Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
yav bana mesaj geldi 3g sinyali almıyorsanız şebeke ayarını değişitrdiye "umts" mi yapmam gerek şimdi "çift mod" seçili de umts yapınca çubuklar gidiyor sadece 3g yazıyor (3120c)
demekki 3g çekmio senin orda :oke:

--------------- Ekleme ---------------

kıskanıyorlar bızden mobıl tv yı...2-3 defa yazdım upload edın dıye ama edilmedi
nie kıskanalım :ehe bakın eğer mobil tv ye mesaj atıp uygulama indirme mesajı gelmiosa o telde o program çalışmaz istersek programı buraya koyalım isterseniz bulun biyerden olmicaktır eğer program linki gelmiosa ve mobiltv listesinde teliniz varsa waptan izliceksiniz oda çalışmıo bekleyin biraz

5700 telefonla 2222ye sms atınca desteklemiyor diyor. ben bu telefonla nasıl izleyebilirim acaba? olmazsa vodafonenun sitesinde benim telefon destekliyor gözüküyor. vodafone'a geçcem.
wap ile izleyebilio olman lazım bn baktım teline ama turkcell ii ce kafayı yediği için çoğu tele desteklemio demeye başladı wapta tv yayında değil ztn beklicen başka yapcak bişey yok elbet halletcek turkcell
vodafone cidden daha ii bu konuda ama

ben girmaye çalışıyorum wap ile herhangi kanala giriyorum yükleniyor açılıyor ama sürükli arabellekekleniyor anlıyacağınız izlenmiyor .:(
evt izlenmio düzeltecek elbet turkcell o işi

JackSparrow-

Üye
arkadaslar n73 ü veya ne bilim uyumlu teli olupta netten uygulamayı tele kurmadan iptal edip , x plore gibi bir programla dosyayı aratıp setupunu buraya upload eden bir arkadas yok mu ..bu ikinci ricam oluyor..lütfen.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar n73 ü veya ne bilim uyumlu teli olupta netten uygulamayı tele kurmadan iptal edip , x plore gibi bir programla dosyayı aratıp setupunu buraya upload eden bir arkadas yok mu ..bu ikinci ricam oluyor..lütfen.
nie istediğni söylermisin bide telin n82 galiba yanlışmıyım?

telin n82 ise eğer mobiltv programı olmaz snde o yüzden istemene de hiç gerek yok wapla izlicen oda yok ztn

Bravery

Bravery

Üye
arkadaşlar mobiltv yi buraya upload edermisiniz?
benim telim destekliyor fakat turkcell den verilen linkden indirilemiyor yoğunluk sebebiyle sonra tekrar deneyin diyor.
diğer turkcell linkinde de sertifika eski uyarısı veriyor ve yüklenmiyor.
şimdi elinde telefonuna gelen linkten güncel mobiltv olan bir arkadaş buraya upload ederse cok mutlu oluruz.
burda sorun telefonun desteklememesi değil turkcell de problem olması. yani link geldi ama sayın üyemiz yoğunluk nedeniyle sorun olduğunu belirten bir yazı cıkıyor sayfada ama alttaki videoları izleyebiliyoruz 3G yi görmek amaçlı.
ama mobiltv yi indiremiyoruz.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Mobil TV'yi şimdi denedim 46 kontörüm düştü. Bu şekilde sorun yaşayan oldu mu hiç ?

arslansem

arslansem

Üye
Böyle deneyenleri gördükçe denemiyorum abi :ehe

memolim83

memolim83

Üye
n82 desteklemiyecekte java telefonlarmı destekliyecek n82 simbian s60 3rd. bir tel milleti yanıltmayın o program n82 de uçar n95 ile aynı işletim sistemi. 3g uyumlulugu daha güçlü

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n82 desteklemiyecekte java telefonlarmı destekliyecek n82 simbian s60 3rd. bir tel milleti yanıltmayın o program n82 de uçar n95 ile aynı işletim sistemi. 3g uyumlulugu daha güçlü
güzel kardeşim hiç turkcellin sitesine girip uyumlu cihazlara baktınmı? desteklemio işte uygulama daha birçok tel aynı işletim sistemine sahip olmasına rağmen yok listede bn napıım turkcell desteklemeyenlere göndermio işte uygulama linkini upload da yapamıoruz çünkü setup bulamadım yok her yerine baktım telimin :oke:

axam1111

Üye
Mobil TV'yi şimdi denedim 46 kontörüm düştü. Bu şekilde sorun yaşayan oldu mu hiç ?
müşteri hizmetlerini aradım. uyglamada problem var bu aksama kadar kontörünüz iade edilmezse bir daha arayın dedi.

