Bilişim Profesörü
Üye
Yalnız değilsin dostum, kimse geçemiyorBen mobil den mormal temaya gecemiyorum
Bu arada tema mükemmel olmuş, şu ana kadar en uygun tema bu oldu bence 
Yalnız değilsin dostum, kimse geçemiyorBen mobil den mormal temaya gecemiyorum
Bu arada tema mükemmel olmuş, şu ana kadar en uygun tema bu oldu bence 
Evet ben tabletten masaüstü sürüme geçemiyorum. Yeni mobil temada kalıyor her tıkladığımda.

ilk başta sadece opera mini de zorunlu idi şimdi telefonun kendi tarayıcısı dahi light tema olarak kaldı

Onu bulamadım Chrome da ama içerikleri temizledim önbellek vb. masaüstü geç dedim geçti suanTarayici ayarlarinda farkli cihaz göster seçeneği varsa pc olarak göster![]()

bir verip 2 geri almak olmazO kadar cok istek olunca adamlarda sasirdi ne yapcaklarini bizim yuzumuzden sistem toptan cokecek en sonunda![]()
bu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu 
bir verip 2 geri almak olmazbu temayı zorunlu yapmak normal sitenin daha çok ilgi gördüğünü bize anlatmanın en güzel örneği oldu
![]()

dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durumNormal tema iyide sizin tarayicilar sorunlu![]()
dostum son yapılan rötuşlarla normal site iyiydi mobile light da iyi fakat çok eksiği var ve zorunlu olması can sıkıcı bi durum

eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorumHazir mecburi olmusken eksiklerini yazın bari nasilsa bu sorun düzelir onemli olan diger eksiklerin duzelmesi![]()