najanaja
Üye
Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3
Bildiğiniz üzere temizlik programı bi arkadaş istekte bulunmuş ben bunu buldum yeni versiyonu kullanımı çok kolay sadece start a basıyorsunuz o herşeyi buluyor sonra onaylayıp temizliyorsunuz normalde unsigned bi pro henüz signed i yok ben siscontens ile signed yaptım eğer signed olan kurulmazsa sorun çıkartırsa unsigned olanı sertifikalandırıp kurmanız gerekir. Arkadaşlar ikiside unsigned dır bilginize signed olan sonradan yapıldığı için orjinal signed deildir bu yüzden kurulmuyormuş.
---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bütün yorumları okuyup öyle kullanın proyu bütün sorumluluk size aittir bazıları özel verilerini sildiğini söylüyor bazıları ise gayet memnun ben defalarca kez kullandım ve hala kullanıyorum hiçbir özel verim silinmedi benim telde sorunsuz çalışmakta program ona göre kurun ve kullanın.
---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bütün yorumları okuyup öyle kullanın proyu bütün sorumluluk size aittir bazıları özel verilerini sildiğini söylüyor bazıları ise gayet memnun ben defalarca kez kullandım ve hala kullanıyorum hiçbir özel verim silinmedi benim telde sorunsuz çalışmakta program ona göre kurun ve kullanın.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

sizde dikkatli olun ama paylaşım için teşekkürler..