MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Konu Sahibi
trt3 dosya bulunamadı diyor abi dierleri calısıyor

dostum linkte sorun yok bir süre sonra düzelir diye tahmin ediyorum daha sonra tekrar dene
ayrıca mesaj kutun dolmuş pm attıktan sonra mesaj kutunu boşaltmayı unutma

abi mesaj kutusunu boşalttım birdaha kanalı acmayı denedim dosya bulunamadı.sunucuya baglanılamıyor yazdı şansa bak diğerleri açmıştı

Tepkiler: serdargungordu
    Konu Sahibi
abi mesaj kutusunu boşalttım birdaha kanalı acmayı denedim dosya bulunamadı.sunucuya baglanılamıyor yazdı şansa bak diğerleri açmıştı

dostum ben mesaj kutusunu sana pm atamadiğim için boşalt dedim neyse düzelir heralde olmazsa biraz daha araştiririz illaki vardir çalişan bir link

- - - Eklendi - - -

LİNKLERİDE KONUYA EKLEDİM KONU DÜZENLENDİ AYRICA KONUMU BEĞENMEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
NEREDE EMEĞE SAYGI

abi kusura bakma mobil lite sürümündeyim eve gideyim begenicem

- - - Eklendi - - -

trt 3 delirtir adamı abi ya

Tepkiler: yaren_dede
Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...

Tepkiler: serdargungordu
    Konu Sahibi

Akın orta nın Türkiye Televizyonu adlı programı var sende olanlinkleri onun prosuna ekleseniz ve güncelleseniz süper olur...

ben mesaj atıp söyledim ama cevap bile yazmadı, yani onun keyfine kalmış ister koyar ister koymaz

niye olmaz olasıca trt3 hic bir programda hic bir baglantıda hic bir linkte calısmıyor acılmıyor

sapoga

Üye
kardes bişey sorucam kanalların resmine tıkladıqımda otomatik linke yönlendiriyor onu nasıl yapıyosun bi anlatırmısın ?

Konu Sahibi
kardes bişey sorucam kanalların resmine tıkladıqımda otomatik linke yönlendiriyor onu nasıl yapıyosun bi anlatırmısın ?

dostum konuyu pc'den alıntı ile cevapla butonuna tıkla nasıl yaptığımı görebilirsin ama yinede çözemezsen pm at anlatırım

Nextman

Emekli Yönetici
Üst konu artık emeğe saygı

Tepkiler: OttomaN TigeR ve yaren_dede
Abim Konu Sabitlenmiş Tebrik Ederim

Zaten Böyle Bir Konu Her Zaman Yararlıdır. Çünkü Günümüzde Televizyon Zaruri Bir İhtlyaç Haline Geldi. Olmazsa Olmazlarımızın Arasına Girdi.

Birde Bu Kadar Hit Alan Konuların Az Beğeni Alması Beni Üzüyor.

EMEĞE SAYGI EN AZINDAN YORUM YAZMASANIZDA BEĞEN BUTONUNA BASMAK O KADAR ZOR OLMASA GEREK...

İsabetli bir karar olmuş.

Konu Sahibi

yorum için teşekkürler dostum... senin konu kadar olmasada çorbada tuzumuz bulunsun tv seyredemeyen kalmasın

- - - Eklendi - - -

İsabetli bir karar olmuş.

teşekkürler dostum
yorumlarına değer verdiğimi biliyorsun bu konumdada yorumunu görmek sevindirdi beni

Tepkiler: OttomaN TigeR

yorum için teşekkürler dostum... senin konu kadar olmasada çorbada tuzumuz bulunsun tv seyredemeyen kalmasın

Estağfurullah Abim Benim Konu Yokken Senin Konu Vardı Hem Sen Farklı Kesime Bende Farklı Kesime Hitap Ediyorum

Bence Senin Konu Daha Yararlı, Çünkü Kotalı Kullanıcılar Daha Çok