deejaymixman

Üye
Uygulamayı indirebilsem buraya upload ederim ama turkcell gondermiyo uygulamayı.Yapabilcek biri buraya N73 yada N95 in mobiltv uygulmasını upload etse telefonumda calıstırıp kanıt olarak resimlerini de koyarım buraya turkcelle de kapak olur . destekliyo mu desteklemiyomu gorurler :)

cep tarayıcısından indirilen uygulamanın setup dosyasını kaydetmenin yolu maxicep uygulamalar bolumunde vardı.Ama yapabilecek var mı bilmiyorm...

axam1111

Üye
Uygulamayı indirebilsem buraya upload ederim ama turkcell gondermiyo uygulamayı.Yapabilcek biri buraya N73 yada N95 in mobiltv uygulmasını upload etse telefonumda calıstırıp kanıt olarak resimlerini de koyarım buraya turkcelle de kapak olur . destekliyo mu desteklemiyomu gorurler :)

cep tarayıcısından indirilen uygulamanın setup dosyasını kaydetmenin yolu maxicep uygulamalar bolumunde vardı.Ama yapabilecek var mı bilmiyorm...
müşteri hzmetlerini aradım n73 kullanıyorum destklemıyor yazısı geliyor dedim. kız telefonuma ayarlarıyla uygulamayı indireceğim wap adresini yolladı.alt yapıları tam hazır değil biraz beklemek gerekiyor sabır.uygulamayı bu adresten ücretsiz indirebilirsiniz.n73 çin

wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama

fatihmenteş

fatihmenteş

Üye
Telefonum desteklermi d900i e900 samsung

Bravery

Bravery

Üye
ya zaten bizde bu turkcell'in sitesinde hata var diyoruz inmiyor o verdiğin siteden yoğunluktan dolayı sonra tekrar deneyiniz diyor.
elinde mobiltv yi indiren biri varsa buraya eklesin bizde telefonumuza ekleyelim..
wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama bu link şuan sadece video izlemeye yarıyor arkadaşlar.. uygulama indirilemiyor....

müşteri hzmetlerini aradım n73 kullanıyorum destklemıyor yazısı geliyor dedim. kız telefonuma ayarlarıyla uygulamayı indireceğim wap adresini yolladı.alt yapıları tam hazır değil biraz beklemek gerekiyor sabır.uygulamayı bu adresten ücretsiz indirebilirsiniz.n73 çin

wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama

indirdin mi?
indiremiyosun işte ben dün geceden beri yoğunluğun gecmesini bekliyorum ama sanırım bu yoğunluk uyarısı yoğunluktan dolayı değil turkcellin bir hatasından dolayı veriyor.
indirilemiyor kısacası..

mdh_ua

mdh_ua

Üye
deejaymixman direk türkcellin sitesinden indire biliyorsun
albak bu n95 için olan

buda digerleleri olmazsa dene

deejaymixman

Üye
deejaymixman direk türkcellin sitesinden indire biliyorsun
albak bu n95 için olan

buda digerleleri olmazsa dene

arkadasım ben zaten bu linki kendim yazmıstım onceki sayfalarda ama o linkteki eski program platinium uyelere verilen. ben denedim izlenmiyo yenisi lazım o yuzden indirebilenlerden rica ediyorum ustteki mesajımda yazanları denesinler.. :)

Bravery

Bravery

Üye
arkadasım ben zaten bu linki kendim yazmıstım onceki sayfalarda ama o linkteki eski program platinium uyelere verilen. ben denedim izlenmiyo yenisi lazım o yuzden indirebilenlerden rica ediyorum ustteki mesajımda yazanları denesinler.. :)

bu linktekiler eski mobil tv zaten şuan yayında olan kanallar bile yok eski oldugu ordan bile anlaşılıyor ve bağlanmıyor :)

yeni sürüm lazım yani turkcellin linkinden zamanında hata yokken indirebilen arkadaşların upload etmesi lazım buraya başka yolu yok..

mdh_ua

mdh_ua

Üye
deniyorum bekleyin

olmuyo x-plorer da arama işe yara mıyo
benim tek hackli diil ondan ola bilir

deejaymixman

Üye

Üst Alt