neden srtıfıka hatası veryr signedse
bu programı ben istemiştim teşekkür edemedim çok saol hocam baya kişinin işine yarıyor bakıyorumda
bu arada en güncel sürümü bu mu ?
kusura bakma artık ewet en son sürüm bu kardeş. rica ederim.teşekkürler. Korkarak calıştırdım ama dosyalarımı silmedi.
[ENGİN];4597938' Alıntı:teşekkür.

Arkadaşlar kimileri resimler siliniyor falan demiş ben smart guard programını kullanıyorum ordaki resimleri silmez dimi:![]()

hackli telefonlarda sistem dosyalarına ulaşmanızı sağlayan ROMPatcher daki Opeb4all RP+ seçeneği aktif olmasın bu programı çalıştıracağınız zaman, yoksa uygulama dosyalarını siliyor mesela national geo uygulamamı sildi![]()
silinecek diye korktum ama gerekli hiç bişey silmedi onun dışında 38 mb sildi baya gereksiz şeyler varmış teşekkürler![]()
Teşekkürler
bunun orjinal signed i var isterseniz paylaşırım
dediğim gibi bence önce bi kontrol et siscontents imzası warsa bunun aynısıdır. zaten daha öncede dile getirdim bu tür sistem prolarının signed ı bulunmaz kolay kolay.kardeşim asıl sen tavır yapmadan benim yorumu baştan sona bi daha oku bence sen bi şeyleri yanlış anlamışsın sonra tekrar buraya yazarsın ne anladığını sen konu açmadın ki zaten niye sana kopyala yapıştır yaptın diyeyimarkadaşım ben bunu senin konudan kopyala yapıştır yapmadım yabancı bir siteden buldum ve isterseniz dedim o linki vereyim dedim fakat sen neredeyse beni suçlayacaksin birde arkadaşım olacaksın![]()
sen dediğim gibi 2 dk ayır baştan sona bi kere daha oku o yorumu 

rica ederim kardeşim.sağol kardeş işe yarar
valla çok işe yarıyor telefondan 38 mb sildi 16 gb hafıza kartı var 7 gb'si boş ama sanırım sistemde çöp dosyalar vardı engelliyordu şimdi o kadar kasmıyorsağol kardeş işe yarar

sakınnnnnnnnnnnnn yüklemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnn
---------- Eklendi @ 11:00:05 ---------- Yazıldı @ 10:59:40 ----------
neeee varsa gitti n8 deeeeeeeeeeee
---------- Eklendi @ 11:00:59 ---------- Yazıldı @ 11:00:05 ----------