Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Arkadaşlar ne yazık ki aynı sorun bende de mevcut. Biz ne anladık bu 3g'den artık. Ses bi gidip bi geliyor zaten görüntü desen hiç yok :S

Bravery

Bravery

Üye
Arkadaşlar ne yazık ki aynı sorun bende de mevcut. Biz ne anladık bu 3g'den artık. Ses bi gidip bi geliyor zaten görüntü desen hiç yok :S

arkadaşım elindeki mobil tv setup ını buraya upload edermisin? gercekten cok makbule gecer ;)

ishaknet117

ishaknet117

Üye
kaçkonör gidiyo buna

funky_boy

Üye
Yav lütfen eziyet çektirmeyin. bi dosya upload ediceksiniz altı üstü yaf.

ardaaga

Üye
evet lütfen biri proyu siteye koysun

JackSparrow-

Üye
nie istediğni söylermisin bide telin n82 galiba yanlışmıyım?

--------------- Ekleme ---------------

telin n82 ise eğer mobiltv programı olmaz snde o yüzden istemene de hiç gerek yok wapla izlicen oda yok ztn
telin n82 ile alakası yok , benim anlatmak istediğimi anlamadın sanırım.diyorum ki n73,n95 vya n95 8gb bir teli olan kişi turkcellin verdiği linkten indirmeye basladıgı an tele kurmadan programı x plore tarzı bir pro ile aratsın setupını.olay budur :)

ardaaga

Üye
dün kuzenim teline mobil tv yüklemeyi denedim program indi ama yükleme açılmadı pogram x plorerle açtığımızda hafıza kartının içinde gözüküyor ben ondan alıyım programı burda paylasırım

Bravery

Bravery

Üye
telin n82 ile alakası yok , benim anlatmak istediğimi anlamadın sanırım.diyorum ki n73,n95 vya n95 8gb bir teli olan kişi turkcellin verdiği linkten indirmeye basladıgı an tele kurmadan programı x plore tarzı bir pro ile aratsın setupını.olay budur :)

gerçekten çok akıllısın yaa bunca insan zaten bizim hiç aklımıza gelmedi nasıl gelmediyse bu olay vay bee..
harikasın muhteşem fikir bee dostum..

yaa arkadaşım biz sabahtan beri burda ne anlatmaya çalışıyoruz. nette eski sürümü mevcut turkcellin kendi sitesi dahil her yerde eski versionlar var.
sadece turkcellin linkle yolladıgı yerden indirenler yeni sürümü indirmişler ama o da şuan turkcell den kaynaklanan problemden dolayı ordan da indiremiyoruz.
yani elinde linkte sorun yaşanmadan önce son sürüm mobiltv indiren varsa buraya upload etsin diyoruz. yani öyle explorer da aratmak dahice bir fikir değil cünkü yok ama haa eğer diyosan ki ben turkcell mobiltv son sürümünü buldum işte linkide şudur (tabi turkcellin gönderdiği wap adresi harici bir adresden bahsediyoruz) o zaman da eline sağlık deriz

upload edicek bir teknoloji sever arıyoruz.. yok mu???

ardaaga

Üye
tabikide onu paylasmıycam vede bende daha önceden yazmıstım platinyum üyelere verileni paylasmayın diye eğer biraz okuyup buraya yorum yazsan bilirdin benim dediğim 3g mobil tv programı kuzenime yüklenirken bisey oldu program indi ama yüklenmedi hafiza kartında kaldı onu paylasıcam yani hem sabahtan beri uğrasıyosan ben 3g nin basladığı günden beri uğrasıyorum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
millet sakin olalım :hakem:

ardaaga

Üye
ya ne sakini bakarmısınız nasıl konusuyor çok tecrübeli ya

deejaymixman

Üye
:deal:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...ip-sisx-rapid-vs-browserlaunchrex-216633.html

İndiren arkadaslar Lutfen bu linkte sis jar vs. dosya turlerini kaydetme pro ve anlatımı var lutfen bi deneyelim... :)

Not:eğer konudaki dosya sertifika hatası verirse burdan indirin sorun tarafımdan cozulmustur.:oke:
->>
:deal:

ARKADASLAR MOBİLTV UYGULAMASININ SİS DOSYASINI KAYDETME YOLU BUDUR.LÜTFEN MOBİLTV Yİ İNDİREBİLEN DENESİN Bİ ZARARI YOK İKİ DAKKALIK İŞ.BEN İNDİREBİLSEM BEN UPLOAD EDECEM AMA İNDİRİLMİYO.N73 N95 VS. TELİ OLAN BU YOLU DENESİN LÜTFENNNN...:sn:

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkes mobil tv yi buraya biri upload etsin demiş ama şunu unutuyosunuz nasıl şimdi siz linke tıklayınca yoğunluk zırvalığı çıkıosa bndede oluo o ,o yüzden linkte verilen çözüm işe yaramıo indirebilsem hemen upload edecemde şuan bnde de setup yok üzgünüm anladınız mı :oke:

Bravery

Bravery

Üye
tabikide onu paylasmıycam vede bende daha önceden yazmıstım platinyum üyelere verileni paylasmayın diye eğer biraz okuyup buraya yorum yazsan bilirdin benim dediğim 3g mobil tv programı kuzenime yüklenirken bisey oldu program indi ama yüklenmedi hafiza kartında kaldı onu paylasıcam yani hem sabahtan beri uğrasıyosan ben 3g nin basladığı günden beri uğrasıyorum

arkadaşım ben mesajımda sana bişey demedim ki ben mesajımda alıntı aldıgım arkadaşa yazdım o mesajı..
neyse gerilmeye gerek yok sonucta burda hepimiz kardeşiz ve tek bir amac uğurunda cabalıyoruz..
cabamızın adı Mobil tv :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar herkes mobil tv yi buraya biri upload etsin demiş ama şunu unutuyosunuz nasıl şimdi siz linke tıklayınca yoğunluk zırvalığı çıkıosa bndede oluo o ,o yüzden linkte verilen çözüm işe yaramıo indirebilsem hemen upload edecemde şuan bnde de setup yok üzgünüm anladınız mı :oke:

biz zaten şimdi yükleyin sonra buraya upload yapın demiyoruz..
daha önceden yani 3g nin ilk saatleri ya da ilk gününde bu programı indiren varsa elindeki bu programı buraya upload etsin ricasında bulunuyoruz.
yoksa turkcell linkinden olsa zaten bizde yükleriz upload beklemeyiz..
neyse umarım en kısa zamanda birisinde son version turkcell mobil tv vardırda bizde seviniriz..

dedim ya çabamızın adı Mobil TV :oke:

deejaymixman

Üye

Anlıyorum seni arkadasım doğru diyorsun... :oke:ama ilk fırsatta ekleyelim lutfen:)

yeniuye2

yeniuye2

Üye
buraya yüklesek bile her telefona göre değişio program.telefonunuza göre inirilecek yazıyor.

emre252

Üye

ardaaga

Üye
emre252 arkadasım bu platinyum üyelerin mobil tv programı türkcell 3g mobil tv programı deil zaten bu pro 50 kere paylasıldı

emre252

Üye
öpardon arkadaşlar ben mobil tv yazıp 2222 e yollamama rağmen bana link gelmio ben de bunu denedim bağlantı kuruluren hata veriyo saolun

Bravery

Bravery

Üye
aynen öyle sağol yine de emeğin icin ;)

Üst Alt