asigsasi
Üye
ben teşekkür ederim güzel olmuşDüzeltildi, teşekkür ederiz![]()

ben teşekkür ederim güzel olmuşDüzeltildi, teşekkür ederiz![]()

Bunla ilgili duzenleme yapacagiz su an koyu oluyor basliklarmobil temada sorun var yenı konuların goremıyorum vodafone forumda yenı yazı yazılınca pnormal sıtede renklı oluyor ama mobılde bıldırım renklı olmuyor
Bunu masaustu surumle birlikte mobilde de yakinda yapacagizKaç tane konu açtığımızı görsek iyi olur.
konulara girmeden gözüken konudaki sayfa sayısı yokörnek resimde ki gibiŞu an bir sorun yaşayan var mı? Hala şu kısım olmamış, şu eklenebilir, şu renk olabilir diyen var mı?![]()

Mobilde yeni temaya geçme nerede bulamadım. Önceden yeni temayla girmiştim eskisine döndü girince.

Uyarı kaybolduSitedeki uyariyi gormemen imkansiz heralde
Yeni temamizi deneyin diyor ordaki linke tiklayabilirsin
Yada en alt soldaki maxicep yazisina tikla
şikayet ederken ilk araçlara ordanda şikayete tıklamak zaman alıyor. 'rapor et' yerine isimsiz/küçük bir buton olsa daha kısa olur gibi. Ve arkaplanı beğenmedim ama bundan daha uygunu olmaz heralde.Beğen/cevap/şikayet butonları tek satırda olsa ve simgeleri mavi olsa.(mavi:forumlarda son mesajı yazanların geri dönen ok işaretindeki mavi.)Hatta cevapla/dosya yükle/gelişmiş butonlarıda renkli olsa olur.Beğen butonu beğendikten sonra mavi oluyormuşŞu an bir sorun yaşayan var mı? Hala şu kısım olmamış, şu eklenebilir, şu renk olabilir diyen var mı?![]()

Sayfa yüklendikten sonra düzeliyor mu, yanyana geliyor mu yani?Sayfa yüklenirken ikonlar kayıyor.
Sarı renk derken o.O Sen hala normal (default) temayı mı kullanıyorsun. Çünkü en son mobil temada renklerin açıklığı giderildi ve bence en uygun tema da bu oldu. Yani eğer hala default temayı kullanıyorsan, sayfanın en alt solundaki "MaxiCep" yazısına tıkla, ardından stil seçiminden Maxicep Mobile ı seç. Bu kadar basit. Çünkü bu en son tema da sarı renk yok, ondan dolayı söyledim.Eski mobil temayı getirin sarı renk hiç güzel olmamış renkler çok açık renk gözü rahatsız ediyor.