minoo nickli moderatör forumu parçalamak istemektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
minoo nickli moderatör forumu parçalamak istemektedir
http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/etkinlik-daveti-ifade-kullanmak-yasakk-562824.html

Yukarıdaki konuda moderatör forumun temel taşlarından biri olan smileyleri kullanmamamızı istemektedir, bu da nasıl ki devletin temel taşları toprak, dil, bayrak, millet vs. ise forumun yapı taşlarından olan smileyleri iptal etmek istiyor, böylece önceden planladığı gizli planı gerçekleştirmiş olacak, foruma gelen üye akışı duracak, smiley olmayınca herkes birbirini ciddiye alacak veya almayacak, tam bir tartışma ve kavga forumu olacak ve en sonunda forum durulmaz hale gelecek.

Bu moderatörün amacı budur.

En az bir hafta olmak üzere, minoo isimli moderatöre ban talep ediyorum.

Saygılar...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dikkat edilirse konuda hiç smiley kullanmadım. Bu da eminim birkaçınızda ciddi olduğum çağrısını uyandırdı. Oysa ciddi değildim. Ciddi olsaydım "site hakkında" bölümüne açardım.
Diyeceğim o ki, tekrar ediyorum, bu smiley eyleminin durdurulmasını ısrarla talep ediyorum. Aksi taktirde yukarıdaki gibi yanlış anlamalar olabiliyor.
Saygılar...

SHS

Üye
arkadaşım moderatöre ban istiyorsun

bune ya hepiniz kızın üstüne gidiyonuz ne zararı var size alt tarafı bi oyun bırakın bu boş işleri sen ciddimisin değilmisin ne yapmak istiyosun

Tepkiler: SHS

Burak

Üye
bence oyun güzel. İstemeyen katılmaz.
Mizah amaclı actıgını dusunup sıkayet etmıyorum.

----------Eklendi @ 17:02:18 ---------- Yazıldı @ 17:01:21 ----------

mino ya karışmayın ayrıca

Tepkiler: SHS ve Kingmortall

Revengeful

Emekli Yönetici
Onun her resminde illuminati var zaten.

Tepkiler: Tuba.Erva ve SHS

Revengeful

Emekli Yönetici
Onun kolyesinin her tarafinda piramit var.

Tepkiler: Tuba.Erva

Revengeful

Emekli Yönetici
head of masonic lodge hatta

Konu Sahibi
kimse en alttaki yazdığım küçük yazıyı görmemiş sanırım. fareyle işaretlemeyi deneyin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende o yuzden ciddi mesaj yazmiyordum. Diger arkadaslar ciddiydi sanirim

Tepkiler: Burak

'Patron

Üye
yusuf diyosun yani

Tepkiler: minoo ve Burak

__xXx__

Üye
pınar öyle sey yapmaz alt tarafı oyun istemeyen katılmaz(not konunun ciddi olmadığının farkındayım cümlemin sonuna gülücük ifadesi koyamıyorum durumu anlayın)

Tepkiler: minoo ve Burak
iyide bu sadece bu oyun isteyen katılır isteyen katılmaz dostum

Tepkiler: Tuba.Erva, minoo ve Burak

HakaN-06

Üye
İnanmayın arkadaşlar bunlar hep Amerikanın oyunları

Tepkiler: Tuba.Erva ve Burak

mstf_l

Üye
pınar öyle sey yapmaz alt tarafı oyun istemeyen katılmaz(not konunun ciddi olmadığının farkındayım cümlemin sonuna gülücük ifadesi koyamıyorum durumu anlayın)

İyi de oyun kurallarıne gore sadece smiley kullanmak degil smiley kullandıgını belli etmekte yasak (oh be iyi ki oyunda degilim bunu yapmadan duramam )

Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...