MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x

Sponsorlu Bağlantılar

alicans

Üye
owww işte 1 senedir beklediğim program buydu! çok teşekkürler emeğine sağlık

dracula_37

Üye
gerçekten ses farkı var 5700'da denenmiştir:)
paşam ellerie sağlık bana lazımdı bu ses programı:)

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
owww işte 1 senedir beklediğim program buydu! çok teşekkürler emeğine sağlık

Rica ederim dostum güle güle eskitin :) Saygılar..Bayramınız mübarek olsun cümletten..

--------------- Ekleme ---------------

gerçekten ses farkı var 5700'da denenmiştir:)
paşam ellerie sağlık bana lazımdı bu ses programı:)

Rica ederim dostum ne demek güle güle kullan derim bayramınız mubarek olsun cümletten..saygılar..

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
walla lgc lukebox un ****** ini arıyordum buraya bi girdim lukebox fln kalmadı:ehe:ehe

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
Orhan_1990

Orhan_1990

Üye
Really06

Really06

Üye
Tşkler kardeş

_ArDiS_

_ArDiS_

Üye
sagolasınnn...

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
cin_cin_ali

cin_cin_ali

Üye
eline sağlık

K.G

K.G

Üye
bunu tam versıyonu nezaman cıkar acaba_?*bı bılgısı olan varmı.bırde skınlerıde cıkarmı yenı versıyon cıkınca..

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
ellerine sağlık kareş de N80 de olmadı gibi bi şey oldu ya :( yani tam ekran olmadı.. bi de equalizer yok galiba yanılıo muyum ? bi de ona ç.özüm bulunabilirse çok sevinirim...teşkkürler

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

eyvallah kardeşim saolasın ;)

bunu tam versıyonu nezaman cıkar acaba_?*bı bılgısı olan varmı.bırde skınlerıde cıkarmı yenı versıyon cıkınca..

Yeni sürümü çıktıgında hemen yayınlayacağız inşallah..Kolay gelsin..

ellerine sağlık kareş de N80 de olmadı gibi bi şey oldu ya :( yani tam ekran olmadı.. bi de equalizer yok galiba yanılıo muyum ? bi de ona ç.özüm bulunabilirse çok sevinirim...teşkkürler

Dostum belirttiğimiz gibi eko beta oldugu için çalışmıyor tam surum çıkana kadar bekleyeceğiz :(

erkut44

Üye
teşekkür ederim

alicans

Üye
PowerMP3 N80 için tam ekran skin patch'i (tamamen bana aittir hiçbir yerde bulamazsınız)

zip dosyasının içini E:\Shared\PowerMP3\Skins içine N80 diye klasör yaratın ve o N80 klasörünün içine açın ve PowerMP3 programından Seçenekler > Settings > Skins'e girin N80 'i seçerek tam ekran kullanın.

Üst Alt