Durdurmadan yapılmayan nedir tam anlamadım ?
Aynen. Bir de rütbe atlamıyoruz. Şu rütbelere gerçekten el atılmalı herkes aynı rütbede kaldı.birde ben de diyeyim
Konuya son yorumu yapan kişi
ve tarih-saat gösterse fena olmaz![]()
artı rütbeler de yazmıyor![]()
rütbe atlamak mesaj sayısı ile alakalı şu an 600 küsür mesajın var bin mesajın olduğu zaman binbaşı rütbesi ne atlarsınAynen. Bir de rütbe atlamıyoruz. Şu rütbelere gerçekten el atılmalı herkes aynı rütbede kaldı.

Aa harbi mi yaa ? Vay anassını.rütbe atlamak mesaj sayısı ile alakalı şu an 600 küsür mesajın var bin mesajın olduğu zaman binbaşı rütbesi ne atlarsın![]()
Ben 500 mesaj olunca binbaşı oluyo sanıyodum. Meğerse 1000 miş vay be.Sen nasıl biliyodun?
Arka plan rengide biraz daha mat olsa güzel olur bembeyaz arka plan kotu duruyor
Birde sikayet takip paneli eklenebilme ihtimali varmi?
@Eaglebunker
Yani şlkayet ettiğimiz konu veya mesajların durumunu takip etmek için. Vbulletinde vardı, şikayet ettiğimiz zman bize mesaj geliyordu şikayet gittimi gitmedimi diye, bir de şikayeti gören mesaj atıyordu, bilgilendirmeniz için teşekkürler, ilgileneceğiz gibi.Şimdi halledildi. Bu renk iyi mi?
Şikayet takip paneli nasıl oluyor tam olarak anlamadım bu kısımı..
Şimdi halledildi. Bu renk iyi mi?
Şikayet takip paneli nasıl oluyor tam olarak anlamadım bu kısımı..

sürekli değiştirmek can sıkıcı olurAynen mobilden çıkınca bilgisayara geçiyorum orada da mobil tema açılıyor masaüstüne geçmek zorunda kalıyorum.
Binbaşı rütbesi 1000 mesajda gelir bunu herkes anlar herhaldeBen 500 mesaj olunca binbaşı oluyo sanıyodum. Meğerse 1000 miş vay be.
Bu arada mesaj sayısı,rütbe vs. Bunlar önemli değil kardeşim.Tamam buna bakalım +normal arayüze göre light temada ki eklentisi olan konuların görünümü çok büyük biraz daha küçülme şansı varmı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbirde light temayı seçmiş olduğum da pc den girmiş olduğum zaman da da light tema olmasını istemiyorum bunun için de birşey yapmayı düşünüyormu sunuz![]()
Bunu en kısa zamanda halledecegiz tüm gelişmeler bitsin mobilde mobil göstericez pc de pc.Aynen mobilden çıkınca bilgisayara geçiyorum orada da mobil tema açılıyor masaüstüne geçmek zorunda kalıyorum.
Bu apayrı bir özellik, temayla alakası yok. Bunu umarım ilerleyen zamanlarda siteye entegre edicez ilk daha sonra mobil e.Yani şlkayet ettiğimiz konu veya mesajların durumunu takip etmek için. Vbulletinde vardı, şikayet ettiğimiz zman bize mesaj geliyordu şikayet gittimi gitmedimi diye, bir de şikayeti gören mesaj atıyordu, bilgilendirmeniz için teşekkürler, ilgileneceğiz gibi.
normal arayüze göre light temada ki eklentisi olan konuların görünümü çok büyük biraz daha küçülme şansı varmı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız