MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x

Sponsorlu Bağlantılar

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
programı kurdum ancak bir problem oluyor. bir dosya açtım içine 10 tane mp3 yükledim. parçaları program içinden update yaptım. arkasından bir parçayı çalıştırdım hepsini listeye koydum ancak parça bittikten sonra diğerine otomatik olarak geçmesi gerekirken programı otomatikman kapatıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim???

Hangisi için dedin anlamadım dostum belirtmemişsin :S

--------------- Ekleme ---------------

Bozuk olan nedir :S

Eleştirmeden önce bi bak bakayım 6300 a oluyor mu. Sonra yorum yap bozuk demek kolay bunca kişi çalıştırdı.Kendi kendine kapanıyor pro ama o da demo olmasından kaynaklanıyor.:nono:

6300 a olmaz maalesef :S

şarkı bittikten sonra bir sonrakine geçerken kapanıyor! çözüm nedir arkadaşlar??

ingilizce oldugu için biraz karıştırmak gerekiyor :D

kutukak

kutukak

Üye
MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x bu program...

yükleme doığru şekilde yaptım... telefon zaten yeni format atmıştım tertemiz. ancak bir albüm oluşturdum hafıze kartına içinede 10 tane parça attım denemek için. programdan da klasörü onayladım. klasörden bir parçayı oynat diyorum çok güzel çalışıyor ancak parçanın sonuna gelince parça bittikten sonra program kendini kapatıyor!

SuSE

Üye
MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x bu program...

yükleme doığru şekilde yaptım... telefon zaten yeni format atmıştım tertemiz. ancak bir albüm oluşturdum hafıze kartına içinede 10 tane parça attım denemek için. programdan da klasörü onayladım. klasörden bir parçayı oynat diyorum çok güzel çalışıyor ancak parçanın sonuna gelince parça bittikten sonra program kendini kapatıyor!

Aynı sorun bende de var arkadaşım çözemedim malesef.:vur

K.G

K.G

Üye
o beta oldugu ıcın arkadasım guncellemesı cıkınca duzelecek..

efendi_lord

Üye
2. şarkıya geçiş yapmıyorrrrrr

kutukak

kutukak

Üye
güncellemesini bekliyorum ozaman program görünüm olarak benden + puan aldı ayrıca parçaları katagorilendirme sitili çok güzel. yüz ifadesi seçerek yada yıldızlandırma yaparak istediğiniz sonucu almakta bir numaralı program diyebilirim.

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon çıktı arkadaşlar kolay gelsin..

SBG_5020

SBG_5020

Üye
elerine saglik.

temres

Üye
programı silemiyorum. yarıya kadar geliyor sonra silenemiyor diyor. yarıdm lütfen...

perperecon

Üye
emeğine salık teşekürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
KuGou 1.38 ENGLISH Translated By Me! "DDEATHMETAL"
kardeş program iyi hoş güzel ekolayzırı yapınca n73 çok daha güzel ses ve güçlü ses çıkıyor ama pro da iki sorun var
1-şarkıların isimlerini göstermiyor
2-programdan çıkamıyorum kolay kolay

azim_alim38

azim_alim38

Üye
guzel olmuş saolasın

nuriger

nuriger

Üye
paylaşım için tşk

hsynfmfb

Üye
teşekkrlerr...

yusfcuk

yusfcuk

Üye
teşekkür ederim

м-т-η91™

Üye
saol kardeş n80 e yükledim temasıyla birlikte çalışıyor.

yunuss.10

yunuss.10

Üye
saolasın super olmus...:oke:

Üst Alt