Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

DeseCratE

DeseCratE

Üye
Arkadaşlar şehirlerdeki baz istasyonları yetersizdir çekim gücü felan olmadıgı icin.takılmalar fln oluyor . şehir merkezlerinde daha fazla baz istasyonları vardır.onlar daha ii sonuç alabilirler ben artvine gidecem borçka die biyer allah bilir orda hiç cekmez :D

Bora

Bora

Üye
arkadaşlar daha yeni geldim bi tel denedim arkadaşın n78 ondada halletmeye fln çalıştım işte program desteklemiomuş ztn waptan girdik ordada gonup kalıo biraz sabredersek halletcek turkcell

--------------- Ekleme ---------------

bn bu işi anlamadım ya mobil tv yazıp 2222 gönderiosun link verio sonra desteklemio cihaz dio
birnde wap portalı mesajı gelio birinede program linki ama bütün teller karışmış vaziyette mobil tv uyumluya desteklemio der diğerine başka mesaj atar ohhooo bu turkcell bi işi halledemedi ya

--------------- Ekleme ---------------

5700 da wap portalından girilio ama nasıl desteklenmio der ya wap.mobiltv.turkcell.com.tr linkini yollaması lazım bu turkcell kafayı yedi sonunda

Türksel bizimle ne geçiyor tahminedin. T ile başlıyor K ile bitiyor.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Türksel bizimle ne geçiyor tahminedin. T ile başlıyor K ile bitiyor.
valla çok haklısın...
arkadaşlar forumda cevap bulamadıysanız tek çare turkcell satış noktasına gidin en ii si o bırakın onlar uğraşsın yapmak zorundalar bu işi ,madem listeye telini yazmışlar bunuda yapmasını bilecekler !!!

amon35

amon35

Üye
N79um var giriyorum sertifası bitmiş veya vs... diye hata alıyorum :S

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
N79um var giriyorum sertifası bitmiş veya vs... diye hata alıyorum :S
sertifikası mı bitmiş yuh ya ztn daha 1 gün olması ne zmn bitmiş arkadaş ya (off turkcell off) nese tek çözüm yolu belli gün gün almaya başla takvimi valla bn bunu önerebilirm sn bi ara bnce müşteri hizmetlerini yada turkcell satış noktasına yolun gözüktü
ne saçma iştir anlamadım gitti ya

Rosenrot1

Üye
slm beyler ben 3G ye üye oldum telim N96 ama mobil tv yi açarken erişim noktasını Mobıle Tv seçiyorum ama açmıyo erişim noktasını Mobil Tv seçin diyo

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
slm beyler ben 3G ye üye oldum telim N96 ama mobil tv yi açarken erişim noktasını Mobıle Tv seçiyorum ama açmıyo erişim noktasını Mobil Tv seçin diyo
şimdide bu sorun türedi bitmicek bu turkcellin sorunları
öncelikle bnde de bzn mobiltv yi seçin dio ama 2-3 kere deneyice düzelio sde düzelmedi heralde
bidaha ayar mobil tv yaz 2222 gönder belki olur bu sfer
bide senin telde analog tv yokmu ztn :hmmm

yagmur94

Üye
benim tel n96 ama mobil tv olmuyor bi türlü msj geldi onayladım.. mobiltv yazıp 2222 ye de gönderdim ama wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama adresine girmiyor telefonumm.. ağ geçişinee iziin vermiyor dior.. lütfen yardım edin.. şimdiden tşk.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
benim tel n96 ama mobil tv olmuyor bi türlü msj geldi onayladım.. mobiltv yazıp 2222 ye de gönderdim ama wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama adresine girmiyor telefonumm.. ağ geçişinee iziin vermiyor dior.. lütfen yardım edin.. şimdiden tşk.
bu n96 yla ilgili 2. aynı sorun belki wap yazıp 2222 atarsan ayarlar fln gelir düzelir
bide analog tv yokmu n96 da buna ne gerek var:hmmm

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Bnde Şuan GzL !

yeniuye2

yeniuye2

Üye

İlk önce.WAP yazıp 2222 ye gödnerin.daha sonra vMOBİLTV yazıp 2222 ye göndereceksiniz.site vericek indirin.Daha sonra AYAR TV yazıp 2222 ye gönderin.Ayarlar gelcektir.1234 diye kaydedin.programa g
irince 2 erişim noktası diyecek siz mobil tv yi seçin .Olacaktır:oke:Ama paket alın falan der.istersen bir günlük dene 7 kontöre.ben öyle yaptım.

yagmur94

Üye

ben yaptım daa mobil tv nin sesi yok :S:S görüntüde donuo :S

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
ben yaptım daa mobil tv nin sesi yok :S:S görüntüde donuo :S
tebrikler yapan bikaç kişinin arasına katıldın diğer arkadaşlarada nasip olur inş ses fln gidip gelio donma da hep var daha ii çeken bir yere geçersen düzelir belki biraz daha beklemek lazım ama ii ce turkcell servisi geliştirsin:oke:

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
saol :)

tuncays44

Üye
Arkadaşlar benim k810i de mobil tv mesajıma telefonun desteklemediği mesajı geldi.ben de daha sonra arkadaşım n95 8gb ına taktım yine desteklemiyor mesajı geldi.ama turkcell sitesinde destekliyor diyor. Anlamadım gitti

yusufucan

yusufucan

Üye
arkadaşlar ileriki günlerde daha kaliteli olacaklara inanıyorum.

amon35

amon35

Üye
yaptımda n79da sorunlu :S

mdh_ua

mdh_ua

Üye
kanalı seçince baglantı hatası veriyo

Üst Alt