MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x

Sponsorlu Bağlantılar

nazosist

nazosist

Üye
cok teşekkürler dostum cok ıyı ozellıklerı var muthıs bır pro yalnız beta olmasından dolayı bırkac ozellık deaktıf ama yakında
surumle bırlıkte duzelır emegıne sağklık

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
cok teşekkürler dostum cok ıyı ozellıklerı var muthıs bır pro yalnız beta olmasından dolayı bırkac ozellık deaktıf ama yakında
surumle bırlıkte duzelır emegıne sağklık

Sende saol en yakın zamanda çıkacaktır inşallah..Saygılar..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
cok saol kardesim.süpersin

bulentba

bulentba

Üye
güzelmiş ama n73 e olsa iyiymiş

roko33

Üye
bu kugou ii ama bazı sorunlar var programda

azim_alim38

azim_alim38

Üye
ya kardeşim bu dosyalar illa sertifikamı kontrrol edecek şu proğramın kontrpl etmeyenini yapsanız yada ben nasıl yükleyecem soleseniz memnun olurum

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim bu dosyalar illa sertifikamı kontrrol edecek şu proğramın kontrpl etmeyenini yapsanız yada ben nasıl yükleyecem soleseniz memnun olurum

Dostum sadece bu program için geçerli dğeil bir çok program için geçerli sertifaka yani telefonu hacklemen gerkeiyor forumda aratırsan bulabilirsin.Saygılar..

ardaaltay29

Üye
abi nerden indirilio bu ya bide n73 te çalışır mı

kutukak

kutukak

Üye
programı kurdum ancak bir problem oluyor. bir dosya açtım içine 10 tane mp3 yükledim. parçaları program içinden update yaptım. arkasından bir parçayı çalıştırdım hepsini listeye koydum ancak parça bittikten sonra diğerine otomatik olarak geçmesi gerekirken programı otomatikman kapatıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim???

Gunes59

Üye
sonunda.......çok teşekkürler......

l_lostt28_

Üye
programı kurdum ancak bir problem oluyor. bir dosya açtım içine 10 tane mp3 yükledim. parçaları program içinden update yaptım. arkasından bir parçayı çalıştırdım hepsini listeye koydum ancak parça bittikten sonra diğerine otomatik olarak geçmesi gerekirken programı otomatikman kapatıyor. Bu problemi nasıl çözebilirim???

Arkadaşım ingilizce oldugu için bende bilmiyorum biraz uğraşmak gerekiyor :)

--------------- Ekleme ---------------

sonunda.......çok teşekkürler......

Rica ederim dostum güle gle kullanın..Saygılar..

famemuna

Üye
boooozuq:@:box

murty54

Üye
Eleştirmeden önce bi bak bakayım 6300 a oluyor mu. Sonra yorum yap bozuk demek kolay bunca kişi çalıştırdı.Kendi kendine kapanıyor pro ama o da demo olmasından kaynaklanıyor.:nono:

OtostopCarWash

OtostopCarWash

Üye
şarkı bittikten sonra bir sonrakine geçerken kapanıyor! çözüm nedir arkadaşlar??

Üst Alt