Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]
ustam maalesef bende de acılmadı bu link.sonudaki uzantıyla ip adresiyle falan oynadım ama cozemedim.
bu arada sanırım sizde trkcell tv var o yayının goruntusu bunlar.
o kadar ip tv forumlarını takip eder bi ton ip bulurdum ama bu ipler superdi.
hatta ben pc de simle tv programıyla izliyorum.
gözunu seveyim yeni ipleri bu geceye yetiştir,yada ana ip yi paylas bizle nasılsa gerisi kanal ismine kalıyo onu biz hallederiz.
ellerin dert gormesin
baykuş05
Üye
Arkadasım bu linkler acmıyo benin tel nokıa x3 02 medya kilibi bulunamıyor diyo şu patlayan linkleri yenilersen sevinirim şimdiden teşekkür
Allah razı olsun senden kardeşim yayınlar açıldı.gerçekten sana ne kadar teşekkür etsem azdır.güvenlik sektöründe cepten tv çok önemli sayende artık izliyoruz.star ve atv de olsa tadından yenmez. teşekkürler kardeşim
baykuş05
Üye
Kardeş teşekkür de 'cn' minika 'e2' cnbc e' tv2' yok ve acılmıyo tel x3 02 nokia
benim bilgisayar da telefon da hicbirini oynatmiyor. Onceki adresler sorunsuzdu. Ufak degisiklikler yapmslardır arastırayom biraz.
pirimera
Üye
nokıa 603 de tv ler açılmıyor
- - - Eklendi - - -
daha önceki adresler gayet iyi açılıyordu vede hızlıydı
baykuş05
Üye
Kardeş acmıyo logolularıda tel nokia x3 02 bi yardım eskiler acıyodu bi program yada site önerirmisin
yaren_dede
Üye
Konu Sahibi
c601 cihazımda hepsi açılyor sorun yok...
ya benim bağlamtımda sorun var yada sizinkinde bilemiyorum...
benim telefonumda çalıştığı surece yeni link eklememe gerek yok çünkü elimde başka cihaz yok ve deneme şansımda yok