BAZI LİNKLER AÇMIYOR.3GP FORMATINDA YOKMU TV KANALLARI.PAYLAŞIM İÇİN YİNEDE.![]()
zaten hepsi düşük kalitede yayın yapıyor dostum 
Hangi linke tıklarsam açılmıyor, kesin bir hata veriyor. Kiminde oynatılamıyor diyor. Kiminde bağlanamıyor. Kiminde zaman aşımına uğruyor. Bakmadığım konu, denemediğim link, aramadığım yer kalmadı.
Artık delireceğim, bana yardımcı olur musun? Telefonum N70, hattım Turkcell. Ayrıca bağlantı olarak Turkcell İnterneti mi? Turkcell Wap'i mi? Yoksa Mobil Tv'yi mi kullanmalıyım?
konu başlığında symbian3 yazıyor dikkat ettiyseniz telefonunuzun işletim sistemi ne ise tarayıcıda ona göre arama yaparsanız daha iyi olur
Symbian S60
elimde o telefon olmadığı için deneme yapamadigimdan birşey diyemiyeceğim ama ilk sayfada kanalların altında diğer konuların linkleri mevcut o konuları inceleyebilirsiniz
birşey soracam bu kanalları tek tek telefonuma nasıl kaydedebilirim logo şeklindebu arada güzel paylaşım arada izliyorum gerek duydukça .
kardeşim ben tüm kanalları denedim hepsi sorunsuz açılıyor çok teşekkürler![]()
Abi Star'ın Adresleri Değişti Benim Konunun Son Sayfasındaki Yeni Star Adresini Ekleyebilirsin Konuya![]()
Gerçekten güzel ve yararlı bi çalışma emeğe saygı, paylaşım için teşekkür ediyorum. Benim için mükemmel olduc601 ve vodafone cepnet kullanıyorum star ve kanal D hariç hepsi çalışıyor, onlarda internet hızının düşüklüğünden açılmadı sanırım. Ellerine sağlık kardeşim.

teşekkürler kardeş eline sağlık ama benim normal tarayıcıdan açma şansım yok operada açıyor ama hafıza dolu uyarısı veriyor.
Mümkünse bunların ram uzantılarını eklenti olarak eklermisin
opera mini kullanabilirsiniz onda hafıza dolu uyarısı vermez ve
telefonunuzun symbian3 olması lazım
telefon n73.opera da tıklayınca açıyor ama hemen geri kapanıyor hafıza dolu diyor ve kapanıyor operada kapanıyor o arada.
Onun için istemiştim ram uzantılı dosyaları