Milletin Oynadığı Oyuna Bak Bizdeki Telaşlı Boş Bekleyişe Bak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

E tamam kardeş ben sesimi çıkardımmıki :D wave de olupta C7 de olmayan var C7 de olup wavede olmayan var. Bu tercih meselesi tabiki tartışmaya gerek yok :)

ss06

ss06

Üye
al işte konuya bak herife bak çay demle :D hç polemie girmcem bu konuda kapanmasın sonuçta oyunlar var ve sende yok ;) sendede a8 cortex 1 ghz cpu 512 mb ram wolfsons çipset ve hummingbird çip yok ;) nie gidym ki ??? :D

madem okadar iyi telefonun var forumun bu bölümünde ne isin war telefonun özelliklerini sayma kullanışlıligina bak ve bölümündeki tellerle kıyasla burda değil :oke:

eaagent

eaagent

Üye
ben n8 için demiştm telini n8 sandm pardon :)

madem okadar iyi telefonun var forumun bu bölümünde ne isin war telefonun özelliklerini sayma kullanışlıligina bak ve bölümündeki tellerle kıyasla burda değil :oke:
telefonumun yazdığı yere bak sivrizeka ;)

Starsley

Farketmiyor. Bende zaten C7 nin üstünlüklerini saydım. :D n8 de 1gb rom, çelik kasa, 10.5mm kal. yok. :D Dediğim gibi tercih meselesi.

eaagent

eaagent

Üye
aynen öle ;) elimde olduğu süreçte iyice bi bakacağım zaten doğru tercihi yapmışmıyım die (h)

Starsley

Aynen :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
burada söylenecek tek şey şu Parayı Veren Düdüğü Çalar

Revengeful

Emekli Yönetici
İsteyen istediğini alsın ya :)

eaagent

eaagent

Üye
aynen öyle bu benm terchm zaten n8de var elmde şu an iyice bi incelicem ikisini :D ama wave in ucuz olmasının nedeni badanın yeni olması android olsaydı 1.5 tan aşağı olmazdı fiyatı ;) badada gelişio tabi ;D

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben İOS u bırakmam :ehe

eaagent

eaagent

Üye
Sen zaten hiç girme bu tartışmalara sennki başka bi dünya :D

seydi53

Üye
Bu oyunu N8 çalıştırır hemde rahatlıkla

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone 5 i bekliyorum :eller: :ehe
Seri yapacam :D 3gs ve 4 var. 5 de gelsin tam olsun :ehe

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siz demişsinizde oyun için mi alıyorsunuz diye oyun için uygulama için film izlemek için almıyor olsak bu telefonlara neden 1000 tl bayalım iphone alanda nokia alanda samsung alanda oyun uygulama eğlence için alıyor alo demek için alıcak olan zaten tipik müdürlerdir adam bmw ile gezer cepte 3310 yani alo demek için almadık tabiki uygulama oyun için aldık psp playstation dokunmatik değil :):ehe

• Beğen
Tepkiler: hoss
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Kuzenimde var. Yeni bir telefon alınca onu bana verecek :D

:D bende de nasıl telefonlar var ama :D

Nokia 3310 (bi zamanlar iphone değerindeydi) bide n8 ucuz ve iyi ( bana göre çok çok iyi her işimi görüyor )

eaagent

eaagent

Üye
herşey donanımla alakalı belli olmaz yani ;)
benmde bi tuhaf :D her marka kullanmışlığım var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt