Esendağlı
Üye
Apple sistemi çıkarmadan sessizce 3 yıl test etmiş,ios böyle doğmadı yani.ms ne yaptı ama elindeki gelişmekte olan sistemi biz insiderlere açtı.2 yılda yapamadıklarını bundan snra yapacaklarını hiç sanmam.
Apple sistemi çıkarmadan sessizce 3 yıl test etmiş,ios böyle doğmadı yani.ms ne yaptı ama elindeki gelişmekte olan sistemi biz insiderlere açtı.2 yılda yapamadıklarını bundan snra yapacaklarını hiç sanmam.
950XL şuanabi su an wpnin en iyi telefonu ne
Abi aynısını 8.1dede yaptılar 6 ay sürmedi amaApple sistemi çıkarmadan sessizce 3 yıl test etmiş,ios böyle doğmadı yani.ms ne yaptı ama elindeki gelişmekte olan sistemi biz insiderlere açtı.
surface book daha pahalı ama ben surface pro4 ü daha çok sevdim nedense, Türkiye'ye geliyor mu bu cihazlar ?
ve surface book da parmak izi okuyucu var mıydı? ben göremedim @bulutsuzgece
BuradaEtkinligin tekrari falan varmi ? Kacirdimda. :/
Etkinligin tekrari falan varmi ? Kacirdimda. :/
iki cihazda da mevcutLumia 950'de soğutma var mıydı?
Cihazlarda Nokia 1020 gibi Barometre var. FM Radyo, çıkarılabilen batarya, kablosuz şarj, 2 TB'a kadar hafıza kartı desteği, göz atma ekranı, Bluetooth 4.1, LTE Cat6 (300/50 Mbps) var.
Şu yazıya istinaden dedim. "The device supports SDXC 3.01 standard compliant cards. 200GB cards currently available."Hafıza kartı desteği 2TB'ye kadar değil sanırım 200GB'a kadar.
Bulut desteğiyle 2TB'ye kadar çıkıyor.