Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
100 küsür cevap var.Sonuç ne arkadaşlar?:ehe

turkordu

turkordu

Üye
Mobil tv ayarı manuel olarak yapılamıyor mu?Mesaj attım ancak telefonunuz desteklememektedir şeklinde br mesaj geldi.5700 3g desteği var mobil tv için ayrıyetten başka bişeye mi sahip olmak gerekiyor hiçbirşey anlamadım?

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
arkadaşlar linke tıklıyorum ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmalıyım ???????*

amon35

amon35

Üye
N79ta tarihi geçmiş sertifika diyor :S

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar linke tıklıyorum ağ geçidi cevap vermiyor diyor ne yapmalıyım ???????*
aynı sorun bendede var

alidede

alidede

Üye
n82 mobiltvyi desteklemiomuş nasıl oluo bu iş anlamdım??

Salihyet

Salihyet

Üye
:hmmm ben henüz deneyemedim..

ardaaga

Üye
türkcell wap ile bağlancaksınız ama zaten ondasn sonrasıda olmuyor

firstmoment

Üye
Mobil tv ayarı manuel olarak yapılamıyor mu?Mesaj attım ancak telefonunuz desteklememektedir şeklinde br mesaj geldi.5700 3g desteği var mobil tv için ayrıyetten başka bişeye mi sahip olmak gerekiyor hiçbirşey anlamadım?

aynısını ben yaşadım fakat vodafone da böyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü vodafone da 5700 uyumlu diyor

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
ben waptan qirdim 1 saat bedava wapa yokmu ? Paket secin diyor ben dnemek istiyordum ?

ibrahim539

ibrahim539

Üye
mobil tv bide televiztondaki yayını gec veriyor

Bora

Bora

Üye
Ben mobil TV yi ayarları bana otomatik yollanmasına rağmen indiremedim.Desteklenmiyor dedi.

victory_nero

victory_nero

Üye
mobil tv gayet güzel izleniyodu şuan hep bağlantı hatası veriyor.

ressam58

ressam58

Üye
en sonunda tam açılacakken bağlantı hatası veriyo.Böyle 3G olurmu yaw!!!

darülmendep

darülmendep

Üye
Normal kalite için en az 1 ay daha bekleriz bence

maleguard

maleguard

Üye
wap portalından izlenmio ya :( ayrıca bu mobil tvyi sadece 3g alanında mı kullanabilicez yoksa 2g çeken yerlerdede olur mu

CSBOSDAS

Üye
bnm tel de n73 ama turkcell bana linki attığında bn girdiğimde kabul ediyorum diorum sonra işte dünya simgesi dönüyor sonrada eror dior yha

deejaymixman

Üye
benim 5320 telefonumda wap mobiltv sitesi yabancı dil ve izlenmiyor(desteklediği halde).Ama yanımda arkadasın n70 ile denedim site turkce ve cok iyi izledi.herade daha geliştiremediler keşke onceden yapsalardı o kadar zamanda yapıp bizi boyle bekletmeselerdi.b :( boyle giderse vodafone dan mobiltv yi deniycem galiba 3 ay bedavaymış...

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha yeni geldim bi tel denedim arkadaşın n78 ondada halletmeye fln çalıştım işte program desteklemiomuş ztn waptan girdik ordada gonup kalıo biraz sabredersek halletcek turkcell

bn bu işi anlamadım ya mobil tv yazıp 2222 gönderiosun link verio sonra desteklemio cihaz dio
birnde wap portalı mesajı gelio birinede program linki ama bütün teller karışmış vaziyette mobil tv uyumluya desteklemio der diğerine başka mesaj atar ohhooo bu turkcell bi işi halledemedi ya

5700 da wap portalından girilio ama nasıl desteklenmio der ya wap.mobiltv.turkcell.com.tr linkini yollaması lazım bu turkcell kafayı yedi sonunda

Üst Alt