Haber Microsoft #Windows10Devices Etkinliği - Canlı Paylaşım Konusu [CANLI YAYIN BİTTİ]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Sanırım kuru gürültü oldu lumialar ama diger cihazlara laf yok efsaneler
hangi birini satın alabileceğiz ki o nedenle yazık bu tanıtımı boşuna bekledim.Bu nedenle tanıtımın tamamı benim için altını çiziyorum benim için kuru gürültü oldu.

Invoke

Invoke

Üye
Surface book'un yapısı çok hoşuma gitti. Fiyatı da tabi. :ehe
S810'un yandığı da ortada. 950xl de gayet hoş duruyor ama bakalım ms n'apmış s810 ile.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
cadde19

cadde19

Üye
Harbi bumuydu ya ne kadar boş bir tanıtım ya windowsphonedan hiç bahsetmezler mi ya

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Başta yöneticiler olmak üzere tüm katkı sunanlara teşekkürler.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
hangi birini satın alabileceğiz ki o nedenle yazık bu tanıtımı boşuna bekledim.Bu nedenle tanıtımın tamamı benim için altını çiziyorum benim için kuru gürültü oldu.
Yani satın alamasakta yiğidi öldür hakkını ver demişler sonuçta surface cihazlar çokta kuru gürültü sayılmazlar benim için.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yuvanacuu
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hem Lumia 950 ve 950XL cihazları, hemde surface cihazları beklediğimden çok daha yukarıda cihazlar olarak göründüler. Özellikle mobil tarafında donanımlar beklediğimden çok başarılı. İnşallah Windows 10 Mobil ile Microsoft bu kış gelmeden bu cihazların hakkını veren seviyede sistem ortaya çıkarır. Yoksa bu canavar cihazlara yazık olur valla :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
bence cihazlar mükemmeldi. herbiri çok iyiydi. halolens , surface book filan takdir edersiniz ki profosyonel şeyler. yani şirketlere yönelik. ama Lumia 950 , 950xl ve surface 4 de baya iyi ve standart kullanıcılara yönelik ideal cihazlar. Lumia 950 ve 950 xl fiyatı rakiplerine göre baya uygun tutulmuş. tabii ki bunu da takdir etmek gerekir...

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Yani satın alamasakta yiğidi öldür hakkını ver demişler sonuçta surface cihazlar çokta kuru gürültü sayılmazlar benim için.
Aynen, cihazlar tanıtımı için gayet iyiydi. Fazlasını beklemek pek gerekli değil.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
burda bu cihazların fiyatını eleştiren arkadaşlar benden iyi bilirler ki iyi dediğimiz apple ın katı fiyat stratejisi de ortada...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Universal uygulamalar ne zaman gelecek mağazaya? @papakudioflu @bulutsuzgece

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
6 ekimde güncelleme vardı hani ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu harika cihazları çıkartan firma inanın, onlar için daha kolay olan yazılım/sistem kısmını da mükemmel hale getireceklerdir.
6 ekimde güncelleme vardı hani ?
Firma bir tarih vermedi ki.

• Beğen
Tepkiler: Faruk Aytekin
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar bu harika cihazları çıkartan firma inanın, onlar için daha kolay olan yazılım/sistem kısmını da mükemmel hale getireceklerdir.
2 yılda yapamadıklarını bundan snra yapacaklarını hiç sanmam.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61 ve braayn
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hem Lumia 950 ve 950XL cihazları, hemde surface cihazları beklediğimden çok daha yukarıda cihazlar olarak göründüler. Özellikle mobil tarafında donanımlar beklediğimden çok başarılı. İnşallah Windows 10 Mobil ile Microsoft bu kış gelmeden bu cihazların hakkını veren seviyede sistem ortaya çıkarır. Yoksa bu canavar cihazlara yazık olur valla :)
İşte olay bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
0MG90

0MG90

Üye
Lumia 950'de soğutma var mıydı?

Üst Alt