Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milletin Oynadığı Oyuna Bak Bizdeki Telaşlı Boş Bekleyişe Bak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Starsley
E tamam kardeş ben sesimi çıkardımmıki wave de olupta C7 de olmayan var C7 de olup wavede olmayan var. Bu tercih meselesi tabiki tartışmaya gerek yok
al işte konuya bak herife bak çay demle hç polemie girmcem bu konuda kapanmasın sonuçta oyunlar var ve sende yok sendede a8 cortex 1 ghz cpu 512 mb ram wolfsons çipset ve hummingbird çip yok nie gidym ki ???
madem okadar iyi telefonun var forumun bu bölümünde ne isin war telefonun özelliklerini sayma kullanışlıligina bak ve bölümündeki tellerle kıyasla burda değil
madem okadar iyi telefonun var forumun bu bölümünde ne isin war telefonun özelliklerini sayma kullanışlıligina bak ve bölümündeki tellerle kıyasla burda değil
Farketmiyor. Bende zaten C7 nin üstünlüklerini saydım. n8 de 1gb rom, çelik kasa, 10.5mm kal. yok. Dediğim gibi tercih meselesi.
eaagent
Üye
aynen öle elimde olduğu süreçte iyice bi bakacağım zaten doğru tercihi yapmışmıyım die
Starsley
Aynen
J_JoKeR_R
Üye
burada söylenecek tek şey şu Parayı Veren Düdüğü Çalar
Revengeful
Emekli Yönetici
İsteyen istediğini alsın ya
eaagent
Üye
aynen öyle bu benm terchm zaten n8de var elmde şu an iyice bi incelicem ikisini ama wave in ucuz olmasının nedeni badanın yeni olması android olsaydı 1.5 tan aşağı olmazdı fiyatı badada gelişio tabi ;D
Revengeful
Emekli Yönetici
Ben İOS u bırakmam
eaagent
Üye
Sen zaten hiç girme bu tartışmalara sennki başka bi dünya
okadar para olsa bende alırdım ama n8 de alırdım yanına nokia dan şaşma
seydi53
Üye
Bu oyunu N8 çalıştırır hemde rahatlıkla
Revengeful
Emekli Yönetici
iPhone 5 i bekliyorum
Seri yapacam 3gs ve 4 var. 5 de gelsin tam olsun
BL@DE02
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar siz demişsinizde oyun için mi alıyorsunuz diye oyun için uygulama için film izlemek için almıyor olsak bu telefonlara neden 1000 tl bayalım iphone alanda nokia alanda samsung alanda oyun uygulama eğlence için alıyor alo demek için alıcak olan zaten tipik müdürlerdir adam bmw ile gezer cepte 3310 yani alo demek için almadık tabiki uygulama oyun için aldık psp playstation dokunmatik değil