telin n82 ile alakası yok , benim anlatmak istediğimi anlamadın sanırım.diyorum ki n73,n95 vya n95 8gb bir teli olan kişi turkcellin verdiği linkten indirmeye basladıgı an tele kurmadan programı x plore tarzı bir pro ile aratsın setupını.olay budur
gerçekten çok akıllısın yaa bunca insan zaten bizim hiç aklımıza gelmedi nasıl gelmediyse bu olay vay bee..
harikasın muhteşem fikir bee dostum..
yaa arkadaşım biz sabahtan beri burda ne anlatmaya çalışıyoruz. nette eski sürümü mevcut turkcellin kendi sitesi dahil her yerde eski versionlar var.
sadece turkcellin linkle yolladıgı yerden indirenler yeni sürümü indirmişler ama o da şuan turkcell den kaynaklanan problemden dolayı ordan da indiremiyoruz.
yani elinde linkte sorun yaşanmadan önce son sürüm mobiltv indiren varsa buraya upload etsin diyoruz. yani öyle explorer da aratmak dahice bir fikir değil cünkü yok ama haa eğer diyosan ki ben turkcell mobiltv son sürümünü buldum işte linkide şudur (tabi turkcellin gönderdiği wap adresi harici bir adresden bahsediyoruz) o zaman da eline sağlık deriz
upload edicek bir teknoloji sever arıyoruz.. yok mu???