Milletin Oynadığı Oyuna Bak Bizdeki Telaşlı Boş Bekleyişe Bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Milletin Oynadığı Oyuna Bak Bizdeki Telaşlı Boş Bekleyişe Bak

arkadaşlar şu oyuna baksanızda bizde bizdeki fruit ninja angry birds gibi çocuk oyunlarıyla övünüp dururuz şu oyuna baksanızda pc de oynadığımız oyunlar bunlar of nokia ilk defa seni alarak hata yaptığımı düşünüyorum galaxy s alsaydım keşke ama nokia dan şaşma diyerek aldım :hmmm:hmmm
Birde biz adamlardan 12 nisanda yeni versiyon tarayıcı uygulama desteği beklerken adamlar mal gibi tutmuş bizimkilerin üst telefonunu çıkarıyorlar akılsızlar sen bir elindeki mevcut tellerini düzelt sonra başarılı oldum de yenisini sonra çıkar böyle saçmalık olmaz artık bizler gibi yılların nokia cısı symbian cılarını da kaybettiler bir daha zor alırım nokia galaxy s 2 gibi birşey alırım ancak

u_cosar

u_cosar

Üye
Uff Oyun güzel bea

Starsley

Vay be oyuna bak pc oyunu la bu :D Bize gelmez bunlar.

AYNA

AYNA

Üye
bende s2 alcam inşallah..

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone oyunlarıyla aynı.

emincik46

emincik46

Üye
android tlfonlar daha ucuz 650 tl falan:d: aslında bide ondan almak lasım iki tlfon birden kullancan:aha: birinin kamerasını :nono:dierinin oyunlarını:nono: kullancaksn :nono:öle yaparz belki ?:allalla::allalla:

hoss

hoss

Üye
kaç kere dir söylüyorum duygularınızla değil mantığınızla hareket edin diye :ehedinleyen yokki :bilmmbırakın artık nokiadan şaşman düşüncesini arkadaşlar :oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
android tlfonlar daha ucuz 650 tl falan:d: aslında bide ondan almak lasım iki tlfon birden kullancan:aha: birinin kamerasını :nono:dierinin oyunlarını:nono: kullancaksn :nono:öle yaparz belki ?:allalla::allalla:

İyi güzelde her Android bu oyunları çalıştırıyor mu sanıyorsunuz? Anca işlemcisi iyi ve sürekli güncel kalan telefonlar çalıştırıyor.

Düzenleme: Onun yerine iPod Touch 4 almak daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: accman ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
İyi güzelde her Android bu oyunları çalıştırıyor mu sanıyorsunuz? Anca işlemcisi iyi ve sürekli güncel kalan telefonlar çalıştırıyor.

Düzenleme: Onun yerine iPod Touch 4 almak daha mantıklı.
Aynen öyle. Bu tarz oyunlar oynamak istiyorsanız iPhone alacaksınız. Ama fazlada para vermek istemiyorum diyorsanız iPod :oke:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Starsley

Sırf oyun için aldıysanız dövünün ben memnunum oyun oynamak isteyen ipod alsın. Ben diğer sadece kendine özgü özellikleri için aldım. Htc lerde samsunglardada bunlar yok.

• Beğen
Tepkiler: n000k, iatis, ozggurr ve 1 kişi daha
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
oyun oynayacaksan playstation phone alacaksın :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
çıkmamış olan telefonumu biz şu andan bahsediyoruz şimdi diceksin ingilterede ön sipariş aldı filanda buraya gelmesi 1 yıl artı SE Türkiyeyi sallıyor resmen

ss06

ss06

Üye
Sırf oyun için aldıysanız dövünün ben memnunum oyun oynamak isteyen ipod alsın. Ben diğer sadece kendine özgü özellikleri için aldım. Htc lerde samsunglardada bunlar yok.

aynen çok doğru arkadaşta var samsung galaxy s benim gözüm de beş para etmez çünkü kullanışlı değil telefon anlaşılabilir bir cihaz değil kamerası c7 nin kamerasının yanında halt yemiş bana göre oyun oynamak isteyen ya bilgisayarda yada ipod alsın oynasın nokianin kullanışlıligi yeter bana...

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyisi PSP alın :ehe

vic353

vic353

Üye
telefonu oyun oynamak için alıyorsanız siz ohoooo sanki günde 10 saat oyun oynayacaksınız

karakartal_omar

Üye
yani oyun için telefon alıcak olsaydım telefon almazdım psp falan alırdım
ayrıca telefonu alırken özelliklerini ram ini vesairesini bilip alıyoruz süpriz yumurta seçmiyoruz yani telefonun teknik özellikleri sonradan belli olan birşey olsa tamam hak vereyim de
saçmalıyoruz mütemadiyen :)

• Beğen
Tepkiler: aagkn ve iatis
ss06

ss06

Üye
yani oyun için telefon alıcak olsaydım telefon almazdım psp falan alırdım
ayrıca telefonu alırken özelliklerini ram ini vesairesini bilip alıyoruz süpriz yumurta seçmiyoruz yani telefonun teknik özellikleri sonradan belli olan birşey olsa tamam hak vereyim de
saçmalıyoruz mütemadiyen :)

aynen arkadaş :oke:

eaagent

eaagent

Üye

Samsung wave 2 ' imde var ;)
Blue16(h)

Starsley

Usb otg varmı, çift mic. Video kaydı varmı, 10.1 varmı, 8gb dahili haf varmı, çelik kasa ve 10.5mm kalınlık varmı, 1gb rom varmı, avi oynatma varmı, ortam ışığı dedektörü varmı (wave2) için arkadaş saydırma bana saydırma bu arada Badanayı saymıyorum bile hadi uza bi zahmet. ;)

eaagent

eaagent

Üye
Usb otg varmı, çift mic. Video kaydı varmı, 10.1 varmı, 8gb dahili haf varmı, çelik kasa ve 10.5mm kalınlık varmı, 1gb rom varmı, avi oynatma varmı, ortam ışığı dedektörü varmı (wave2) için arkadaş saydırma bana saydırma bu arada Badanayı saymıyorum bile hadi uza bi zahmet. ;)
al işte konuya bak herife bak çay demle :D hç polemie girmcem bu konuda kapanmasın sonuçta oyunlar var ve sende yok ;) sendede a8 cortex 1 ghz cpu 512 mb ram wolfsons çipset ve hummingbird çip yok ;) nie gidym ki ??? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt