Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teşekkür.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar kimileri resimler siliniyor falan demiş ben smart guard programını kullanıyorum ordaki resimleri silmez dimi::)

tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
arslanla

arslanla

Üye
resimler falan silinmiyor... Önemli dosyalara dokunmaz bu program...

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
neden srtıfıka hatası veryr signedse

kardeş açıklamasını yapmıştım bunu normalde unsigned siscontents ile ben signed yaptım bi kaç arkadaş signed deil deyince açıklama yaptım tekrar işe yaramamış benim yaptığım signed başlığı değiştirmeyi unutmuşum unsigned yani.

---------- Eklendi @ 21:03:04 ---------- Yazıldı @ 21:01:45 ----------

bu programı ben istemiştim teşekkür edemedim çok saol hocam baya kişinin işine yarıyor bakıyorumda
bu arada en güncel sürümü bu mu ?

biraz geç oldu ama bende senin yorumu kaçırmışım arada :) kusura bakma artık ewet en son sürüm bu kardeş. rica ederim.

---------- Eklendi @ 21:04:02 ---------- Yazıldı @ 21:03:04 ----------

teşekkürler. Korkarak calıştırdım ama dosyalarımı silmedi.

rica ederim

---------- Eklendi @ 21:05:46 ---------- Yazıldı @ 21:04:02 ----------

[ENGİN];4597938' Alıntı:

:rica:

---------- Eklendi @ 21:08:27 ---------- Yazıldı @ 21:05:46 ----------

Arkadaşlar kimileri resimler siliniyor falan demiş ben smart guard programını kullanıyorum ordaki resimleri silmez dimi::)

walla onu diyenleri bende anlamadım kardeş daha öncede dediğim gibi proyu kurduğumdan beri kaçıncı kullanışım hiç bi özel verimi silmedi sadece gereksizleri sildi daha 2 gün önce kullandım telde hiç bi eksik dosyam yok zaten tarama yaptıktan sonra hemen tamama basmayın beyler orada neleri bulduğunu yazıyor size istediğinizi seçip silebilirsiniz bütün bulduklarını onaylamanıza gerek yok yani.

---------- Eklendi @ 21:09:18 ---------- Yazıldı @ 21:08:27 ----------

:rica:

POKEM0N

Üye
hackli telefonlarda sistem dosyalarına ulaşmanızı sağlayan ROMPatcher daki Opeb4all RP+ seçeneği aktif olmasın bu programı çalıştıracağınız zaman, yoksa uygulama dosyalarını siliyor mesela national geo uygulamamı sildi :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
silinecek diye korktum ama gerekli hiç bişey silmedi onun dışında 38 mb sildi baya gereksiz şeyler varmış teşekkürler :)

• Beğen
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Teşekkürler

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bunun orjinal signed i var isterseniz paylaşırım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hackli telefonlarda sistem dosyalarına ulaşmanızı sağlayan ROMPatcher daki Opeb4all RP+ seçeneği aktif olmasın bu programı çalıştıracağınız zaman, yoksa uygulama dosyalarını siliyor mesela national geo uygulamamı sildi :)

walla benim patch ler herzaman aktif durumda ama dediğim gibi hiçbir özel veriyi silmiyor bende

---------- Eklendi @ 11:53:57 ---------- Yazıldı @ 11:53:21 ----------

silinecek diye korktum ama gerekli hiç bişey silmedi onun dışında 38 mb sildi baya gereksiz şeyler varmış teşekkürler :)

rica ederim.

---------- Eklendi @ 11:54:13 ---------- Yazıldı @ 11:53:57 ----------

rica ederim.

---------- Eklendi @ 12:02:18 ---------- Yazıldı @ 11:54:13 ----------

bunun orjinal signed i var isterseniz paylaşırım

peki kontrol ettinmi bence sendekide siscontents ile signed yapılmış versiyonu ben çok araştırdım bunu hiç biyerde yok signed olanı çoğu site zaten benim burdaki konuyu almış hatta birisi açıklama yazımı bile kopyala yapıştır yapmış :) dediğim gibi bence önce bi kontrol et siscontents imzası warsa bunun aynısıdır. zaten daha öncede dile getirdim bu tür sistem prolarının signed ı bulunmaz kolay kolay.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşım ben bunu senin konudan kopyala yapıştır yapmadım yabancı bir siteden buldum ve isterseniz dedim o linki vereyim dedim fakat sen neredeyse beni suçlayacaksin birde arkadaşım olacaksın :nono:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben bunu senin konudan kopyala yapıştır yapmadım yabancı bir siteden buldum ve isterseniz dedim o linki vereyim dedim fakat sen neredeyse beni suçlayacaksin birde arkadaşım olacaksın :nono:
kardeşim asıl sen tavır yapmadan benim yorumu baştan sona bi daha oku bence sen bi şeyleri yanlış anlamışsın sonra tekrar buraya yazarsın ne anladığını sen konu açmadın ki zaten niye sana kopyala yapıştır yaptın diyeyim :) sen dediğim gibi 2 dk ayır baştan sona bi kere daha oku o yorumu :oke:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
işte onu diyorum cümle bu (hatta birisi açıklama yazımı bile kopyala yapıştır yapmış) bunu sana hitap etsem senin adını anarım birisi demem zaten s60v5 bölümüne hiç bakmıyorum linkini vermişsin ilk defa görüyorum ben gördüğüm herhangi bir siteden bahsediyordum maxicep ten deil üzerine alınmana gerektiricek bi cümle deil yani dediğim gibi sen cümleyi yanlış yorumlamışsın herşeyi yanlış anlamışsın neden sana hakaret edici bi söz sarfedeyim durduk yere ayrıca haklısın senin o paylaştığın signed sonuçta s6v5 ayrı s3 ayrı bölüm eğer uyum sağlıyorsa s3 e burada da aç aynı konuyu ben başlığı değiştirip unsigned yapacam zaten herkes faydalansın ok. kırgınlık yok dimi :)

asigsasi

asigsasi

Üye
kırgınlık yok arkadaşımda ben bir mesaj yazdım ve sen arkasından öyle yazınca illaki alınmam normal değilmi ve benim oradaki paylaştığım symbian 3 için hatta belle için bile uyumludur

bozkurt955

bozkurt955

Üye
sağol kardeş işe yarar

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sağol kardeş işe yarar
valla çok işe yarıyor telefondan 38 mb sildi 16 gb hafıza kartı var 7 gb'si boş ama sanırım sistemde çöp dosyalar vardı engelliyordu şimdi o kadar kasmıyor :)

• Beğen
aziztopcu

aziztopcu

Üye
sakınnnnnnnnnnnnn yüklemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnn

---------- Eklendi @ 11:00:05 ---------- Yazıldı @ 10:59:40 ----------

neeee varsa gitti n8 deeeeeeeeeeee

---------- Eklendi @ 11:00:59 ---------- Yazıldı @ 11:00:05 ----------

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
sakınnnnnnnnnnnnn yüklemeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sakınnnnnnnnnnnn

---------- Eklendi @ 11:00:05 ---------- Yazıldı @ 10:59:40 ----------

neeee varsa gitti n8 deeeeeeeeeeee

---------- Eklendi @ 11:00:59 ---------- Yazıldı @ 11:00:05 ----------

bu pro her telde farklı işlem yapıyo heralde kimi sorun yok diyo kimi özel verilerimi siliyo diyo anlamadım gitti. Tekrar söylüyorum defalarca kez kullandım ve hala kullanıyorum hiçbir eksiğim yok telde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt