[mod][app][themes][cm10,cm10.1]samsung Galaxy S4,note 3,s3 Launcher,accuweater Widgets,locksreen,app

Sponsorlu Bağlantılar

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Klavyeyi yukledim ama 3*3 tus takimi yok
Normal klavye var

Lohengram

Lohengram

Üye
sÜPERSİZNİZZ

Lohengram

Lohengram

Üye
Ayarlar kısmından varsayılan tuş takımı olarak samsung klavyeyi seçtinmi ve ayrıca 3x3 tuş takımını istiyorsan dikey tuş takımı seçeneğinden 3x3 ü aktif et.

- - - Eklendi - - -

İşe yaradığına sevindim :)

Gayet şık oldu bide size bişey sorcam benim telefonuma mesela 100 mb küçük dosya indimi hepsini tel. hafızasına atıyor,100 mb büyük olanları ise sadece kısayolunu yani 10-20 mb olan kısmını tel. hafızasına gerisini hafıza kartına atıyor.Sorunum şu zaten tel hafızası 350 mb 100 MB'dan düşük oyun yükliyemiyecekmiyim ?

- - - Eklendi - - -

Yardım edeceklere şimdi tşkkrler

Lohengram

Lohengram

Üye
Rom umu tekrar tekrar kurdum ama artık bu temayı kullanamıyorum.

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Rom umu tekrar tekrar kurdum ama artık bu temayı kullanamıyorum.

İlk sorduğun soruya cevap veremem ama şimdi neden yükleyemediğinle ilgili şunu sorayım hangi tel modelinde hangi roma yükledin ayrıca stock yada custom rommu yan root olayına dikkat ediyomusun stock romda olsa?

Lohengram

Lohengram

Üye
Customrom-caynogenmod 10-jellbean 4.1.2-

- - - Eklendi - - -

Customrom-caynogenmod 10-jellbean 4.1.2

- - - Eklendi - - -

Customrom-caynogenmod 10-jellbean 4.1.2

- - - Eklendi - - -

Cihaz s8530 samsung

- - - Eklendi - - -

Cihaz s8530 samsung

systemchi

systemchi

Üye
    Konu Sahibi
Romda bi çakışma falan vardır heralde olmazsa zipli dosyadan çıkar kurmak istediklerini manuel olarak kurulumu yap root explorer ile,permission ayarlarınıda rwrr yapmayı unutma.

Lohengram

Lohengram

Üye
Romda bi çakışma falan vardır heralde olmazsa zipli dosyadan çıkar kurmak istediklerini manuel olarak kurulumu yap root explorer ile,permission ayarlarınıda rwrr yapmayı unutma.

Tamam deniyeceğim kb net gidioda çok msj atio :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi ben temayı kurdum sonra diğer launcheri flasladım fakat launcher kurulmamış fakat klavye değişmiş bulunmakta

Umur dağlar

Umur dağlar

Üye
Paylaşım için teşekkürler

Lohengram

Lohengram

Üye
Signed varification error die hata verio flasta

- - - Eklendi - - -

Signed varification error die hata verio flasta

proxy_33

Üye
cm 10 Final galaxy w ise yaramadı.

• Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy
Lohengram

Lohengram

Üye
Bende daha önce kurdum oldu fakat şimdi flashlamadan sonra olmadı.Root Explooerdenn nasıl kurcaz

YsF_90

YsF_90

Üye
Xperia Neo Cyanogenmod 10 yüklü. CWM aracılığıyla bütün dosyaları flaşladım ama ne launcher çalışıyor, ne kalvye, ne de widget. sadece temayı yükleyebildim ki o da zaten Playstore da mevcut. install from sdcard üzerinden yüklüyorum, yüklerken hiçbir hata vermiyor. yükleme tamamlandı diyor ama telefonu açtığım zaman hiç bir değişiklik olmuyor...

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Meta inf klasorlerini nereye kopyalicaz anlmadim bn

basatoguz

basatoguz

Üye
samsung klavye hata verip kapanıyor sürekli çözümü var mıdır?

torQaresma

Üye
Ustam klavye calismadi ayarlardan sectigim halde ayni klavye aciliyor

elanurkizim

Üye
Cm9 muzik player calismadi cwm flasladim yinede calismadi

serif-23

serif-23

Üye
arkadaslar galaxy w de cyanigenmod 10.1 yuklu ama s4 music playeri calistirmiyor durduruldu hatasei vwriyor sürekli

- - - Eklendi - - -

s4 tema ve simge paketi yuklenmiyor :off:

• Beğen
Tepkiler: ilteberaksoy

torQaresma

Üye
aynı problem çözümünü bulabilecek miyiz yardım edin ALLAHrızası ıcın klavyeyi bulduk ama kapanıyoo

Üst Alt