Karahasan
Emekli Yönetici
slm
6220 c için turkcell e mesaj attım. gelen linke tıkladığım zaman ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmam lazım
turkcell wap ayarlarıyla bağlanacaksin..
slm
6220 c için turkcell e mesaj attım. gelen linke tıkladığım zaman ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmam lazım
aynı sorun bendede vararkadaşlar linke tıklıyorum ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmalıyım ???????*
aynı sorun bendede varslm

Mobil tv ayarı manuel olarak yapılamıyor mu?Mesaj attım ancak telefonunuz desteklememektedir şeklinde br mesaj geldi.5700 3g desteği var mobil tv için ayrıyetten başka bişeye mi sahip olmak gerekiyor hiçbirşey anlamadım?
boyle giderse vodafone dan mobiltv yi deniycem galiba 3 ay bedavaymış...5700 da wap portalından girilio ama nasıl desteklenmio der ya wap.mobiltv.turkcell.com.tr linkini yollaması lazım bu turkcell kafayı yedi sonundaMobil tv ayarı manuel olarak yapılamıyor mu?Mesaj attım ancak telefonunuz desteklememektedir şeklinde br mesaj geldi.5700 3g desteği var mobil tv için ayrıyetten başka bişeye mi sahip olmak gerekiyor hiçbirşey anlamadım?