Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

alidede

alidede

Üye
bendeki bu yüzden çalışmıyor demekki yenisini nerden indircez 2 sayfa önce verilen linklteki program bu ??

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bendeki bu yüzden çalışmıyor demekki yenisini nerden indircez 2 sayfa önce verilen linklteki program bu ??

ben 2222 ye mobiltv yazıp gönderdim gelen mesajdaki linke tıklayıp indirdim

sweety_boy_43

Üye
ındırdıgınız uygulamayı burda paylasında bız de tasıyalım telefonumuza bakalım neymıs.
3g desteklemedıgı ıcın ındıremıyoruz ama burda paylastıgınızda bız mobıltvnın nasıl odlguuna bakabılırız

funky_boy

Üye
yeni programı upload edebilirmisiniz?

alidede

alidede

Üye
ben 2222 ye mobiltv yazıp gönderdim gelen mesajdaki linke tıklayıp indirdim

5 sefer yolladım ne gelen var ne giden nokia n82 destekliyor ama link gelmiyor yani programı şuraya eklerseniz süper olur bizde bu eziyetten kurtuluruz

"xSoS"{ß}"

"xSoS"{ß}"

Üye
Ben Daha 3 Gb Ye Üye Olamadım Ki :D

sahinkp

Üye
programın linkini payaşırmısınız ?

JackSparrow-

Üye
ben msg yolladım benim tel n82 , verdikleri linkten baglantı msgında teliniz desteklemiyor dior , bir de wap turkcellim den denicem..ayrıca bu uygulamayı buraya upload ederseniz cok sevincem , saygılar..

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
ben msg yolladım benim tel n82 , verdikleri linkten baglantı msgında teliniz desteklemiyor dior , bir de wap turkcellim den denicem..ayrıca bu uygulamayı buraya upload ederseniz cok sevincem , saygılar..

burdaki tellere ii ce bakı n82 yok mesela orda yeni programı çalıştıran teller bunlar mobiltv programıyla uyumlu olanlar diğerleri wap tan gircek ama hala açılmadı heralde yayın eğer mobiltv yazıp 2222 ye gönderdiğinizde programın linkini verip yükle demiosa o tel desteklemiodur programı bide :oke:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Wap açıldı ama realplayeri açıyor bağlantı başarısız yetersiz bant genişliği diye uyarı veriyor.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
Wap açıldı ama realplayeri açıyor bağlantı başarısız yetersiz bant genişliği diye uyarı veriyor.
ilk gün die turkcel fazla kasmıo mu napıo anlamadım ama mesela bnm mobiltv prosuda çok yavaş izlemek çok zor takılıo bağlantıdan dolayı
oda o yüzdendir yavaş başladı 3g hızlanır inş denemeye devam et ama
senin telin n73 değilmi nie waptan giriosun?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
ilk gün die turkcel fazla kasmıo mu napıo anlamadım ama mesela bnm mobiltv prosuda çok yavaş izlemek çok zor takılıo bağlantıdan dolayı
oda o yüzdendir yavaş başladı 3g hızlanır inş denemeye devam et ama
senin telin n73 değilmi nie waptan giriosun?

telim n73 program yüklü açıyorum programı kanallar geliyor her hangi bir kanalı açıyorum tam açılacakken yükleniyor diyor sonra açılmadan bağlantı sorunu diye hata veriyor sürekli o yüzden wapı denedim ondada bant genişliği yetersiz diyor.

breaka

breaka

Üye
bnm tel uyumlu ama sıteye grdgmde uyumlu dgl dıyo anlamadım ??

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
telim n73 program yüklü açıyorum programı kanallar geliyor her hangi bir kanalı açıyorum tam açılacakken yükleniyor diyor sonra açılmadan bağlantı sorunu diye hata veriyor sürekli o yüzden wapı denedim ondada bant genişliği yetersiz diyor.
3g de olduğuna emin ol bide ii çekmio sanırım snde yoksa olurdu çünkü bndede arada bağlantı hatası verio dışarı doğru çıkıorum düzelio yada 2g yazıo o yüzden bağlantı hatası verio
ztn donup duruo düzgün çalışmıo

--------------- Ekleme ---------------

bnm tel uyumlu ama sıteye grdgmde uyumlu dgl dıyo anlamadım ??
siteye girdiğimde derken?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

tel n73 turkcelin gönderdigi link bu

--------------- Ekleme ---------------

tel n73 turkcelin gönderdigi link bu ayrıca n73 için böyle geldi siz şöyle girin

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
bnm dışımda n73 le izleye bilen yokmu ya yada başka bir telle ne olursa olsun işte izleyemedi mi kimse?

MrMemory48

Üye
slm
6220 c için turkcell e mesaj attım. gelen linke tıkladığım zaman ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmam lazım

breaka

breaka

Üye
telefona mesajla gelen sitede

Üst Alt