İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
biraz daha renkli olsa iyi olurdu

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Durdurmadan yapılmayan nedir tam anlamadım ?

Abi demek istedigim sayfa tamamen yuklu oldugu halde bi on saniye daha yukleme devam ediyormus gibi duruyor.Sekmeden kayarken yana direkt kapatabiliyorum yani.

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Eski temada ana başlıkların sağ tarafında konu başlığını içine girmeden, o ana başlıkla ilgili son alt başlığı-konuyu ya da son yorumu görebiliyorduk. Bir forum sayfasının içindeyken en altta ilgili, benzer başlıkları görebiliyorduk. Şahsen ben bu sayede aradığım şeyleri daha rahat bulduğum oluyor. Şu anki tema renk,dizayn ve sadelik açısından daha güzel ama kullanışlılık açısından bence eskisi daha iyiydi. Bir de mobilden 3 tarayıcıda denedim bazen sayfalarda algılama sorunları yaşıyorum, sayfayı yenile diyene kadar sayfadaki başlığa ya da bir linke tıkladığımda öyle duruyor açılmıyor. Bu benden de kaynaklı olabilir uzmanlar daha iyi bilir ama belirtmekte fayda var diye düşündüm.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
birde ben de diyeyim :)

Konuya son yorumu yapan kişi
ve tarih-saat gösterse fena olmaz :ehe

artı rütbeler de yazmıyor :hmmm
Aynen. Bir de rütbe atlamıyoruz. Şu rütbelere gerçekten el atılmalı herkes aynı rütbede kaldı.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Aynen. Bir de rütbe atlamıyoruz. Şu rütbelere gerçekten el atılmalı herkes aynı rütbede kaldı.
rütbe atlamak mesaj sayısı ile alakalı şu an 600 küsür mesajın var bin mesajın olduğu zaman binbaşı rütbesi ne atlarsın :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
  • Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Sen nasıl biliyodun?

• Beğen
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Mobile'de şu an konular listesinde son mesajı yazan, cevap ve görüntüleme sayısı var? Dün gece eklendi bunlar.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Bilişim Profesörü, asigsasi ve 2 diğerleri
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arka plan rengide biraz daha mat olsa güzel olur bembeyaz arka plan kotu duruyor

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Birde sikayet takip paneli eklenebilme ihtimali varmi?
@Eaglebunker

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Şimdi halledildi. Bu renk iyi mi?

Şikayet takip paneli nasıl oluyor tam olarak anlamadım bu kısımı..
Yani şlkayet ettiğimiz konu veya mesajların durumunu takip etmek için. Vbulletinde vardı, şikayet ettiğimiz zman bize mesaj geliyordu şikayet gittimi gitmedimi diye, bir de şikayeti gören mesaj atıyordu, bilgilendirmeniz için teşekkürler, ilgileneceğiz gibi.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Şimdi halledildi. Bu renk iyi mi?

Şikayet takip paneli nasıl oluyor tam olarak anlamadım bu kısımı..

Evet renk biraz daha iyi olmuş.
Sikayet ettigimizde yönetici sikayetimiz ile ilgili ne yapmış sikayetin durumu ve bize sikayetle ilgili cevap yazdığı bir bölüm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
normal arayüze göre light temada ki eklentisi olan konuların görünümü çok büyük biraz daha küçülme şansı varmı :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde light temayı seçmiş olduğum da pc den girmiş olduğum zaman da da light tema olmasını istemiyorum bunun için de birşey yapmayı düşünüyormu sunuz :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Aynen mobilden çıkınca bilgisayara geçiyorum orada da mobil tema açılıyor masaüstüne geçmek zorunda kalıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
Legendary.

Legendary.

Üye
Ben 500 mesaj olunca binbaşı oluyo sanıyodum. Meğerse 1000 miş vay be.
Binbaşı rütbesi 1000 mesajda gelir bunu herkes anlar herhalde :) Bu arada mesaj sayısı,rütbe vs. Bunlar önemli değil kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
normal arayüze göre light temada ki eklentisi olan konuların görünümü çok büyük biraz daha küçülme şansı varmı :)
birde light temayı seçmiş olduğum da pc den girmiş olduğum zaman da da light tema olmasını istemiyorum bunun için de birşey yapmayı düşünüyormu sunuz :)
Tamam buna bakalım +
Aynen mobilden çıkınca bilgisayara geçiyorum orada da mobil tema açılıyor masaüstüne geçmek zorunda kalıyorum.
Bunu en kısa zamanda halledecegiz tüm gelişmeler bitsin mobilde mobil göstericez pc de pc.

Yani şlkayet ettiğimiz konu veya mesajların durumunu takip etmek için. Vbulletinde vardı, şikayet ettiğimiz zman bize mesaj geliyordu şikayet gittimi gitmedimi diye, bir de şikayeti gören mesaj atıyordu, bilgilendirmeniz için teşekkürler, ilgileneceğiz gibi.
Bu apayrı bir özellik, temayla alakası yok. Bunu umarım ilerleyen zamanlarda siteye entegre edicez ilk daha sonra mobil e.

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, 0MG90, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye

Düzeltildi, teşekkür ederiz :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve 0MG90

Üst Alt