yaren_dede
Üye
Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.
Aynen illa bildirime girmen gerekiyor.
Aslinda üstteki kutucuga tekrar tiklayinca kaybolmasi gerekir
Benim telefonumun ekranı küçük olduğundan bildirimlere tıkladığımda tam ekranı kapsıyor kapatıp foruma dönemiyorum mesela.
eksiklerini yazdıkça komple zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor ben daha eksikleri yazmıyorum![]()

@Ozan abinin son yorumuna göre tek seçenek olmayacak, değiştirilebilir olması için çözüm üreteceğini yazmış.
@yaren_dede @asigsasi

dostum önce şu zorunluluğu kaldırsın lar da eksikleri söylerizIyide bu temada zaten hizli olsun diye hersey zorunlu yani ya hic ses cikartmayip ihtiyac olduğunda kullanicaz yada herseyi isteyip yeniden kasan bir formata donusturcez yine mobil temayi![]()
hatta görsel olarak anlatacaktım fakat duruyor resimler
neden se opera mobil de zorunlu değil@Ozan abinin son yorumuna göre tek seçenek olmayacak, değiştirilebilir olması için çözüm üreteceğini yazmış.
@yaren_dede @asigsasi

Gerek yok diye kaldırmıstık avatarları ve çoklu alıntı ile benzer konuları.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sayfa numaraları yok
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çoklu alıntı özelliği ve benzer konular yok![]()
Gerek yok diye kaldırmıstık avatarları ve çoklu alıntı ile benzer konuları.
Mobilde pek ragbet görmüyor ve boş yere sayfa yükünü arttırıyor
Sayfa numaraları ise bugun gelecek o hata haklısınız
aslında avatarın olması iyi olurdu konuyu kimin açtığı belli olurduGerek yok diye kaldırmıstık avatarları ve çoklu alıntı ile benzer konuları.
Mobilde pek ragbet görmüyor ve boş yere sayfa yükünü arttırıyor
Sayfa numaraları ise bugun gelecek o hata haklısınız

aslında avatarın olması iyi olurdu konuyu kimin açtığı belli olurdu
ve benzer konular en çok konu açarken konu başlığını girince de gelmiyor
light tema zorunlu olmasa normal temadan konuları daha rahat açabiliyorduk
hiç olmasa zorunluluğu kaldırsanız çok makbule geçer.![]()

Şu anda yeni mobil temaya otomatik yönlendirmeyi devre dışı bıraktım, isteyenler sitenin en altındaki "mobil sürüm / masaüstü sürüm için tıklayın" adlı baglantıya tıklayarak her iki temaya da geçisi sağlayabilir.
Diğer konular ve eksikler için de yourmlarınızı hep bekliyoruz.
Önceki sayfada zorunlu olmadığı yazıyor bro denedinmi?![]()

Bu sorunu ilk kez sizden duymaktayim boyle bir sorun olmadigini dusunuyorum? Tarayici ve telefon nedir?Sayın @Ozan abi bu yeni temada beğen ve cevapla butonları her zaman çalışmıyor, bu ne zaman düzelecek![]()
Bizim konumumuzda olup bu kadar az reklam yayinlayan websitesi ben gormedim siz gorduyseniz soyleyin bakalim bir.hocam malum turkiye mobil data ucretleri ortada reklamlarin sayisini dusurmenizi talep ediyorum bugun gormedim bu arada