İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
@Ozan opera mini de defalarca normal site görünümünü seçmeme rağmen yine light tema da kalıyor
Opera mini'ye özel bir durum değil sanırım, çünkü ie ile giriyorum ve bende de aynı durum söz konusu.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve TheLastWarrior

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bende nornal siteye dönemiyorum sarı temaya opera miniden android

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sarı temaya neden geçemiyorum?

• Beğen
phasan

phasan

Üye
bu resimde turkcell de cevap yazmislar ama farkli renkle bildirmiyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 herkeste axi harfleri var mı??

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
phasan

phasan

Üye
Bu mobil tema cogu arkadasta sorun yaratti

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bi önceki mobıle lıght temayı istiyoruz

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
MCep evet bazı ekranlardaki taşma sorunundan dolayı kısaltıldı ama çözüm bulacağız tam hali için bugün.

Sorularınıza gelirsek, sadece OPERA MINI agenti için, light temayı default olarak seçili hale getirdim, zaten opera mini sahipleri sitenin kendi temasıyla oldukça zorlandıgını biliyoruz, performans testleri ve sizin yorumlarınızdan sonra, eski mobile light dan da iyi bir mobil site çıkardık ve bunu öncelikle Opera Mini de varsayılan yaptık.

Ancak hiçbir şekilde memnun olunmuyor? Eski ultra mobile light ın üzerine gelistirilmiş çok basarılı bir tema bu ve önerilerinizle daha başarılı hale gelebilir yeter ki bir sorun söyleyin ve yapmaya calisalım. Tüm fonksiyonlar ihtiyacımız dahilinde burada da var, hızlı diyorsunuz güzel oldu diyorsunuz sonra sitenin kendi temasına geçemiyorum diyorsunuz ben de tam anlamadım ki ? Kendi temamıza geçiş sağlayabileceginiz şekle dönüştüreceğim o sorun degil ancak opera mini de bu mobile temanın varsayılan olması kadar güzel birşey yok zaten.

Temayla ilgili performans ve teknik istek/sorunlarınızı belirtin o tema artık mobil temamız oldu sayılır, birlikte geliştiriyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, asigsasi, 0MG90 ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
tamam güzel oldu hızlı oldu dedik diye yine zorunlu bi dayatma söz konusu olmaması gerekir light tema güzel diye ben niçin normal görünüm kullanamıyorum madem böyle bir seçenek var sunulmuş bırakın da biz kendimiz değiştirelim :) kesinlikle yanlış anlaşılmasın light tema yeri gelecek vazgeçilmez olacak fakat zorunlu olmasına karşıyım :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
MCep evet bazı ekranlardaki taşma sorunundan dolayı kısaltıldı ama çözüm bulacağız tam hali için bugün.

Sorularınıza gelirsek, sadece OPERA MINI agenti için, light temayı default olarak seçili hale getirdim, zaten opera mini sahipleri sitenin kendi temasıyla oldukça zorlandıgını biliyoruz, performans testleri ve sizin yorumlarınızdan sonra, eski mobile light dan da iyi bir mobil site çıkardık ve bunu öncelikle Opera Mini de varsayılan yaptık.

Ancak hiçbir şekilde memnun olunmuyor? Eski ultra mobile light ın üzerine gelistirilmiş çok basarılı bir tema bu ve önerilerinizle daha başarılı hale gelebilir yeter ki bir sorun söyleyin ve yapmaya calisalım. Tüm fonksiyonlar ihtiyacımız dahilinde burada da var, hızlı diyorsunuz güzel oldu diyorsunuz sonra sitenin kendi temasına geçemiyorum diyorsunuz ben de tam anlamadım ki ? Kendi temamıza geçiş sağlayabileceginiz şekle dönüştüreceğim o sorun degil ancak opera mini de bu mobile temanın varsayılan olması kadar güzel birşey yok zaten.

Temayla ilgili performans ve teknik istek/sorunlarınızı belirtin o tema artık mobil temamız oldu sayılır, birlikte geliştiriyoruz :)

Desene tapatalk ı sileceksiniz diye :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tamam güzel oldu hızlı oldu dedik diye yine zorunlu bi dayatma söz konusu olmaması gerekir light tema güzel diye ben niçin normal görünüm kullanamıyorum madem böyle bir seçenek var sunulmuş bırakın da biz kendimiz değiştirelim :) kesinlikle yanlış anlaşılmasın light tema yeri gelecek vazgeçilmez olacak fakat zorunlu olmasına karşıyım :)
bencede zorunlu olmasın

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tarayici ayarlarindan masaustu gorunumu secmedikce sayfanin altindaki line tiklasam da eski gorunume gecmiyor

phasan

phasan

Üye
Ben mobil den mormal temaya gecemiyorum

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
@Ozan abi arada sırada cevapla ve beğen butonları çalışmıyor
telefon: nokia c3 00
tarayıcı: opera miniCavapladan kastım cevapla alıntı bu arada.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tamam bunlarla ilgilenecegiz + kimseye zoraki mobile tema kullansın istemiyoruz ancak şu an o ayar yapılana kadar en dogrusu opera mini kullanıcılarının mobile temadan siteyi açması. Bugun yarın buan çözüm üreterek isteyen yine desktop masaüstü temasına atlayabilir sekilde düzenleme yapacağım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

Üst Alt