Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende aynı sorunla karşılaşıyorum.
bndede çoğu zmn verio ama izlediğim zmnlarda var bi gün hiç sorun yaşamadan çalışması ümidiyle
bnce turkcell 1 saat beleş verdie onun acısını çıkarıo paket alsak sorunsuz çalışcak gibime gelio ama hadi nese...

DeseCratE

DeseCratE

Üye
nihayet mobil tv çalıştı bazı kanallarda kanallarda ses var görüntü yok show tvde görüntü 3gp video gibi yumurcak tv vardı o çok güzel çekior ses le görüntü uyumlu.ntv fln çekmedi . simdi bağlantı hatası fln verdi cekmediginden heralde . alanyadayım merkez ama çekmior . en son olarak diğer kanallarda hep ses le görüntü uyuşmazlıgı var ve izlerken takılıo bazen

alemci03

Üye
Baglantı ismi: MOBİL TV

Veri taşıyıcı: Paket veri

Erişim noktası ismi : streaming

Kullanıcı ismi : Yok

Şifre Sorma : Hayır

Şifre : **** bu şekilde yazıyor büyük ihtimalle ( 1234 ) veya ( 0000 ) olabilir

Dogrulama : Normal

Anasayfa : Yok

MOBİL TV mi yazcaz yoksa MOBIL TV mi? büyük i mi yoksa büyük ı mı onu sorcaktım. bağlantı ismindeki.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Baglantı ismi: MOBİL TV

Veri taşıyıcı: Paket veri

Erişim noktası ismi : streaming

Kullanıcı ismi : Yok

Şifre Sorma : Hayır

Şifre : **** bu şekilde yazıyor büyük ihtimalle ( 1234 ) veya ( 0000 ) olabilir

Dogrulama : Normal

Anasayfa : Yok

MOBİL TV mi yazcaz yoksa MOBIL TV mi? büyük i mi yoksa büyük ı mı onu sorcaktım. bağlantı ismindeki.

orası okadar önemli değil

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
nihayet mobil tv çalıştı bazı kanallarda kanallarda ses var görüntü yok show tvde görüntü 3gp video gibi yumurcak tv vardı o çok güzel çekior ses le görüntü uyumlu.ntv fln çekmedi . simdi bağlantı hatası fln verdi cekmediginden heralde . alanyadayım merkez ama çekmior . en son olarak diğer kanallarda hep ses le görüntü uyuşmazlıgı var ve izlerken takılıo bazen
bn ankara merkezdeyim orda bile çekmio gerisini sn düşün mobil tv ye bi çare bulmaları lazım böle izlenmez:oke:

bbturk

Üye
çift mod açıkken 2G çekiyordu sonra turkcellden mesaj geldi 3G seçin diye seçer seçmez 3-4 çubuk çekmeye başladı. sanırım çift mod açıkken en iyi olan bağlantıyı tercih ediyor telefon.
yalnız wap portalına giremiyorum şu anda sorun var tarzında bir yazı çıkıyor.

haciorhan

haciorhan

Üye
Hiç beğenmedim mobiltv yi . çin malı telefonlar da daha güzel görüntü veriyor.

mami24

mami24

Üye
izleriz yakında her halde bende ses var görüntü yok

.:yunus:.

Üye
yav bana mesaj geldi 3g sinyali almıyorsanız şebeke ayarını değişitrdiye "umts" mi yapmam gerek şimdi "çift mod" seçili de umts yapınca çubuklar gidiyor sadece 3g yazıyor (3120c)

alemci03

Üye
benim telefon 5700 mobil tv yazıp gönderdim desteklemiyor dedi bende turkcelin kendi sitesinden mobil tv programını indirdim. mobil tv erişim ayarlarınıda kendim yaptım öyle olur mu?

sweety_boy_43

Üye
benim telefon 5700 mobil tv yazıp gönderdim desteklemiyor dedi bende turkcelin kendi sitesinden mobil tv programını indirdim. mobil tv erişim ayarlarınıda kendim yaptım öyle olur mu?

hangı sıtede web te mi wap tamı....
turcellın web sıtesınde mobıl tv programı ındırılmıyorkı

.:yunus:.

Üye
çift mod seçiliyken turkcell-im e bağlanamıyorum servis kullanılamıyor diyor

alemci03

Üye
burdaki mobiltv ile mobiltv diye sms atıp yüklenen mobiltv aynı mı?

SlashGun

SlashGun

Üye
Mobil TV ye kandık dün akşam yükledim kendime . Bi giriyim dedim . Bi girdim + 7 Kontörüm vardı . Bi çıktım - 27 kalmış :(
Anlayacağınız . Keklendim ..

alemci03

Üye
5700 telefonla 2222ye sms atınca desteklemiyor diyor. ben bu telefonla nasıl izleyebilirim acaba? olmazsa vodafonenun sitesinde benim telefon destekliyor gözüküyor. vodafone'a geçcem.

darülmendep

darülmendep

Üye
Evet Vodafone gerçekten bu yönden iyi. Ben Vodafone ile tv izledim hem de 2g ile ve görüntü fena değildi

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben girmaye çalışıyorum wap ile herhangi kanala giriyorum yükleniyor açılıyor ama sürükli arabellekekleniyor anlıyacağınız izlenmiyor .:(

Blue_Ray

Blue_Ray

Üye
N78 desteklemiyor n95 8gb n79 vs!.. data downloadsa gelen dosyayı upload edebilirmisiniz

sweety_boy_43

Üye

Üst Alt