Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3
Bildiğiniz üzere temizlik programı bi arkadaş istekte bulunmuş ben bunu buldum yeni versiyonu kullanımı çok kolay sadece start a basıyorsunuz o herşeyi buluyor sonra onaylayıp temizliyorsunuz normalde unsigned bi pro henüz signed i yok ben siscontens ile signed yaptım eğer signed olan kurulmazsa sorun çıkartırsa unsigned olanı sertifikalandırıp kurmanız gerekir. Arkadaşlar ikiside unsigned dır bilginize signed olan sonradan yapıldığı için orjinal signed deildir bu yüzden kurulmuyormuş.
---------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bütün yorumları okuyup öyle kullanın proyu bütün sorumluluk size aittir bazıları özel verilerini sildiğini söylüyor bazıları ise gayet memnun ben defalarca kez kullandım ve hala kullanıyorum hiçbir özel verim silinmedi benim telde sorunsuz çalışmakta program ona göre kurun ve kullanın.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dutluyol45, kurtbilal, kartal076 ve 17 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Signed olan kurulmuyor sertifika istiyor. Teşekkürler.

EgebeYY

Üye
teşekkürler hocam eline sağlık harika bi program:oke:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o yüzden orjinalini de yükledim bazen siscontens le signed yapmak sorun olabilyo unsignedi sertifikalandırıp kuracaksınız....
Bilgi için teşekkür ederim. Benim amacım imzalı sis dosyasının çalışmadığını konuya gelen arkadaşların bilmesini sağlamaktı.

• Beğen
Tepkiler: ersoyoral
polluxea♪

polluxea♪

Üye
eyv.sagolasın hocam da temizlik derken sistemi rahatlatyo dmi ?

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam eline sağlık harika bi program:oke:

:rica:

----------Eklendi @ 13:10:41 ---------- Yazıldı @ 13:07:24 ----------

polluxea♪;4092723' Alıntı:
eyv.sagolasın hocam da temizlik derken sistemi rahatlatyo dmi ?

muhakkak ki biraz olsun rahatlatır bide çok nete bağlanan biriysen internet önbelleği zamanla çok yer kaplıyo telde onları temizleyince tabiki telde biraz rahatlama olur geri kalanda gereksiz dosyaları palpin miydi neydi o klasörleri temizliyo

mehmet3437

Üye
Teşekkürler e63 e yükledim taramada 10mb silme yaptı

• Beğen
vsamanci

vsamanci

Üye
ben yukledim kabul etmio sertifika hatası verdi ikisinde de

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ben yukledim kabul etmio sertifika hatası verdi ikisinde de
zaten okuduysan kardeş unsigned dedim signed olanıda siscontents ile signed yaptım bazen sorun çıkarabiliyo diye orj. unsigned olanıda ekledim bu yüzden sertifikan varsa yap yoksa hacklemen gerekli teli maalesef, uygulamanın signedi yok henüz ok.

betoner

betoner

Üye

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,9,45 Mb buldu

• Beğen
catdog136

catdog136

Üye
resimlerimi silmeye kalktı, işime yaramadı yani :D sizde dikkatli olun ama paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler,9,45 Mb buldu
:rica: ikimizin imzası yakıyo ortalığı kardeş :)

----------Eklendi @ 17:45:06 ---------- Yazıldı @ 17:38:45 ----------

resimlerimi silmeye kalktı, işime yaramadı yani :D sizde dikkatli olun ama paylaşım için teşekkürler..
:rica:resimleri silmemesi gerekir benim 3. temizleyişim sorun yok bide zaten sana bulduklarını gösteriyo tarama bitince ok dersen hepsini temizler iptal dersen istediğini seçiyosun onları siliyo operanın bile önbelleğini temizliyo.

----------Eklendi @ 17:45:24 ---------- Yazıldı @ 17:45:06 ----------

:rica:

salihk

salihk

Emekli Yönetici

Takipçi Satın Al

Üst Alt