İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
mobil temada sorun var yenı konuların goremıyorum vodafone forumda yenı yazı yazılınca pnormal sıtede renklı oluyor ama mobılde bıldırım renklı olmuyor

mürteza16

mürteza16

Üye
Kaç tane konu açtığımızı görsek iyi olur.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
mobil temada sorun var yenı konuların goremıyorum vodafone forumda yenı yazı yazılınca pnormal sıtede renklı oluyor ama mobılde bıldırım renklı olmuyor
Bunla ilgili duzenleme yapacagiz su an koyu oluyor basliklar

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Nurlan333

Nurlan333

Üye
Ellerinize sağlık güzel olmuş.

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Şu an bir sorun yaşayan var mı? Hala şu kısım olmamış, şu eklenebilir, şu renk olabilir diyen var mı? :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Şu an bir sorun yaşayan var mı? Hala şu kısım olmamış, şu eklenebilir, şu renk olabilir diyen var mı? :)
konulara girmeden gözüken konudaki sayfa sayısı yokörnek resimde ki gibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bunda yok :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
0MG90

0MG90

Üye
Mobilde yeni temaya geçme nerede bulamadım. Önceden yeni temayla girmiştim eskisine döndü girince.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Mobilde yeni temaya geçme nerede bulamadım. Önceden yeni temayla girmiştim eskisine döndü girince.

Sitedeki uyariyi gormemen imkansiz heralde :)
Yeni temamizi deneyin diyor ordaki linke tiklayabilirsin :D
Yada en alt soldaki maxicep yazisina tikla

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Uhops

Uhops

Üye
şikayet ederken ilk araçlara ordanda şikayete tıklamak zaman alıyor. 'rapor et' yerine isimsiz/küçük bir buton olsa daha kısa olur gibi. Ve arkaplanı beğenmedim ama bundan daha uygunu olmaz heralde.Beğen/cevap/şikayet butonları tek satırda olsa ve simgeleri mavi olsa.(mavi:forumlarda son mesajı yazanların geri dönen ok işaretindeki mavi.)Hatta cevapla/dosya yükle/gelişmiş butonlarıda renkli olsa olur.Beğen butonu beğendikten sonra mavi oluyormuş :utan :)

0MG90

0MG90

Üye
Mesela konu başlıklarına eklediğimiz Haber,Istek,Satılık/Takas gibi şeyler mobildede gözükse güzel olur.

JosephLion

JosephLion

Üye
eski mobil temasıda eklensin isteyen istediğini kullansın bence

silentattack

silentattack

Üye

Sayfa yüklenirken ikonlar kayıyor.

Cevap yazma bölümünde en azından bu temadaki gibi yararlı kısayolların birkaçı olsa iyi olur.

Son olarak da yana açılan panel sayfayı kaydırdığımızda sayfanın sonuna kadar kayıyor o düzeltilirse güzel olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eski mobil temayı getirin sarı renk hiç güzel olmamış renkler çok açık renk gözü rahatsız ediyor.

• Beğen
Tepkiler: phasan
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eski mobil temayı getirin sarı renk hiç güzel olmamış renkler çok açık renk gözü rahatsız ediyor.
Sarı renk derken o.O Sen hala normal (default) temayı mı kullanıyorsun. Çünkü en son mobil temada renklerin açıklığı giderildi ve bence en uygun tema da bu oldu. Yani eğer hala default temayı kullanıyorsan, sayfanın en alt solundaki "MaxiCep" yazısına tıkla, ardından stil seçiminden Maxicep Mobile ı seç. Bu kadar basit. Çünkü bu en son tema da sarı renk yok, ondan dolayı söyledim.

asigsasi

asigsasi

Üye
@Ozan opera mini de defalarca normal site görünümünü seçmeme rağmen yine light tema da kalıyor

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve OttomaN TigeR
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yazı Yazarken Renk Stilini Düzenleme Yok Offfff

Üst Alt