OttomaN TigeR
Üye
Opera mini'ye özel bir durum değil sanırım, çünkü ie ile giriyorum ve bende de aynı durum söz konusu.@Ozan opera mini de defalarca normal site görünümünü seçmeme rağmen yine light tema da kalıyor
Opera mini'ye özel bir durum değil sanırım, çünkü ie ile giriyorum ve bende de aynı durum söz konusu.@Ozan opera mini de defalarca normal site görünümünü seçmeme rağmen yine light tema da kalıyor
Sorunun muhatabı değilim ama evet sayfa yüklendikten sonra yan yana geliyor.Sayfa yüklendikten sonra düzeliyor mu, yanyana geliyor mu yani?
opera mobil de normal site görünümü seçili fakat opera mini de light kaldı sankiOpera mini'ye özel bir durum değil sanırım, çünkü ie ile giriyorum ve bende de aynı durum söz konusu.
sarı tema derken normal temayı mı kastettin eğer öyle ise opera mini ile ben de geçemedimsarı temaya neden geçemiyorum?

normal tema evetsarı tema derken normal temayı mı kastettin eğer öyle ise opera mini ile ben de geçemedim![]()
bandede maxicep tema yazısı aksanlıNote 3 herkeste axi harfleri var mı??

kesinlikle yanlış anlaşılmasın light tema yeri gelecek vazgeçilmez olacak fakat zorunlu olmasına karşıyım 
MCep evet bazı ekranlardaki taşma sorunundan dolayı kısaltıldı ama çözüm bulacağız tam hali için bugün.
Sorularınıza gelirsek, sadece OPERA MINI agenti için, light temayı default olarak seçili hale getirdim, zaten opera mini sahipleri sitenin kendi temasıyla oldukça zorlandıgını biliyoruz, performans testleri ve sizin yorumlarınızdan sonra, eski mobile light dan da iyi bir mobil site çıkardık ve bunu öncelikle Opera Mini de varsayılan yaptık.
Ancak hiçbir şekilde memnun olunmuyor? Eski ultra mobile light ın üzerine gelistirilmiş çok basarılı bir tema bu ve önerilerinizle daha başarılı hale gelebilir yeter ki bir sorun söyleyin ve yapmaya calisalım. Tüm fonksiyonlar ihtiyacımız dahilinde burada da var, hızlı diyorsunuz güzel oldu diyorsunuz sonra sitenin kendi temasına geçemiyorum diyorsunuz ben de tam anlamadım ki ? Kendi temamıza geçiş sağlayabileceginiz şekle dönüştüreceğim o sorun degil ancak opera mini de bu mobile temanın varsayılan olması kadar güzel birşey yok zaten.
Temayla ilgili performans ve teknik istek/sorunlarınızı belirtin o tema artık mobil temamız oldu sayılır, birlikte geliştiriyoruz![]()

Düzeliyor ama biraz zaman alıyorSayfa yüklendikten sonra düzeliyor mu, yanyana geliyor mu yani?
bencede zorunlu olmasıntamam güzel oldu hızlı oldu dedik diye yine zorunlu bi dayatma söz konusu olmaması gerekir light tema güzel diye ben niçin normal görünüm kullanamıyorum madem böyle bir seçenek var sunulmuş bırakın da biz kendimiz değiştirelimkesinlikle yanlış anlaşılmasın light tema yeri gelecek vazgeçilmez olacak fakat zorunlu olmasına karşıyım
![]()