Mehmet
Emekli Yönetici
ARKADASLAR BENDEKİ PROGRAM ŞÖYLE :
SİZDEKİ DE AYNI MI?????
bu sendeki eski kardeşim hani platinum müşterilere bedava verilen mobiltv ben bugun yükledim ayrı seninkinden
ARKADASLAR BENDEKİ PROGRAM ŞÖYLE :
SİZDEKİ DE AYNI MI?????
bu sendeki eski kardeşim hani platinum müşterilere bedava verilen mobiltv ben bugun yükledim ayrı seninkinden
bendeki bu yüzden çalışmıyor demekki yenisini nerden indircez 2 sayfa önce verilen linklteki program bu ??
ben 2222 ye mobiltv yazıp gönderdim gelen mesajdaki linke tıklayıp indirdim
ben msg yolladım benim tel n82 , verdikleri linkten baglantı msgında teliniz desteklemiyor dior , bir de wap turkcellim den denicem..ayrıca bu uygulamayı buraya upload ederseniz cok sevincem , saygılar..

ilk gün die turkcel fazla kasmıo mu napıo anlamadım ama mesela bnm mobiltv prosuda çok yavaş izlemek çok zor takılıo bağlantıdan dolayıWap açıldı ama realplayeri açıyor bağlantı başarısız yetersiz bant genişliği diye uyarı veriyor.
ilk gün die turkcel fazla kasmıo mu napıo anlamadım ama mesela bnm mobiltv prosuda çok yavaş izlemek çok zor takılıo bağlantıdan dolayı
oda o yüzdendir yavaş başladı 3g hızlanır inş denemeye devam et ama
senin telin n73 değilmi nie waptan giriosun?
3g de olduğuna emin ol bide ii çekmio sanırım snde yoksa olurdu çünkü bndede arada bağlantı hatası verio dışarı doğru çıkıorum düzelio yada 2g yazıo o yüzden bağlantı hatası veriotelim n73 program yüklü açıyorum programı kanallar geliyor her hangi bir kanalı açıyorum tam açılacakken yükleniyor diyor sonra açılmadan bağlantı sorunu diye hata veriyor sürekli o yüzden wapı denedim ondada bant genişliği yetersiz diyor.
siteye girdiğimde derken?bnm tel uyumlu ama sıteye grdgmde uyumlu dgl dıyo anlamadım ??
ben msg yolladım benim tel n82 , verdikleri linkten baglantı msgında teliniz desteklemiyor dior , bir de wap turkcellim den denicem..ayrıca bu uygulamayı buraya upload ederseniz cok sevincem , saygılar..