliyorum ben s8 modelini :ehe
birader komik olma en az800$ fiyatla gelecek ki 1200e kadar yolu var diyorlar biz orta yolu bulalım 850 diyelim 3.5x850=2975tl vergiler hariç vergilerle4000i geçer çok rahat
 


Üst Alt