İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bence mobil tema çok kötü olmuş :) diğerinden hızlı ama görsellik sıfır

Uhops

Uhops

Üye
Turuncu butonlar süper gözüküyor. Tek şey araçlar paneli açılmıyor bazen şikayet etmesi zor oluyor.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
beğenmedim eskisi daha iyiydi

0MG90

0MG90

Üye
Yeni mobil temadan masaüstü sürümüne geçemiyorum? Tıklıyorum masaüstüne geç e ama olmuyor? iPad Chrome tarayıcısından.

phasan

phasan

Üye
Bu temada gorsel sifir

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sadece opera mini yazılmış ama diger tarayicilardanda normal temaya geçiş yapmiyor!

• Beğen
Tepkiler: phasan, asigsasi ve 0MG90
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Tarayiciyi pc olarak gosterince geçiş yaptı :D
Ama telefondan zorunlu kullanim olmasi kotu olmus

0MG90

0MG90

Üye
Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda.

Tarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster :)

asigsasi

asigsasi

Üye
ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı

O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
O kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda :ehe
bir verip 2 geri almak olmaz:D bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum

Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Hazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi :)
eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum:D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.

• Beğen

Üst Alt